Hääjuhla – tarkistuslista onnistuneista juhlista

Miljoonat rakastuneet parit odottavat kärsimättömästi päivää, jolloin he sanovat kyllä ​​ja luovat onnellisesti perheen yhdessä. Valmistautuminen elämän tärkeimpään päivään on aina monimutkaista ja aikaa vievää. Tästä syystä me Freshideen -toimituksessa olemme päättäneet esitellä sinulle seuraavan tarkistuslistan. Tästä artikkelista löydät fiksuja vinkkejä, jotka johtavat onnistuneeseen hääjuhlaan. Haluamme säästää paljon aikaa ja vaivaa, jotta voit juhlia unelmahäitä. Täältä löydät upeita malleja hääpukuista ja koruista. Sulhasen asua ei myöskään ole unohdettu. Jokaisen miehen pitäisi tuntea olonsa mukavaksi ja luottavaiseksi hääpäivänään. Ideamme morsiamen kimppuun ja hääkaareen muuttuvat mielenkiintoiseksi tiedoksi hääjuhlan pöytäkoristeista ja joitain DIY -ideoita tälle erityiselle päivälle.

Oletko valmis elämäsi tärkeimpään päivään?

tyylikäs moderni ilme juhlia häitä

Hääpäivänä morsiamen ja sulhasen on erityisen tärkeää, että he esiintyvät täydessä loistossaan. Lisäksi hääjuhlan yleiseen ilmapiiriin kiinnitetään aina suuri merkitys. Tällaisessa tapahtumassa jokaisen vieraan tulee tuntea olonsa mukavaksi ja pitää hauskaa. Siksi haluamme käsitellä niin monia juhlaan valmistautumisen näkökohtia ja antaa sinulle lukuisia fiksuja vinkkejä, joiden avulla voit valmistautua ja juhlia romanttisia ja tyylikkäitä häitä.

Alta löydät myös monia kauniita kuvia, joiden pitäisi innostaa sinua edelleen häihisi. Hauskaa lukemista ja katselua!

 “Näet vain sydämellä. Olennainen on näkymätöntä silmille. ”Antoine de-Saint Exupery

Pakolliset häämuodit – hääpuku ja korut

Aloitamme häätrendien katsauksen useimpien tulevien morsiamen suosikkiteemalla. Kyse on hääpukuista ja koruista. Koska juuri nämä tekevät prinsessoja kaikista naisista tänä erityisenä päivänä ja tekevät festivaalista sadun. Se ei muutu nykyaikaisista morsiamen trendeistä huolimatta. Vain romantiikkaa ja klassista kauneutta tulkitaan eri tavalla.

Yksinkertaiset hääpuvut voivat säteillä paljon glamouria

hääjuhlat hääpuvut moderni pitsi

Taiteellisesti tulkittu klassinen ulkonäkö vuodelle 2018

Kuuluisien hääpukubrändien kokoelmat tarjoavat katsauksen trendeihin vuosina 2018 ja 2019. Vaikka suunnittelet häitä tänä vuonna, voit saada niistä inspiraatiota. Tulevina kuukausina näemme lavalla klassisia ulkonäköjä. Merenneito- ja prinsessapuvut ovat edelleen suosituimpia. Pitsistä täysin ommellut mallit ovat erittäin ajan tasalla. Nykyaikaisemman ulkonäön osalta värit, hihat ja leikkaukset ovat alkuperäisiä, voidaan sanoa – taiteellisesti tulkittu.

Klassiset mallit päivitetään moderneilla yksityiskohdilla vuonna 2018

Hääjuhlat morsiamen prinsessa

Odota vuotta 2019 näyttääksesi nykyaikaisemmalta

Jos haluat modernin ilmeen, tutustu vuoden 2019 tunnetuimpiin hääpuvutrendeihin. He ovat jotain itsevarmoille, mutta samalla romanttisille naisille. Pitsi korvataan tässä kiiltävillä kankailla. Lyhyitä malleja on monia, mutta ne on parasta yhdistää useisiin kaulakoruihin tai korkeisiin kauluksiin. Muuten, korkeakaulaiset mekot ovat jo erittäin moderneja vuodesta 2018. Nykyiset mallit eivät kuitenkaan ole välttämättä lyhyitä. Usein suunnittelijat pärjäävät ilman hihoja tai ne tulkitaan hyvin dramaattisesti. Ne muodostavat yleensä vahvan kontrastin mekkojen ehdottomasti klassisille linjoille.

