Mitä kirjoittaa häät kutsukortteihin – Ohjeita ja 50 valokuvaesimerkkiä

Kun järjestät häitä, sinulla on todella paljon tekemistä. Älä siis tuhlaa arvokasta aikaa. Jos mietit mistä aloittaa, vastaus on – kutsukorteilla. Nämä luovat ylimääräisen ilmapiirin ja antavat organisaatiosuunnitelmille hyvän alun. Haluamme auttaa sinua luomaan kauniita ja informatiivisia hääkutsuja, joten olemme koonneet sinulle tärkeitä vinkkejä ja esimerkkejä. Lue ja löydä vastaus kysymykseen: ”Mitä kirjoittaa hääkutsukortteihin?” Hanki uutta tietoa ja valmistaudu elämäsi kauneimpaan päivään!

Nauti hääpäivästäsi rakkaidesi kanssa!

Morsiamen ja sulhasen onnellinen hääkuvaus hääseremoniassa. Hääperinteet sirotellaan riisin ja viljan kanssa

Mitä kirjoittaa häät kutsukortteihin?

Hääkutsukortit häiden suunnitteluun

Mitä häiden kutsukorteissa oikeastaan ​​pitäisi olla?

Katso hyödyllisiä neuvojamme siitä, mitä kirjoitat häät kutsuihisi. Alta löydät mallitekstejä tätä varten ja olemme koonneet ne sinulle oppaan perusteella. Seuraavat esimerkit sisältävät sekä hääkutsut vieraille, jotka on kutsuttu vain osaksi hääjuhlaasi, että muotoiluehdotukset, jotka ottavat huomioon nykyisen pandemian.

Hääkutsukortit on suunniteltu rakkaudella ja tyylillä

Kutsukortit häätekstin ideoille

Mitä tietoja sinun pitäisi sisällyttää häät kutsuihin??

Jos et vieläkään ole varma, miten häät kutsut muotoillaan ja etsit ideoita, tässä on luettelo tiedoista, jotka tulisi sisällyttää hääkutsukortteihisi:

  • Onnellisen parin nimet;
  • Hääseremonian ja vastaanoton päivämäärä ja kellonaika;
  • Hääpaikan nimi;
  • Palautteen yhteystiedot;
  • Uudelleenrekisteröinnin määräaika.

Voit myös halutessasi lisätä vieraidesi nimet, jotta voit tehdä selväksi, kutsutaanko kumppanit ja lapset käsin. Lisää hääkutsuihin nimet tai kenttä katkoviivalla.

Tärkeitä tietoja, jotka eivät saisi puuttua kutsukorteistasi

Mitä kirjoittaa kutsukortteihin häiden sanomiseen

Jos kutsut kaikki vieraasi juhlan kaikkiin osiin, voit lisätä nämä tiedot suoraan kutsuihisi. Kuitenkin, jos jotkut vieraat kutsutaan vain iltavastaanotolle, suosittelemme luomaan erilliset hääkutsut iltaa varten. Samoin, jos koronaviruspandemia vaikuttaa vierailijaluettelosi kokoon. Sitten voit luoda erilliset kutsut harvoille seremoniaan kutsutuille vieraille ja niille, jotka on kutsuttu katsomaan häiden livestriimiä ja osallistumaan suurempiin juhliin myöhemmin.

Luoville ideoille on paljon vapautta

Esimerkkejä kutsukorteista hääsuunnitteluideoille

Suosittelemme myös luomaan vieraiden tietokortteja, jotka sisältävät kaikki hienommat tiedot, kuten reittiohjeet paikkaan, majoitusvaihtoehdot, lahjalistan tiedot jne. Tämä säästää tilaa hääkutsuissasi ja varmistaa, että vieraillasi on kaikki tarvitsemansa tiedot ajoissa häitä varten!

Suunnittele kutsukortit, jotka säteilevät harmoniaa ja rakkautta

Kutsukortit häät kukat yksinkertainen muotoilu

Tyypillinen asettelu hääkutsukorteille

1) isäntälinja

Tämä rivi osoittaa, kuka järjestää (tai maksaa) häät. Se sisältää joko tulevan morsiamen ja sulhasen tai yhden tai molempien vanhempien nimet.

Ketkä ovat isäntiä?

Kutsukortit häät teksti yksinkertainen muotoilu

2) pyyntö

Sinun on sitten lisättävä rivi, joka pyytää vieraasi osallistumaan häihisi, kuten “Pyyntö läsnäolosi kunniaksi” (tyypillinen uskonnolliselle seremonialle) tai “Pyyntö yrityksesi iloksi” (tyypillinen siviilitilaisuudelle) Seremonia).

