A legjobb 9 párnázott eljegyzési gyűrű

A gyémántok első legnépszerűbb vágott formái a kerek, ragyogóak, tökéletes formában. Ezeken a kerek ragyogókon kívül van még két népszerű vágás a gyémántban: hercegnő csiszolású gyémánt és párnával vágott gyémánt. A párnával vágott gyémántok négyzet alakú gyémánttal vannak ellátva, sarkai lekerekítettek, mint a párna. Ez rendkívül népszerű, mint a mai kerek gyémántok.

Legújabb párnával vágott gyémánt eljegyzési gyűrűk:

Itt megnézzük a 9 legjobb párnával vágott eljegyzési gyűrűt.

1. Sárga arany párna vágott gyémánt eljegyzési gyűrűk:

Sárga arany párna vágott gyémánt eljegyzési gyűrűk

Ez egy csodálatos arany gyémánt eljegyzési gyűrű. A félelmetes eljegyzési gyűrűk párnával vágott gyémánttal a közepén, a gyűrűt a gyűrűn lévő kövezett gyémántokkal emelik ki, mint egy hidat. A párnával vágott gyémánt közepén ragyogóan csillogó gyémántokkal ellátott glóriában van tartva, így a gyűrű nagyszerű dolog az ujján pompázáshoz.

A Halo a négyzet alakú gyémántbeállítás, amely a gyűrű közepén elhelyezett párnával vágott gyémántot tartja.

2. Rózsa arany párna vágott gyémánt eljegyzési gyűrű:

Rózsa arany párna vágott gyémánt eljegyzési gyűrű

A rózsaarany ékszerek elbűvölőnek és előkelőnek tűnnek, mivel maga az ékszer önmagáért beszél. Ez a gyönyörű, 14 karátos rózsa arany gyűrű csillogó párnával vágott gyémánt gyűrűvel díszített. A gyűrűn apró gyémántok is találhatók, amelyek gyönyörűen áthidalják a gyűrűt, hídmintában.

3. Fehér arany párna vágott eljegyzési gyűrű:

Fehér arany párna vágott eljegyzési gyűrű

Valóban elbűvölő és elragadó ezek a fehér arany párnával vágott eljegyzési gyűrűk. A közepén a gyűrű hatalmas párnával vágott gyémánt gyűrűt tartalmaz, hegyes helyzetben, ragyogó, fényes, fehér gyémántokkal, kövezett mintával a híd gyűrű oldalán. Továbbá a párnával vágott gyémántot fényes gyémántok glóriája tartja.

4. Osztott szárú párna vágott eljegyzési gyűrű:

Osztott szárú párna vágott eljegyzési gyűrű

Ez a csodálatos eljegyzési gyűrű 14 karátos fehéraranyból készült, párnával vágott gyémántokkal, fehér gyémánt glóriában, osztott szárú kivitelben, a szegecsek oldalán. A négyzet alakú glória tökéletesen tartja a párnával vágott gyémántokat, és két sor fogsor oldalsó gyémánttal van kiemelve. A fehér aranyból és fehér gyémántból álló elrendezés, a közepén átlátszó párnával vágott gyémánt teszi ezt még kívánatosabbá. A hasított szár arra a stílusra utal, amelyen egy zenekar szerepel a gyűrűben, amikor a középső beállításhoz ér. Ezek a minták látható réssel rendelkeznek a szalag és a középső gyémánt vagy glória között.

5. Pink Sapphire Cushion Cut eljegyzési gyűrűk:

Pink Sapphire Cushion Cut eljegyzési gyűrűk

Ezek csak fantasztikus párna eljegyzési gyűrűk. Egy pillantás rájuk, és egy másra sem. A vágott szín és a ragyogás minden tökéletes ahhoz, hogy eljegyzési gyűrű legyen. Ez a 14 karátos rózsa arany gyűrű hasított szárú mintázatú, rózsaszín zafírral és gyémánttal. Továbbá a gyűrű két halóval rendelkezik, amelyek a középső gyémántot a helyükön tartják. Az egyik glória fehér gyémánt, a másik rózsaszín zafír. A zafír és a gyémánt beállítása ebben a rózsa arany gyűrűben egyszerűen látványos.

6. Harry Winston párna vágott eljegyzési gyűrű:

Harry Winston párna vágott eljegyzési gyűrű

Harry Winston a díszítési stílus a párnás gyémántgyűrűkben és szalagokban található. Ezek a gyűrűk kerek, ragyogó gyémántokat tartalmaznak, a rúd vagy a gyűrű platina. Ez a platina színű Harry Winston gyűrű a szerelem és az elkötelezettség jelképe, ezért eljegyzési gyűrűként tökéletes. A párnával vágott gyémántot glóriával tartják, a gyűrűt pedig platina színben, Harry Winston stílusban, gyémántokkal díszítik.

7. Párnázott gyémánt pasziánsz:

Párnázott gyémánt pasziánsz

A pasziánszok a gyémánt beállítása és a pasziánszok megjelenése miatt az egyik tökéletes az eljegyzéshez. Ez a gyűrű 2.05 karátos párnával vágott gyémánt pasziánsz közepén, gyönyörű gyémánt ékezetekkel a vékony gyűrűn, így teljessé téve a gyűrű királyi megjelenését. A párnázott pasziánsz tökéletesen tartva díszítve a tetején ebben a csodálatos eljegyzési gyűrűben.

8. Három kövezett párna vágott eljegyzési gyűrű:

Három kövezett párna vágott eljegyzési gyűrű

Mintha egy párnával vágott gyémánt nem lenne elég ahhoz, hogy az eljegyzési gyűrű vonzáspontja legyen, ez a három kövezett gyűrű három ragyogó párnával vágott gyémántot tartalmaz, gyönyörűen, csodálatos környezetben. Egy másik feltűnő jellemzője a teljes gyémántszalag, amely a három kövezett párnával vágott gyémántot tartja ebben a gyűrűben.

9. Tiffany párna vágott eljegyzési gyűrű:

Tiffany párna vágott eljegyzési gyűrű

Tiffany a világ kedvenc eljegyzési gyűrű beállítása. A Tiffany beállítás a gyémántokhoz a Tiff any céget illeti, a speciális gyémántbeállításhoz meghatározott számú szöggel, amelyek úgy tartották a gyémántot, hogy a gyémánt volt a gyűrű fénypontja. A Tiffany -formatervezési minták azt hitték, hogy kevesebb fém takarja el a fő attrakciót, amely a párnával vágott gyűrű. Ez a beállítás osztatlan figyelmet szentel a párnával vágott gyémántoknak az eljegyzési gyűrűkben.

A gyémántok tökéletesek egy eljegyzési gyűrűhöz. A gyémántok különböző vágásai lehetőséget kínálnak arra, hogy válasszunk a változatos tartományok közül, mint például a kerek vágás, a hercegnővágás, a párnavágás, a négyzet alakú vágás stb. mindig kint.