Pitsi hallitsee erittäin voimakkaasti morsiamen muotia 2018 ja 2019

lumoava karisma häät juhlat morsiamen mekko

Lisävarusteiden trendit

Asusteet ja hiusasusteet ovat yhä tärkeämpiä juhlittaessa häitä. Voidaan sanoa, että tämä huippu saavutetaan vuoden 2019 alussa. Hienot ja huomiota herättävät päähineideat ovat erittäin ajankohtaisia. Suurempien koristeiden provokaatiot ovat erityisen tervetulleita nykyaikaisten mallien kanssa. Näiden yhteydessä voit jopa laiminlyödä klassisia yhdistelmäsääntöjä. Emme kuitenkaan suosittele sitä, jos haet mieluummin inspiraatiota vuoden 2018 muoti -ideoista. Välkkyvät korut ovat edelleen muodissa, mutta niiden yleisen ulkonäön pitäisi olla vähemmän provosoiva ja paljon tasapainoisempi.

Lisätietoja klassisista säännöistä korujen ja mekkojen yhdistämiseksi hääasuihin seuraavassa artikkelissa.

 Hääjuhlatrendit yhdistävät eleganssin ja luonnollisen ulkonäön

häät juhlat keiju näyttää hääpuku

 Hihojen dramaattinen käsittely on tyypillistä tuleville kausille

pitkä pitsi ja merenneito leikkaus - juhlia häitä

Metallinen kiilto on erittäin trendikäs vuonna 2018. Yhdistettynä tähän etnisiin ajatuksiin.

hopean näköiset hääjuhlat

Tyypillistä jokapäiväiselle elämälle, mutta äskettäin inspiroidut hääpuvun leikkaukset ovat aina nykyaikaisempia

erittäin moderni morsiamen mekko hääjuhlat

Tällaisilla tulkinnoilla klassiset leikkaukset näyttävät paljon ajan tasalla

merenneito moderni tulkinta juhlii kaksi osaa häät

 Kiiltävä kangas ja pitsi – hienoa!

valkoinen mekko kiiltävä kangas hääjuhlat

 Hopeinen mekko lumoaviin häihin. Miksi ei?

pitkä mekko hopeisiin hääjuhliin

 Yksinkertaisen leikkauksen ja ylellisten kankaiden välinen kontrasti on trendikäs

yksinkertainen kultainen mekko hääjuhlaan

  Ehkä provosoiva kampaus voisi olla tärkein lisävarusteesi?

moderni kampaus lisävarusteena - juhlia häitä

Hääjuhlat vaaleanpunaisessa mekossa

vaaleanpunainen idea häät juhlia morsiamen mekko

  Päähine kuin keiju 

lisävaruste pää hääpuvut juhlia häitä

Romanttinen mekko hopeaa 

lumoava hopeakangas juhli häitä

Provokatiivinen malli pitsiä 

Juhli huippu- ja ylellisyyshäitä

Puoliksi läpinäkyvä kangas hääpukuun 

Luonnollinen ja moderni ilme juhlivat häitä

Kaksiosainen ja erittäin romanttinen malli 

kuva juhlii häitä metsässä

Super seksikäs ilme 

moderni ja provosoiva mekko - juhlia häitä

Täydelliset varusteet sulhaselle

Mitä tulee sulhasen hääpukuun, yhä useammat miehet valitsevat perinteisen ilmeen. Mutta seuraavissa kohdissa toimituksemme haluaisi ajatella “laatikosta” ja esittää valikoiman upeita asuja sulhaselle.

On kiistaton tosiasia, että musta smokki on ehdoton klassikko. Tumma väri on yksi suosituimmista sulhasen ulkoasuista ja tunnetaan myös yhtenä parhaista pukuideoista. Vaihtoehtoiset värit saavat yhä enemmän suosiota, ja siksi kannattaa yhdistää eri värejä.

Puhtaat linjat luovat kauniin muotoilun

samanväriset häät

Oikean puvun valinta

Jotta häissä ei tapahdu mitään, sinun tulee valita pukeutumiskoodi erittäin huolellisesti. Jokaisella sulhasella tulisi olla moderni asu, jossa hän on mukava. Tässä yhteydessä sinun tulee ensin ajatella villasta tai sametista valmistettua pukua ja sitten värimaailmaa. Asiantuntijat suosittelevat sinisiä sävyjä, koska nämä ovat klassisia, eivätkä ne voi mitenkään tuottaa pettymystä. Sinisen puvun selkeät linjat tuovat epävarmuutesi 0%: iin, koska sininen näyttää aina tyylikkäältä ja ylevältä. Täydellinen valinta olisi slim fit -puku. Joten saat tyylikkään ja modernin ilmeen, joka yhdessä sinisen väripaletin kanssa tekee osuman.

Jos häätyyli vaatii muodollista pukeutumista, voit kokeilla myös harmaan sävyjä. Tässä tapauksessa liivi tai henkselit katsotaan pakolliseksi. Tuo persoonallista ilmettä asuusi mukavalla yhdistelmällä housuja ja yläosia, jotta tyylikäs ulkonäkö säilyy. Mielenkiintoinen idea olisi välttää takki. Tätä vaihetta voidaan kutsua luottavaiseksi.

 Houkuttele kaikki uteliaat katseet!

samanväriset hääjuhlat

Miksi lisävarusteilla on tärkeä rooli??

