Aranygyűrűk férfiaknak – 25 legújabb és stílusos dizájn 2021 -ben

Azonban az utóbbi időben láthattunk férfiakat érdeklődni a gyűrűk iránt, különösen az aranygyűrűk iránt! Manapság a gyűrűk sokkal többet jelentenek a férfiak számára, mint az esküvői szimbólumok. Korábban a férfiak csak akkor viseltek gyűrűt, ha eljegyezték magukat, vagy az esküvőjükön. De most az aranygyűrűket kizárólag férfiak hordják számos hivatalos és informális alkalomkor, mivel ez inkább divatos kijelentéssé vált, és nem pusztán a házasság kötelezettsége vagy jele.

A férfi gyűrűk különböző kivitelben és különböző ezüst, arany és gyémánt anyagokból állnak rendelkezésre. Elérhető online és offline üzletekben. Jelenleg a férfiak nagyobb valószínűséggel kaptak új stílust és dizájnt a gyűrűkben. Néhányat drágakövekkel is gravíroznak, hogy jobb megjelenést biztosítsanak.

A világszerte emelkedő árak miatt az aranygyűrűket általában a társadalom felső osztályú emberei fogják viselni. De mára az állapot megváltozott, mivel egy hétköznapi ember is viselheti a gyűrűt.

arany gyűrűk férfiaknak

Ma a férfiak arany gyűrűi minden méretben kaphatók, kezdve a kicsiktől a nagyig, különböző mintákban, beállításokban, stílusokban és kivitelben. Ezek a gyűrűk az egyszerű, száz dolláros aranyszalagoktól a rendkívül dekoratív, egyedi és több ezer dolláros dizájner gyűrűkig változhatnak. Kulturális értékük miatt semmi sem pótolhatja az arany dísztárgyakat, különösen a férfi gyűrűket. Az arany bőrszíne és bőrszíne ellenére jól viselt minden egyént.

3 alapvető dolog, amit figyelembe kell venni az aranygyűrűk vásárlásakor:

Az arany népszerű választás a férfi gyűrűk között, de ne feledje, hogy nem mindenkinek a bőre illik az arany tónushoz, és így csak néhány dolgot vizsgál meg, mielőtt elkötelezi magát a vásárlás mellett! Itt vannak a legfontosabb dolgok, amelyeket figyelembe kell venni:

Karát:

Különböző összetételek és paritások teszik az aranygyűrűket. Rugalmassága és képlékenysége miatt a tiszta arany nem használható dísztárgyak készítésére. Az erő javítása érdekében szennyeződéssel keverednek. Az arany paritásait 24, 22, 18, 14 és 10 ezer szinten mérik.

Tervezés:

A férfi gyűrűket általában úgy tervezték, hogy szilárd, izmos megjelenésűek legyenek, különböző formájúak és méretűek, hogy megfeleljenek a férfiak minden követelményének. Néhány ötvös személyre szabott dizájnnal él az Ön igényeinek megfelelően, hogy szépítse szépségét.

Méret:

Rendeljen egy tökéleteset, amely megfelel Önnek. Míg megrendeli ékszerésznél, ismerje meg a legújabb dizájnt, amely alig illik hozzád. Mivel nagy befektetésről van szó, érdemes a megfelelő méretet választani, amely hosszú ideig használható. Mivel puha fém, az aranykarikákat a legnagyobb körültekintéssel kell kezelni.

Különböző típusú arany gyűrűk férfiaknak:

Rengeteg dizájn érhető el online és offline üzletekben. Itt megszerezheti a férfiak 25 legjobb aranygyűrűjének kivitelét. Kezdje el felfedezni az Ön számára legmegfelelőbb formatervezést!

1. Palm Beach férfi hercegnő vágású és kerek köbös aranyozott nyolcszög alakú gyűrű:

tenyér-strand-férfi-hercegnő-vágott-kerek-köbös-aranyozott nyolcszög alakú gyűrű1

Merész divatot fog alkotni a hercegnő által vágott és lekerekített, kockás, nyolcszög alakú gyűrűvel, 14 karátos aranyból. Ez egy nyolcszög alakú kialakítás, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a rajta lévő kövekkel. Ezt viselni imádnivaló és csillogó lesz, ha az ujját viseli.