Jos morsiamen vanhemmat ovat isäntiä, tämä rivi olisi seuraava: “Pyydämme kunnioitusta läsnäolollesi tyttäremme häissä … …”. Jos molemmat vanhemmat ovat isäntiä, tämän rivin pitäisi lukea jotain tällaista. “Lapsemme häissä”, jota seuraa morsiamen ja sulhasen nimet.

Kuka menee naimisiin?

Kutsukortit häiden järjestämiseen

3) onnellisen parin nimet

Morsiamen nimen tulee tulla sulhasen edelle.

Perinteisissä kutsuissa on tavallista sisällyttää täydet nimet, kun taas epävirallisemmat hääkutsut voivat sisältää vain onnellisen parin etunimet.

4) Päivämäärä ja aika

Sisällytä viikonpäivä ja vuosi, kun kirjoitat päivämäärää häät kutsuihin. Katso tässä kielioppivinkkejä päivämäärän ja kellonajan kirjoittamiseen.

Missä ja milloin?

Kutsukortit hääteema -ideoille

5) Tapahtumapaikka

Yleensä et anna koko paikan osoitetta, vain paikan nimi viittaamalla kaupunkiin tai maakuntaan.

Voit aina lisätä koko osoitteen vieraskortteihisi, kun annat reittiohjeita tapahtumapaikalle.

Anna tietoa hääseremoniasta ja juhlista

Ideoita kutsukortteihin hääteksti häät kutsu

Ehkä karttaa tarvitaan?

Ideoita kutsukortteihin häätekstikarttakortille

6) Tietoja vastaanotosta

Voit sisällyttää tiedot häävastaanotostasi suoraan kutsuihisi, jos vieraasi osallistuvat sekä seremoniaan että vastaanottoon. Tai voit luoda erillisiä kutsuja vain iltahäitä varten.

Päähääkutsuihin voit lisätä “ja sen jälkeen vastaanotossa” tai “vastaanoton jälkeen”, jos vastaanotto on samassa paikassa kuin seremonia.

Jos vastaanotto on eri paikassa, sinun on lisättävä uusi paikka erilliselle riville.

Sitä juhlitaan…

Kutsukortit hääideat yksinkertainen muotoilu

7) Covid-19-ohjeet

Voit vakuuttaa vieraillesi, että hääseremonia ja vastaanotto ovat hallituksen uusimpien koronaviruspandemiaa koskevien ohjeiden mukaiset ja että ilmoitat vieraillesi, jos häiden päivämäärää tai tyyppiä on muutettava millään tavalla.

Lisää inspiraatiota kuvaesimerkkien muodossa löytyy alla

Kutsukorttien suunnittelu ja ideat, häätekstin ohjeet yksinkertaisia ​​ideoita hääkutsukortteihin Hääkukkien kutsukortit tulostavat yksinkertaisen mallin Kutsukortit häihin yksivärinen yksinkertainen muotoilu Kutsukortit hääkutsujen kirjoittamiseen Kutsukortit häätietoja varten Hääkutsukorttien suunnitteluohjeet Suunnittele kutsukortit häihin Kutsukortit hääpaperin tekstiideoille Häät kutsukortit yksinkertainen muotoilu Kutsukortit häätekstinäytteille Kutsukortit häät tekstin yksinkertainen muotoilu Kutsukortit häätekstille kirjoittavat tärkeitä tietoja Kutsukortit hääteemaiseen ulkoasuun Kutsukortit häät trivia Kutsukortit häät kukat sanamuoto Kutsukortit hääideoita tekstiä ja suunnittelua varten Häät kutsukortit teksti häät kutsu ideoita Kutsukortit hääseremonia juhla Ideat kutsukortit häätekstin ohjeet Ideoita kutsukortteihin häät kutsukirjeen ohjeet Ideoita kutsukorttien häät -inspiraatiokuviin Ideoita kutsukorttien hääohjeisiin Ideoita kutsukorttien häätekstin tervehdykseen Ideoita kutsukortteihin häätekstikutsu Ideoita kutsukorttien häät -tekstipaperin ohjeista Ideoita kutsukorttien häätekstin ohjeista Ideoita kutsukortteihin häätekstin ohjeet kutsuvat vieraita Ideoita kutsukortteihin häätekstin ohjeet vieraille Ideoita kutsukorteille häätekstin ohjeet kirjekuori Ideoita kutsukorteille häätekstin ohjeiden sanamuoto Ideoita kutsukortteihin, häätekstin ohjeet Ideoita kutsukortteihin, häätekstin kirjoittamisohjeet Ideoita kutsukorttien häätekstimalliin Ideoita hääkutsukortteihin luovia ideoita hääkutsukortteihin tyylikkäitä ideoita hääkutsukortteihin Mitä kirjoittaa kutsukortteihin häätekstiä varten Mitä kirjoittaa häät kutsukortteihin