Erityisillä yksityiskohdilla on usein ratkaiseva rooli muotoilussa. Näitä ovat yllättävät ja ylelliset lisäominaisuudet, joita ei todellakaan saa jättää huomiotta, kuten kalvosinnapit. Nämä kiiltävillä elementeillä varustetut asusteet korostavat sulhanen koko asua positiivisella tavalla. Valitse sopiva väri, joka voidaan yhdistää tyylikkäästi paitaan.

Vain silloin voit valita älykkään ja samalla tyylikkään taskuaukon. Solmion jälkeen tämä koriste -elementti on yksi sulhasen asun tärkeimmistä asusteista. On tärkeää taittaa nenäliina hyvin varovasti, koska se houkuttelee varmasti paljon uteliaita katseita. Taattu! Valitse tasainen väriyhdistelmä solmion ja taskuaukon välillä. Näillä kahdella lisävarusteella tulisi olla vähintään yksi yhteinen elementti, joka mukauttaa puvun.

 Nauti häistäsi moderneissa asuissa

hääpukukoodi sopii

Viimeisenä ovat niin sanotut pienet asiat, kuten henkselit, nahkavyö ja solmio. Nämä lisävarusteet ovat toissijaisia ​​lisäosia, mutta ne ovat myös välttämättömiä jokaiselle puvulle. Tärkeintä on luoda yhtenäinen asu. Joten mieti aina fiksuja temppuja. Saat inspiraation lähteen seuraavien kuvien avulla!

Valitse vaaleansiniset sävyt

Sulhasen tarvikkeet minttua

Univormuja pidetään suunnittelun kohokohtana

Sulhasen tarvikkeet

Slim fit -puku antaa paremman ilmeen

sininen muotoilu häät juhlia

Kiinnitä paljon huomiota lisävarusteisiin

sininen asu hääjuhlat

Yhtenäisellä suunnittelulla on tärkeä rooli

Vihjeitä värivalikoimaan hääjuhliin

Harmaan sävyt ovat myös trendi vuodelle 2018

Harmaan sävyjä

Kaikki riippuu tyylikkäistä lisävarusteista

häät tarvikkeet

Muodosta tyylikkäitä väriyhdistelmiä

Hyvin koordinoidut lisävarusteet takaavat varman ilmeen

häitä juhlia hienoja ideoita

Pukeutumiskoodi harmaalla ja violetilla? miksi ei?

häät juhlia sisustuselementtejä

Puvun tulisi korostaa hahmoasi ja saada se näyttämään tyylikkäältä

Liivi katsotaan pakolliseksi.

puhtaat linjat siniset sävyt hääjuhlat

Ylä- ja alaosat on valittava täydellisesti!

häät juhlat slim fit puku

Käytä ideoitamme inspiraationa juhliessasi häitä

Juhlista hääideoita

häät juhlia harmaa värivalikoima

Korosta myös pieniä asioita!

Tummansininen on yksi hääpuvun suosituimmista väreistä

hiljaisia ​​hääideoita

Täydellisen morsiuskimppun valitseminen: vinkkejä ja suuntauksia

Nykyaikaista morsiamen asua ei voi kuvitella ilman oikeaa morsiuskimppua. 1500 -luvulta lähtien kaikki morsiamet ovat kantaneet mukanaan kaunista kimppua alttarin edessä, joka seuraa heitä hääseremonian ja sitä seuraavan juhlan aikana. Aiemmin hääkimppu ei ollut vain esteettinen rooli kuin nykyään. Sen tarkoituksena oli ensisijaisesti pitää pahat voimat loitolla morsiamen ja sulhasen läheisyydestä ja samalla varmistaa miellyttävä tuoksu juhlissa. Siksi siihen oli käytetty tuoksuvia lääkekasveja ja kukkia. Myöhemmin morsiuskimppu muuttui tilavammaksi ja tyylikkäämmäksi, ja monet pitivät sitä häiden statussymbolina. Kaikki nämä hääkimppujen roolit ovat lakanneet olemasta näinä päivinä. Siitä huolimatta se on välttämätön osa jopa hyvin pieniä hääjuhlia. Morsian saa käyttää sitä paitsi kirkossa, myös rekisteritoimistossa tai häissä ulkona.

 Monet morsiamet suosivat jälleen luonnonkukkia ja lääkekasveja

häät juhlia luonnonvaraisten kasvien morsiuskimppujen ideoita

Kuka perinteisesti hankkii morsiamen kimppun?

Perinteiden mukaan sulhasen tulee huolehtia hääkimppusta itse. Monet parit vaativat sitä edelleen. Nykyään tämä on kuitenkin usein liian vaikea tehtävä sulhaselle, koska se ei ole vain tavallinen kukkakimppu, vaan koriste -elementti, joka on koko hääkoristeiden painopiste. Täällä morsiamen tulee ehdottomasti kysyä neuvoa kokeneelta kukkakauppiaalta ja tilata ideaalisesti tarkka morsiamen kimppu etukäteen. Sitten sulhanen, kunnianeito tai hyvä ystävä voisi noutaa sen hääpäivänä. Kirkon tai rekisteritoimiston edessä sulhanen esittelee morsiamen häät.

