Missä käytät kihlasormusta?

Ei ole mitään parempaa kuin silloin, kun kaksi ihmistä tunnustaa rakkautensa toisilleen ja vannoo ikuista uskollisuutta. Kihlasormus on aina ollut osa avioliittoehdotusta ja lupaus kahden ihmisen välisestä avioliitosta. Pyöreä rengas muoto symboloi rakkautta ja yhdessäoloa ikuisuuteen. Mutta mistä tämä perinne tulee ja missä kihlasormusta käytetään oikein, voit selvittää meiltä tänään. Ja ylös verlbobungsring.de voit katsoa erilaisia ​​malleja!

ehdottaa avioliittoa, missä kihlasormusta käytetään

Kihlasormuksen alkuperä

On olemassa erilaisia ​​versioita kihlasormuksen historiasta. Väitetään, että naisille annettiin eräänlainen kihlasormus käsiinsä jo kivikaudella sen jälkeen, kun he olivat kokeneet paljon miehen kanssa ja osoittaneet rakkauttaan. Tietysti luolamiehet eivät olleet kulta- tai hopeakoruja, vaan yksinkertainen merkkijono. Tämän pitäisi osoittaa miehen omaisuusvaatimus.

Rooman aikoina naiset saivat myös kihlasormuksen / vihkisormuksen merkkinä yhteenkuuluvuudesta. Tänä aikana esiteltiin raudasta valmistettuja renkaita, jotka oli usein koristeltu pienellä avaimella. Tämän symbolin pitäisi edustaa pääsyä miehen sydämeen.

Saksankielisissä maissa tapa käyttää kihlasormusta tai vihkisormusta rakkauden lupauksen merkkinä ulottuu vuoteen 1477. Tuolloin Habsburgin arkkiherttua Maximilian I esitti morsiamensa timantteilla koristetulla kihlasormuksella. Muilla yhteiskuntaluokilla ei ollut taloudellisia mahdollisuuksia ostaa tällaisia ​​kalliita ja kauniita sormuksia, ja he antoivat rakkailleen puusta tai kivestä valmistettuja sormuksia.

missä käyttää kihlasormusta ehdottaaksesi

Missä käyttää kihlasormusta?

Muinaisina aikoina miehet asettivat kihlasormuksen valitsemansa sormen päälle vasemman käden sormella. Tämä sormi oli tarkoitus yhdistää suoraan sydämeen laskimoon. Tämä romanttinen käsitys on omaksuttu monissa Euroopan maissa ja kulttuureissa. Myös täällä Saksassa kihlasormus on kulunut vasemmalla. Usein tätä käytetään häiden jälkeen oikeanpuoleisen vihkisormuksen pinoamisrenkaana. Tämä on tietysti henkilökohtainen päätös.

Hakemuksen hetki, jolloin kihlasormus esitetään, on hyvin erityinen tapahtuma kahden ihmisen elämässä. Nauti tästä hetkestä naisena ja toivomme miesten valitsemaan oikean renkaan!

missä käyttää kihlasormuksen vihkisormuksia

kihlasormus kultaa missä kihlasormusta käytetään

hääideoita missä kihlasormusta käytetään