2. 10 k sárga arany TDW fehér gyémánt gyűrű férfiaknak:

10k-sárga-arany-tdw-fehér-gyémánt-gyűrű-férfiaknak2

Ha kedveli az előkelő megjelenést és a stílusos gyémánt arany gyűrűket a férfiak számára, amelyek soha nem mennek ki a divatból, akkor ez lesz a legjobb választás. Ennek a gyűrűnek széles a középpontja, amely a kövezett készletet és a kerekre vágott fehér gyémántokat 10 k sárga aranyból készítette. A formatervezés csiszolt és egyedi megjelenéssel zárult.

3. 14 k háromszínű arany férfi eljegyzési gyűrű:

14k-háromszínű-arany-férfi-eljegyzési gyűrű3

Tedd kiemelkedővé az egyesülés szimbólumát ezzel a férfiaknak szánt 14 k -es háromszínű eljegyzési gyűrűvel, amely szilárd kialakítású, két csavart arany- és rózsaarassorral. Ezt a klasszikus tónusú, sárga aranyból és fehér aranyból készült gyűrűt a legjobb esküvői szertartásokon viselni.

4. Versil Férfi 14 karátos sárga arany magas polírozású jelzőgyűrű:

versil-mens-14-karátos-sárga-arany-magas polírozású jelzőgyűrű4

Tökéletes ajándékot keres szeretteinek? Ez a Versil sárga arany gyűrű csiszolt felülettel a legjobb ajándék lesz szeretteinek. Ez ideális gravírozáshoz, mivel nyitott hátú borotválkozást nyújt, hogy extra támogatást nyújtson a viselő személy számára.

5. Férfi 14 k -es sárga arany amerikai sasgyűrű:

férfi-kerek-14k-sárga-arany-amerikai-sas-gyűrű5

A fent bemutatott férfi gyűrű 14 k sárga arany amerikai gyűrűből, sas kivitelben, gyönyörű lesz. Ha ezt a ruhásszekrénybe helyezi, extra szépséget és értéket ad. Ennek a szemfényvesztő gyűrű csinos polírozott felülete vetett véget.

6. Palm Beach férfi sárga arany fekete -fehér gyémánt geometriai gyűrű:

tenyér-strand-férfi-sárga-arany-fekete-fehér-gyémánt-geometriai gyűrű6

Ez a sárga arany, fekete -fehér gyűrű férfiaknak, gyémánt geometriai mintázattal, csillogó megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ennek a gyűrűnek a viselése egyedi és stílusos lesz.

7. Kerek köbös cirkónium férfi arany gyűrű:

férfi-kerek-köbös-cirkónium-arany-gyűrű7

A kerek alakú cirkónium arany gyűrű pompás, mivel ettől eltérő megjelenésűek és stílusúak a férfiak. A rendelkezésre álló több ezer dizájn közül ezt választva egyedi és más lesz a tömeg előtt. Ez a gyűrű a cirkónium köbös drágakövekkel készült, gyönyörű kivitelben.

8. 14 k arany Palm Palm Beach férfi ónix sas gyűrű ezüst felett:

14k-gold-palm-beach-férfi-onyx-sas-ring-over-sterling silver

A fent bemutatott egy lenyűgöző design, amely sas képpel készült. Ez a legjobban alkalmas a férfiak számára, ha kifejezetten olyan dizájnt keresnek, amely lenyűgözővé és bátrabbá teszi megjelenésüket. Elegáns és lenyűgöző megjelenés érdekében gyémánt akcentussal szerepelt egy smaragdvágású ónix sas körül.

9. 14 k aranyozott Amerikai sas érme replika rögös stílusú gyűrű:

14k-aranyozott-amerikai-sas-érme-replika-rög-stílusú gyűrű 9

Ma a férfiak érdeklődést mutattak a sas ábrázolású gyűrűk viselése iránt. A férfiak, akik ezt a gyűrűt viselik, egyedülállóak lehetnek másoktól, mivel ez gyönyörű lesz, ha viselik. Ragyogó megjelenést kap, ha ezt viseli.

10. De Buman 14 k arany átfedésű köbös cirkónium kalapált gyűrű:

de-buman-14k-gold-overlay-cubic-cirkonia-kalapált-gyűrű10

A De Buman 14 k arany átfedésű köbös cirkónium kalapács férfiaknak teljesen különbözik a többi mintától, mivel ez cirkónium kövekből készült, kalapált szalaggal. Ezt aranyból készítették és csiszolt felülettel fejezték be.