Sulhanen voi antaa morsiamen hääkimppun aikaisemmin romanttisessa yhdessäolossa

häät morsiamen ja sulhasen morsiuskimppu

Mitkä kukat ja värit valita?

Häätyylin, hääpuvun ja hääkoristeiden mukaan sinun tulee myös valita kukat ja niiden värit. Yleensä morsiuskimppu muistuttaa pöydän ja hääkaarin kukkakoristeita. Morsiusneitot ja kunnianeito voivat myös käyttää kimppuja, jotka ovat miniversio morsiamen kimppusta. Olisi parasta valita kausikukat häätkimppuun. Todellisia, ajattomia klassikoita ovat ruusut ja pionit, ranunculus ja anemone, tulppaanit, makeat herneet, hortensiat, merilaventeli, daaliat ja krysanteemit. Viime aikoina yksinkertaisemmista luonnonkukista ja yrteistä on tullut jälleen erittäin suosittuja. Mehikasvit morsiamen kimpussa ja pallo -ohdakkeessa ovat myös ehdottomasti trendissä.

 Maapallo -ohdake ja mehikasvit ovat erittäin suosittuja hääkoristeissa

häät juhlia morsiuskimppu mehikasveja

Lisävinkkejä: Kun valitset sopivia morsiamen kimppukukkia, on pidettävä mielessä, että jotkut niistä voivat tahrata hääpuvun rumaksi. Esimerkiksi on värillisiä kukkia tai niitä, joissa on heteitä.

On myös tärkeää huomata, onko morsiamella ja sulhasella kukka- tai yrtti -allergioita. Jos näin on, sinun pitäisi selvittää etukäteen, mitkä kukat ja kasvit eivät kuulu morsiamen kimppuun. Älä unohda, että kukilla on tietty symboliikka ja saat yksityiskohtaisia ​​neuvoja valitsemaltasi kukkakauppiaalta.

Klassisten ruusujen kanssa olet aina turvassa, kun vietät häitä

häät juhlat vintage häät kukkakimppu ruusut

Millainen sidonta morsiamen kimpussa pitäisi olla??

On makuasia, minkä muodon ja koon hääkimppun pitäisi olla. Lisäksi sinun pitäisi tietysti sovittaa ne koko häät koristeluun ja hääpukuihin. Yleensä seuraavat morsiamen kimpputyypit ovat joitakin tunnetuimmista ja suosituimmista: biedermeier -kimppu (pallomainen), käsivarren kimppu, valtikkakimppu ja vesiputouskimppu. Viime aikoina on suosittu rennommin sidottuja hääkimppuja, jotka eivät ole liian suuria. Kehittynyt vesiputouskimppu on melkein ohi.

 Pienemmät, löysästi sidotut pallomaiset morsiuskimput ovat trendi

häät juhlia morsiuskimppujen ideoita vintage

Milloin morsiamen kimppu heitetään??

Perinteinen morsiuskimppujen heitto on yksi kauneimmista häätavoista, joita harjoitetaan edelleen useimmissa häissä. Kukkakimppu heitetään tavallisesti yksin asuvien naisjoukkojen joukkoon morsiamen itse hääseremonian jälkeen tai, paljon useammin, hääjuhlassa. Tästä naisesta, joka tarttuu hääkimppuun, tulee seuraava morsian profetian mukaan. Monet morsiamet haluavat pitää morsiamen kimppunsa mukavana muistona häistä ja heittää siksi ns..

Toisen kimpussa voi olla mukana myös piika

häät juhlia hääkimppu toinen kimppu piika

Lisävinkki: Jos haluat pitää morsiamen kimppusi, kuivaa se. On parasta olla pitämättä kimppua vedessä heti häiden jälkeen, vaan sido se ylösalaisin nauhalla, kukat alaspäin, ja ripusta se pimeään, viileään ja kuivaan paikkaan. Tämä on paras tapa säilyttää kukkien värit.

