Hienostuneet hääkoristeet elämäsi tärkeimpään juhlaan

Uusi hääkausi on jo kauan sitten alkanut. Kesä alkaa virallisesti pian. Tämän seurauksena ulkona naimisiin meneminen on yhä suositumpaa. Katsot ympärillesi uusia ideoita, jotka syntyivät viime kesänä. Mitkä häät sisustustrendit olivat erittäin suosittuja, mitkä tulevat takaisin ja mitkä ovat uusia? Tässä on muutamia tärkeitä näkökohtia häiden viettämisessä. Pysy kanssamme ja lue lisää …

Kynttilöillä on yhä tärkeämpi rooli

Kynttilät ovat aina tärkeitä häät koristeluun. Miksi? Ne tarjoavat erilaisia ​​vaikutuksia eivätkä jotenkin koskaan menetä luonnollista karismaa. Sekä niiden hohto että tuoksu hämärtävät ajan ja tilan rajat ja saavat meidät tuntemaan itsensä maagisella tavalla. Tämä tekee hääjuhlien tunnelmasta romanttisemman ja salaperäisemmän.

Koska kaikkien häiden pitäisi olla unelma, eikö niin?

häät sisustus taipumukset kesäpöydän koristelu lyhdyt lasi

Lyhdyt

Monet innovaatiot häät koristeluun tällä kaudella liittyvät valaistukseen. Upean vaikutelman aikaansaavien kynttilöiden lisäksi lyhtyistä on tulossa yhä suositumpia. Ne ovat myös erittäin yleisiä sisä- ja ulkokäyttöön.

Usein on myös malleja, jotka on luotu tekstiilistä.

Tietenkin ne ovat tulenarkoja materiaaleja. Yhdistelmä on upea ja edustaa yhtä romanttisimmista suuntauksista, joita tällä hetkellä markkinoilla voi löytää.

Jopa pyöreät paperilyhdyt voivat näyttää erittäin tyylikkäiltä

häät sisustus taipumukset pöydän koristelu kesäkukat lasipullot

Tietoja ruusuista ja niiden lehdistä

Ruusut ovat symboloineet romantiikkaa kautta aikojen. Hänen läsnäoloaan on aina pidetty kohteliaisuutena naiselliselle kauneudelle. Niitä esiintyy usein hääkoristeissa myös tällä kaudella. Näin korostat heidän luonnollista karismaa ja tuovat esiin heidän kauniin luonteensa. Ruusut eivät ole vain siellä koristamaan morsiamen ja hääpöydän kimppujen muodossa. Ruusun terälehtimatot reunustivat myös monia vastasyntyneitä matkalla alttarille.

Romanttiset rantahäät tyylikkäillä kukka -asetelmilla

häät sisustus taipumukset ranta kukka -asetelma

DIY -ideoita kukilla

DIY -ideat ovat yhä enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässämme. Niistä on tulossa yhä suositumpia myös häissä. Erityisesti häät, jotka tuovat lasin ja kukat yhteen, koristavat monia kesäjuhlia. Se sopii erityisen hyvin luontoon, jossa on paljon vehreyttä ja kauniita kasveja.

Raidat parempaan tunnelmaan

Monet mainitsemistamme häiden sisustustrendeistä ovat moderneja, mutta eivät jotenkin täysin uusia. Sitä käytettiin vain voimakkaasti tällä kaudella. Tälle kesälle on ominaista myös se, että suuri osa aiempien vuosien koristeista on otettu uudelleen käyttöön.

Herkät ruusut järjestetty alkuperäisellä, epätavallisella tavalla

häät sisustus taipumukset ruusu koristelu roikkuu

Mutta aivan uutta ja muodikasta on raitojen käyttö kiiltävässä kankaassa, joka vastaa hääpukua. Näitä nauhoja voidaan käyttää kukkien ripustamiseen hääpöydälle tai kaarille.

Kangasnauhat koristavat edelleen tuoleja

häät sisustustrendit tuoli hortensia ruusut

Taitokset ja kankaat, joista ne on tehty, ovat erityisen alkuperäisiä tällä kaudella. He ovat myös usein sopusoinnussa hääpukujen kanssa.

Värit, jotka tekevät häistä epätavallisia

On myös monia värejä, jotka muuttavat häät koristeluun epätavalliseksi. Valkoinen siirtyy yhä enemmän taustalle. Tärkeä edellytys on, että valitut vivahteet tuovat mukanaan enemmän glamouria ja loistoa.

Jos pidät enemmän glitteristä ja glamourista

häät sisustus taipumukset pöytäliina kiiltävä kulta

Teltta – romanttinen ja käytännöllinen

Kuinka virallinen häiden on oltava? Pitääkö sen tapahtua ulkona vai ei? Viimeinen lausunto koskee monia ihmisiä, jotka etsivät luonnonläheisyyttä. Mutta kun on niin unelias, ei pidä unohtaa, että käytännön ajattelu voi aina olla hyödyllistä. Teltta puutarhassa voi yhdistää kokemuksen “taivaan alla” rauhaan ja hiljaisuuteen, että sade ei pilaa kaikkea.

Nykyaikaiset konseptit mahdollistavat kankaiden vetämisen kokonaan tai vain osittain

häät sisustus taipumukset kukat pöytäkoristeet kristallikruunut

Näin suojaat itseäsi varjossa päivänä, joka on aivan liian kuuma. Virallisesti pukeutuneet vieraat eivät halua hikoilla paikoillaan, vai mitä??

Mielikuvituksellinen sisustusidea pienillä, riippuvilla lasipulloilla

häät sisustustrendit kukat riippuvat lasipullot

Valkoisella taustalla violetit ja vaaleanpunaiset kukat näyttävät vielä ilmeikkäämmiltä

häät sisustustrendit violetit vaaleanpunaiset kukat ruusut

Yksinkertaiset ideat ovat joskus ainutlaatuisimpia

häät sisustus taipumukset vaaleanpunaisia ​​ruusuja tietysti

Koristele metallikaaret tuoreilla kukilla makusi mukaan

häät sisustus taipumukset ruusu kaari kukka koristelu

Pysy tyylikkäänä ja tietysti makeisten kanssa ja tietysti hääkakun kanssa

häät sisustus taipumukset pöytäkoristeet makeiset hääkakku

Filigraaniset origami -linnut koristavat juhlapöydän koristeen keskipistettä

häät sisustustrendit kesä

häät sisustus taipumukset ranta kesä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80