11. Szilárd arany zenekar gyűrű férfiaknak:

szilárd-arany-szalag-gyűrű11

Ez a tömör aranyszalagos gyűrű a férfiak hagyományos gyűrűje. Ez a legjobb választás férfiaknak egyszerű és látványos, 24 karátos aranyból készült, ez lesz a legjobb választás esküvői és eljegyzési alkalmakra. Az aranygyűrű viselése az Ön szeretetét és elkötelezettségét jelképezi esküvői alkalmakkor.

12. Férfi csillag gravírozott arany gyűrű:

csillag-vésett-arany-gyűrű12

Vannak olyan emberek, akik csillagszimbólumot szeretnének viselni a csillagjegyükhöz képest. Ha Ön is ugyanezt a formatervezést keresi, akkor ennek megvásárlása lesz a legjobb választás, mivel ez a kezdő szimbólum. Ő a legvonzóbb dizájn a többi közül.

13. Férfi Signet Gold férfi gyűrű:

férfi-jelző-arany-gyűrű13

A férfi szignált aranygyűrű egyedi design, egyedi mintával készült. Ezt a formatervezést csiszolt kivitelben végezték el. Ennek a gyűrűnek a viselése minden férfi bőrtónusához illeszkedik. Válasszon divatos és divatos dizájnt ezzel az imádnivaló darabbal.

14. Oxidált ezüst arany gyűrűvel:

oxidált-ezüst-arany-gyűrűvel14

Az emberek általában rengeteg mintát választanak, amikor aranygyűrűt keresnek a férfiak számára. Ha azt szeretnéd ajándékozni, akit a legjobban szeretsz, akkor ez lesz a legjobb választás. Ezt a hullámmintát úgy tervezték, hogy megelőzze a többi normál megjelenésű mintát.

15. Fa kéreg sárga férfi arany gyűrű:

fa-kéreg-sárga-arany-gyűrű15

Több ezer és ezer arany gyűrű áll rendelkezésre. Ez egy hagyományos, mégis divatos dizájn, amely megfelel a vágyainak. Ez egyszerű, de elegáns, amely megfelel azoknak a férfiaknak, akik egyszerű megjelenést szeretnének kialakítani. Ezt lekerekített és csiszolt felülettel fejezték be.

16. Kígyó arany gyűrű gyémánttal:

16. kígyó-arany-gyűrű-gyémánttal16

Az emberek szeretik a kígyótervező gyűrűket, különösen a férfiak szeretik őket viselni. Számukra ez lesz a legjobb viselése, mivel ez megmutatja vonásukat, mint bátor és legerősebb. A kígyókat a bátorság szimbólumának tekintik, és ha ezzel megy, egyedülálló lesz a kinézetében.

17. Csomagolt arany gyűrűs férfiak:

becsomagolt aranygyűrű17

Annak ellenére, hogy számos kivitel áll rendelkezésre, a becsomagolt minták a legkeresettebbek. Ez is egy közülük, amely egyedi és egyszerű lesz. Néhány férfi nem szereti, ha világosabb gyűrűje és csillogója van. Számukra ez a legjobb választás, mivel egyszerűen ez lesz a legjobb.

18. Aranyból készült férfi gyűrű névvel:

gyűrű-névvel-férfiaknak-aranyból18

A férfiaknak általában az a szokásuk, hogy nevet viselnek a kezdőbetűjükkel vagy nevükkel. Számukra ez lesz a legjobb választás, mivel ki tudják nyomtatni a nevüket ebben a gyűrűben. Ha szeretné tudni a nevét, próbálja ki ezt, de ne felejtse el megadni, amikor megrendeli az ékszerésznél.

19. Nawab arany gyűrűs kialakítás:

a-nawab-gyűrű19

A Nawab gyűrű teljesen más lesz, mint a többi férfi gyűrű. Ezt a gyűrűt a Nawab király népének emlékére viselték, különösen azoknak a korosztálynak, akik viselhetik ezt a formatervezést, mivel ez megfelel nekik.