Vaaleanpunaiset pionit ovat välttämättömiä vintage -morsiamen kimpussa

häät juhlat pionit morsiamen kimppu vuosikerta

 Kaunis morsiuskimppu pastelliväreillä

häät juhlat morsiamen kimppu ruusut

 Lopullinen morsiamen kimppu rento “poimittu ilme”

tietysti hääjuhlat morsiuskimppu pioneista

Mini morsiamen kimppu tuoksuvista pioneista

Pieni morsiuskimppu pioneista

Hienovarainen morsiuskimppu puristiseen tyyliin

häät juhlat morsiamen kimppu viisaita ruusuja

 Upea vesiputousten kimppu kesän häihin

häät juhlia hääkimppu vesiputous kimppu

 Hieno hääkimppu pallomaisessa muodossa

häät juhlat ruusut fresia morsiamen kimppu

 Herkät vaaleanpunaiset ja violetit sävyt ovat trendikkäitä häitä juhlittaessa

häät juhlat morsiamen kimppu vintage pionit ruusut

 Todellinen kukkien kiire kesän häihin

hääjuhlat morsiamen kimppu tietysti vintage -ilmeen

Filigraaninen taideteos, joka on tehty herkistä kukista huomaamattomalle morsiamelle

häät juhlat morsiamen kimppu ruusut pioni hienot siniset kukat

 Upeita kesäkukkia rennosti sidotussa morsiamen kimpussa

häät juhlia häät kukkakimppu kesä häät pionit

 Morsiuskimppu ja morsiusneitokimppu tulee tehdä samoista kukista

häät juhlia morsiuskimppua morsiusneitoja hääkimppua

 Luo satumainen häätunnelma

häät juhlat morsiuskimppu morsiusneitot

 Majesteettisia ruusuja ja voimakkaita värejä

häät juhlat ruusut kesä häät morsiamen kimppu

 Tyylikäs biedermeier -ruusukimppu punaista, vaaleanpunaista ja kermanväristä

hääjuhlat klassiset morsiuskimppu ruusut

Todellinen juhla aisteille, jotka on tehty kukista, hedelmistä ja höyhenistä

häät juhlia morsiuskimppu kesä häät

 Morsiuskimppu näyttää siltä kuin se olisi juuri poimittu

häät juhlat häät kukkakimppu villi kukka vintage trendi

 Puhdasta inspiraatiota häihin

häät juhlat vintage morsiamen kimppu ideoita

Pöydän koristelu – tärkeä osa hääkoristeita

Jos haluat juhlia häitä, sinulla on yleensä paljon tekemistä. Jotkut asiat ovat ensiarvoisen tärkeitä, jotta häät sujuisivat hyvin. Kuten sopiva pöytäkoriste.

Suuri osa häiden järjestämisestä on omistettu hääkoristeille. On erityisen vaikeaa koordinoida kaikkia juhlakoristeiden osia niin, että siitä tulee kaunis juhla lopputuloksena. Koska koristelu auttaa aina varmistamaan, että tapahtuma säilyy häävieraiden muistissa.

Koristele pöytä tuoreilla väreillä

häät juhlia pöytä koristella tuoreita kukkia violetit lautasliinat

Moderni pöytäkoriste herättää kiehtovuutta riippumatta siitä, vietetäänkö häät sisällä vai ulkona. Morsiamen ja sulhasen toiveilla ei ole rajoituksia vuodenajasta ja hääjuhlan tyylistä riippuen. Tämä on kuitenkin hyvin erityinen päivä morsiamen ja sulhanen!

On joitakin asioita, jotka on otettava huomioon etukäteen, kun harkitaan hääpöydän koristuksia. Hääpaikka tulee ottaa huomioon myös häiden sisustamisen konseptia kehitettäessä. Kuinka suuret pöydät ovat ja minkä muotoiset ne ovat, myös vaikuttaa. Olisi myös hyvä, jos yhtäkään koriste -elementtiä ei tarvitse poistaa pöydältä, kun ruoka tarjoillaan. Pöytäkoristeet eivät saa häiritä häävieraiden välisiä keskusteluja.

 Keltaiset mausteet hääpöydälle

hääjuhlapöydän koristelu maalaismainen ruudullinen kuvio

Suunnittele hääpöytä kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin! Laadukas pöytäliina ja peitto ovat onnistuneen sisustuksen edellytys. Voisit laittaa nämä kauniisti kohtaukseen lautasliinojen ja lautasliinojen kanssa.

Kukat ja koriste -esineet eivät tietenkään saa puuttua! Kimput pienissä maljakoissa, teevalot ja pienet kivet ovat hyvä ratkaisu. Koska kynttilänvalolla on romanttinen vaikutus tunnelmaan, voit myös laittaa kauniita kynttilänjalkoja hääpöydälle. Ripottele koristelu on toinen vaihtoehto tuo romanttista tunnelmaa pöydälle. Varmista vain, että se jaetaan oikein. Mutta älä tee ilman koristeen keskiosaa!

 Romanttiset pöytäkoristeet puutarhan häihin

häät juhlat puutarha häät pöytä koristeet raikas tunnelma

Paikkakorttien ja paikkakorttien tulisi olla myös hääpöydässä. Voit käyttää sitä erittäin luovaksi. Yksilölliset yksityiskohdat, kuten houkuttelevat koriste -elementit ja alkuperäiset vieraslahjat, muodostavat kauniin juhlapöydän. Henkilökohtaiset palvelukset ovat erityisen kuuma trendi.