20. Boulevard Gold Men Ring:

a-körúti-gyűrű20

A körúti gyűrű a legjobb választás egy olyan férfi számára, aki szereti a divatot és a trendeket. Ha ezt a gyűrűt viseli, akkor elegáns és legjobb megjelenésű emberként jelenik meg. Ezzel a dizájnnal igazán egyedi és stílusos lesz.

21. Grand Master Gold Ring Men:

a-nagy-mester-gyűrű21

Ősi idők óta létezett a nagymestergyűrű, mivel ennek saját értéke lesz a viselője számára, aki viseli. Folytassa ezzel a dizájnnal, ha szereti, ha divatos és hagyományos is van.

22. A Mogul Gold Men Ring:

a-mogul-gyűrű22

A Mogul gyűrű a legjobb választás azoknak a divatfüggőknek, akik új dizájnt próbálnak ki divatosan. Ez a gyűrű arany és gyémánt kivitelben készült, végül polírozott lett.

23. A Sestet Ring:

the-sestet-ring23

Ez a Sestet férfi aranygyűrű kollekció alkalmi, hivatalos és egyéb modern formatervezésre alkalmas. Sok olyan kivitel van, amelyek nagyszerűen és kecsesen néznek ki. Ez királyi és szüreti megjelenést kölcsönöz annak, aki a kézműves készségeinek bemutatása mellett viseli.

24. A tengeri mechanizmus gyűrűje:

a tengeri mechanizmus-gyűrű24

A hajózási mechanizmus gyűrűjének viselése divatos csavar lesz a mindennapi gyűrűkben azoknak a férfiaknak, akik megváltoztatják az életét. Ennek a kifinomult gyűrűnek az eleganciáját nem kell leírni, mivel maga a dizájn kimondja tulajdonságait.

25. A szerencsekerék férfiak gyűrűje:

a szerencse-kerék-gyűrű25

Ezt a szerencse -kerékgyűrűt, amelyet kifejezetten férfiaknak készítettek, továbbra is élénk hagyomány az egész világon. Ez a gyűrűs kialakítás saját jelentőséggel bír. Ez a gyűrű merész kialakítással készülhet, és teljesen arany anyagból készült, amely egyedi és hagyományos megjelenést kölcsönöz a férfiaknak.

Az aranygyűrűk a férfi gyűrűk népszerű választéka, mivel több millió stílusban és kivitelben állnak rendelkezésre. Ettől eltekintve rengeteg oka van annak, hogy az aranygyűrűk nagyon népszerűek voltak az összes többi típus között, például a férfiak ezüst gyűrűi. Ennek elsődleges oka kulturális értéke, mivel az ősi idők óta léteznek, amikor a királyok viselték. A fenti cikkben megnézheti a különböző arany gyűrűket a férfiak számára a tervezés szempontjából, és természetesen azt is hangsúlyozni fogja, hogy a férfiaknak szánt gyűrűk száma napról napra növekszik..

Mindazonáltal az lenne a legjobb, ha sok mindent figyelembe vennél, amikor aranygyűrűt választasz, mivel nem csak egy fajtát használnak férfi gyűrűk készítéséhez. Néha a sárga aranyat használták gyakrabban, az arany pedig fehér arany és rózsaarany volt. A fehér aranyat néha platinának nevezik, és árban sokkal drágább lesz. Elegáns és gyönyörű fehér megjelenést kölcsönöz a fényes és csiszolt ezüst típushoz. Másrészt a rózsa arany gyűrűk enyhén rózsaszínűek lesznek, és sok férfit vonzanak, akik először szeretnek gyűrűt viselni.

Ha a legjobb márkájú aranygyűrűt keresi, akkor az online vásárlás a legjobb választás, mivel ez lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a választék típusát az online elérhető több ezer kivitel közül. Bármit megvásárolhat egyetlen arany vagy sárga arany vagy sárga és fehér arany vagy sárga és fehér arany kombinációja, rózsaarany és háromszínű gyűrűk formájában. A kész aranygyűrűket offline is megvásárolhatja, vagy az üzletekben az interneten keresztül. Ha valami egyedit keres, akkor meg kell vásárolnia azt, amelyet méretben és kiválasztott kivitelben kifejezetten az Ön számára készítettek. Ha jól keresi, egyedi designer gyűrűket vásárolhat, amelyek soha senkinek nem járnának!