Henkilökohtaiset palvelukset osoittavat huomiota

häät juhlat pöytä koristavat kukat juhlat suosii

Melko hienovarainen tai värikkäämpi, päätä itse, mikä värimaailma sopii parhaiten hääjuhliin. Valkoiset, pastellivärit, pinkit ja ruskeat, aprikoosi … sinulla on niin paljon vaihtoehtoja käytettävissänne.

Sinun on myös suunniteltava hääpöytä toiminnallisesti, jos häät ovat ulkona.

hääjuhlat tuoreet sateenvarjot

Korosta kohokohtia kauniilla väreillä ja silmiinpistävillä muodoilla ja varmista kaunis pöytäpöytä häitä juhliessa! Yksilöllinen pöytäkoriste oman makusi mukaan on täysin sinun valintasi! Haluat ehkä järjestää teemalla häät?

 Silmänympärys voisi olla samassa muodossa myös pyöreässä pöydässä!

häät juhlia keskipiste pöytä koristelu kynttilät kukat romanttinen

 Pöytäkoristeet klassikoille

häät juhlia pöytäkoriste pienet maljakot romanttinen

Valkoiset ja oranssit sävyt ovat upea väripari hääpöydälle!

häät juhlat pöytäkoriste -ideat pehmeät oranssit sävyt

 Teevalot ja vihreät lehdet luovat raikkaan tunteen juhlien häitä

häät juhlia pöytä koristella pöytä juoksija tuore kukka koristelu

 Pöytäkoristeet lisäävät juhlatunnelmaa!

häät juhlat sisätiloissa keiju valot maalaismainen

Hääpöytä pehmeissä pastelliväreissä

hääjuhlat tyylikkäät pöytäkoristeet kirkkaat värit

Samanväriset kukat korostavat neutraalia pöytäkoristelua

häät juhlivat kevään koristepöytää

Viehättävä kattaus kukilla ja kynttilöillä onnistuneeseen hääjuhlaan

hääjuhlapöytä koristele tyylikkäitä kukkakoristeita valkoisilla kynttilöillä

Ole luova hääpöydän koristeiden kanssa!

häät juhlia pöytä koristella vintage -tyyliin

 Häät viettäessä kannattaa harkita sopivaa kattausta!

hääjuhlapöytä koristele valkoinen pöytäjuoksija kukkia kynttilöitä

Juhlapöydän koristelu voi olla niin yksinkertaista!

häät juhlia pöytä koristella pöytä numero vuosikerta deco

Hääpöydän on oltava kutsuva

häät juhlia pöytä koristavat romanttisia pehmeitä värejä

Häävieraat kiehtovat modernit pöytäkoristeet

hääjuhlat modernit pöydän koristeluideat

Koristele hääpöytä kirkkaasti

häät juhlia pöytä koristella sinisiä aksentteja kukat lämpimät värit

 Suunnittele hääpöytä luonnollisilla väreillä

häät juhlat pöytäkoristeet vintage maalaismainen

Hääkaari – ideoita ja symboliikkaa

Hääkaarista on tullut tärkeä osa jokaista häitä. Se symboloi onnea, vaurautta ja pilvetöntä perhe-elämää. Hän ilmestyi ensin Kleopatran aikana ja myöhemmin muinaisessa Roomassa. Kreikkalaisille kaari symboloi taivaan holvia, koska he uskoivat, että avioliiton sakramentti tapahtui taivaassa.

Hääkaari on arvokas koriste -elementti sekä häissä että ulkona. Se luo lisää romantiikkaa ja juhlatunnelmaa. Tämä on loistava tausta hääkuville, se voi sisustaa ravintolan sisäänkäynnin, jälkiruoan tai morsiamen parin pöydän kauniisti. Ja antaaksemme sinulle annoksen alkuperäistä inspiraatiota siihen, olemme laatineet suuren kuvagallerian.

Hääkaari, jossa on maalaismainen tunnelma

häät arch maalaismainen häät hääideat hääjuhlat

Maalaismainen hääkaari

Jos suunnittelet maalaismaisia ​​häitä, voit valita mielenkiintoisen pohjan hääkaarelle. Tällaisia ​​ovat z. B. vanhat ovet, käyttämättömät lasten kiipeilykiskot, puupalkit tai vanhat viinitynnyrit. Koristele ne tuoreilla niityn kukilla tai ilmavilla kankailla. Toinen ihana idea häät ulkona on koristella kaunis puu kaarevalla oksalla vastaamaan.

 Puhdasta romantiikkaa menneiltä ajoilta

häät ulkona häät kaari häät juhlat hääideat

  Trooppinen eksoottinen häät

häät ideoita hääkaari häät juhlat ranta häät ideoita

Ripaus viidakkoa

Hääkoristeiden trooppiset elementit ovat hyvin ajankohtaisia. Palmulehdillä ja eksoottisilla kukilla koristeltu hääkaari näyttää erittäin ylelliseltä. Lopputulos on yksinkertaisesti upea, mutta harvat uskaltavat valita tämän vaihtoehdon.

Juhli häitä rypälekaarella, joka on tehty oksista

seinäkoristeet häät hääkaari häät juhlat häät sisustusideoita

Häät kaari seinälle

Sinun ei tarvitse tehdä ilman kaaria häissä suljetussa tilassa. Seinät tarjoavat loistavan perustan tälle. Vihreiden kasvien avulla voit muotoilla halutun kaaren muodon ja koon. Vielä muutama kukka, sopivat koriste -elementit ja kynttilänvalo ja sinulla on romanttinen tunnelma. Joten olet jopa tuonut luonnon sisälle.

 Luo maaginen tunnelma

hääkaari häät juhlia häät kaari häät ideoita häät sisustus

Alkuperäinen lyhtyistä valmistettu rypälekaari

Puhdasta romantiikkaa kynttilän valossa! Tämä itämainen hääidea hämmästyttää kaikkia ja on täydellinen kesähäät ulkona. Sinun pitäisi myös valita sopiva puu tähän. Hanki lyhdyt ja paljon kynttilöitä ja kynttilänjalkoja. Kaunis merkkijono vain täydentää koko asiaa ja tekee siitä unenomaisemman.

 Kukat eivät voi puuttua

häät sisustusideoita hääkaari häät juhlia kukkakoriste häät

Klassinen muunnelma hääkaarista

Kukkakaari on klassikoiden ensisijainen valinta! Täällä voit käyttää sekä tuoreita että tekokukkia. Jos sinulla on suosikki kukka, tämä on loistava tapa sisällyttää se häät sisustukseen. Mutta on vielä yksi asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, ja se on mukauttaa se yleiseen sisustukseen.

Hääkaari on seremonian keskeinen osa. Siksi tämän pitäisi olla täydellisesti kirjoitettu koko hääkonseptiin ja harmonisoida muun koristelun kanssa.

Hääjuhla: Yhdistä kauniit ruusut ja valkoinen kangas

häät kaari häät ideoita häät arch häät juhlat

 Riikinkukon höyhenet tekevät hääkaarista entistä houkuttelevamman

häät arch arch häät arch häät juhlia häät sisustus ideoita

 Alkuperäinen pyöreä hääkaari

häät kaari kukka koristelu häät häät juhlia häät koristelu

  Erinomainen yhdistelmä kattokruunujen kanssa

häät kaari häät koristelu ideoita häät arch häät juhlat

  Alkuperäinen idea, jonka voit tehdä itse

vintage häät hääkaari tee itsestäsi hääjuhlat

Yksinkertaisesti aavikon aiheeseen

ulkona häät hääkaari häät juhlat häät sisustusideoita

Yhdistä kuusikulmainen muoto ja kukat

häät kaari ideoita häät deco ideoita häät juhlia

 Vaihtoehto niille, jotka pitävät yksinkertaisesta

yksinkertainen häät sisustus häät juhlia hääkaari -ideoita

  Tyylikäs ja yksinkertainen

maalaismainen hääkaari häät juhlia hääideoita deco -ideoita häät

  Hääkaari, joka on valmistettu aidoista kiipeilyruusuista, lisää romantiikkaa hääjuhlissa

nousi kaari häät arch deco ideoita häät häät juhlia

 Luo kontrasti värikkäillä kukilla

punaiset ruusut häät juhlia häät kaari kukka koristelu häät

 Valkoiset kukat ja vihreät oksat

kukka koristelu häät hääkaari häät juhlia hääideoita

 Idea syksyn häihin

häät deco ideoita häät arch hauta kaari häät juhlia

 Hääjuhla: luova, tyylikäs ja kaunis

häät juhlat häät arch luova häät ideoita häät koristelu

Valkoisia orkideoita rypälekaarelle

kukkakoristelu häät häät otorganize häät arch arch häät juhlia

Koristele tyylikkäästi Pampas -ruoholla

häät juhlat pampas ruoho häät kaari rypäleen kaari häät koristeet

 Ripaus merta

ranta häät häät juhlia häät koristeet häät kaari traubogen

  Boho -tyylinen rypälekaari

Boho häät hääkaari häät juhlat häät sisustus ideoita

 Ilmapallot ovat hyvä ja halpa vaihtoehto

häät kaari häät juhlia ilmapallo koristelu häät koristelu

Tee hääkoristeet itse – loistavia ideoita erityiseen juhlaasi!

Tämän päivän häät eivät ole enää niitä, jotka tunnet vanhempiesi valokuva -albumeista. Nämä eivät ole enää televisiossa näkyviä häitä. Nykyään tarvitaan tiettyä kypsyyttä sanoakseen tietoisesti vastuulliset sanat kyllä. Voit kertoa heti, että jotain on erilaista, vain tavalla, jolla koristat festivaalia. Voit tietysti edelleen juhlia suuria ja pompoja, mutta taipumukset paljastavat jotain muuta.

Kestävyys on levinnyt kaikilla elämänaloilla ja vaikuttaa jopa suurten juhlien järjestämiseen. Ja koska ei ole suurempia juhlia kuin hääjuhla, katsotaanpa, miten käsitys nykyaikaisista hääkoristeista on muuttunut tänään.

 DIY -hääkoristeet voivat saada aikaan vain parhaat ystävät

hääjuhlat häät koristeet tehdä itse materiaaleja

Sisustaminen tarkoittaa sitä, että pystyy osoittamaan huomiota yksityiskohtiin

hääjuhlat häät koristeet tee se itse kukkakoriste kakku

Hääkoristeiden tyylillä ei ole väliä, jos sydän osallistuu

juhlia häät häät koristeet tehdä itsestäsi boheemi

 Hyvin valitulla sijainnilla häät koristavat vain täydellisen hetken.

hääjuhlat häät koristeet tee se itse koristelu

 Onnekkaat symbolit ja positiiviset ajatukset ovat paras lisä hääkoristeisiin

hääjuhlat häät koristeet tehdä itsestäsi hevosenkengät

Kaikki, mitä voidaan kuvata kestäväksi ja ympäristöystävälliseksi, on modernia. Tietysti juhlakoristeita ei voi koskaan määritellä pelkällä järjellä. Häät ovat ehdottomasti johtavia ja tärkeitä tunteita, jotka värit ja kankaat herättävät yhteen. Hääkoristeet voivat olla vieläkin tunteellisempia, jos teet ne itse.

 Pienet pelit viihdyttävät yritystä ja jättävät muistoja taakse

juhlia häitä häät koristeet tehdä suudella kelloja itse

Voit koristella upeasti luonnonmateriaaleilla. Kausikukat, viinikorkit, viinilaatikot, puu, kierrätyspaperi, sammal, sauvat ja paljon muuta voivat olla osa juhlakoristeitasi. Näin teet jotain erittäin tärkeää – tuhlaat vähän ja osallistut kokonaishävikin vähentämiseen.

 Valitettavasti joskus sisustus ei näytä riittävältä

hääjuhlat häät koristeet tekevät itsestäsi kankaalle

Se, mitä puolison sydän haluaa, on laillista ja sitä pidetään onnistuneena sisustuksena. Tunteellisilla asioilla on tässä erittäin tärkeä rooli.

Hääkoristeideat sydämillä ovat aina parhaita

juhlia häät häät koristeet tehdä ideoita itse

Pienet, mutta hienot näkökohdat, jotka viihdyttävät sinua ja vieraitasi ja jättävät vahvat muistot, ovat aina onnistunut hääkoriste.

Jos olet menossa naimisiin, anna sydämesi tehdä oikeat päätökset DIY -häät -sisustuksestasi.

Ja älä unohda: unelmat voivat toteutua vain, jos teet jotain itse. Toivotamme sinulle kauniita, ainutlaatuisia häitä ja pitkän ja onnellisen perhe -elämän!

Riippuvat kukat kauden mukaan voivat riittää DIY -koristeeksi

juhlia häät häät koristeet tehdä roikkuu kukkia itse

Tallenteet morsiamen ja sulhasen mieltymyksistä voidaan punoa sisustukseen

hääjuhlat häät koristeet tehdä itsestäsi sarvi

Monissa tapauksissa luonnolliset materiaalit ovat parempi valinta 

juhlia häitä häät koristeet tehdä ideoita suuntauksia itse

Rakkauden sanoma rakkauden kielellä voidaan välittää täydellisesti käyttämällä luonnonmateriaaleja 

juhlia häitä häät koristeet tehdä omia materiaaleja tinker sammal

häät vietetään häät koristeet tehdä tietysti itse

Mitä luonnollisempi sisustus, sitä rennompi ja miellyttävämpi ilmapiiri vieraille 

juhlia häitä häät koristeet tehdä hedelmälaatikoita itse

Itse tehty on aina paljon miellyttävämpää

juhlia häitä häät koristeet itse kierrättämällä näpertelypöytäjärjestelyjä

juhlia häitä häät koristeet tehdä itsestäsi kierrätyksen näpertely

Yksinkertaisia ​​ja tehokkaita ideoita, kuten B. Saippuakuplat piristävät aina juhlatunnelmaa 

juhlia häät häät koristeet tehdä saippuakuplia itse

Ideoita kierrätykseen häitä varten? – tietysti 

juhlia häät häät koristeet tehdä itsestäsi nuhjuinen tipu

Maalaa kivet ja aseta ne hääkoristeiksi – parhaat ideat ovat yksinkertaisimpia 

juhlia häitä häät koristeet tehdä omia kiviä maali

häät juhlat häät koristelu itse tehdä kakku koristelu

juhlia häät häät koristeet tehdä itse