Nämä ovat vuoden 2019 kauneimmat häätrendit – inspiroivia ideoita ja vinkkejä!

Kaikki tulevat morsiamet, varokaa! Tänään kerromme sinulle, mitkä ovat kauneimmat häätrendit vuonna 2019. Mitä on tulossa ja mitä on jäljellä tässä hääkaudessa. Mitkä häätyylit ovat edelleen erittäin suosittuja ja mitkä ovat nousussa. Saat myös paljon inspiraatiota unelmiesi hääpukuun sekä juhlapöydän koristeluun. Kerää paljon ideoita ja suunnittele elämäsi kaunein päivä henkilökohtaisten unelmiesi ja mieltymystesi mukaan.

Vintage -tyyli on edelleen yksi suosituimmista häätrendeistä vuonna 2019

häätrendit 2019 elopement häät kahdelle

Hääpuvut erolla

Meille tytöille hääpuku on epäilemättä korkealla listalla häitä suunniteltaessa. Joka vuosi tulee uusia houkutuksia morsiamen muodin suhteen, ja jokainen tuleva morsian valitaan nopeasti. Siitä huolimatta jokaisen pian naimisissa olevan naisen tulee ohjata sisävaistoaan ja omaa makuaan.

Itse häätyylillä on myös johtava rooli hääpuvun valinnassa. Sinun tulisi myös kysyä kokeneilta muotikonsultteilta, mikä malli ja leikkaus sopisivat sinun figuurillesi.

Löydä erityinen hääpuku viimeisimpien häätrendien 2019 mukaan

häätrendit 2019 hääpuvut

Siitä huolimatta on myös joitakin epätavallisia morsiamen suuntauksia, joista valita tänäkin vuonna. Nämä sopivat erityisen hyvin muotitietoisille morsiammille, jotka etsivät jotain uutta ja jännittävää. Esimerkiksi ilmavat viitat klassisten huntujen sijasta ovat melko suosittuja. Nämä antavat koko asulle satumaisen, romanttisen kosketuksen ja sopivat täydellisesti lähes jokaiseen häätyyliin.

Värilliset hääpuvut ovat myös erittäin muodissa tällä hääkaudella. Morsiamet näyttävät ainutlaatuisilta, erityisesti vihreinä tai sinisinä, mutta myös korallina tai jopa viininpunaisena. Hääpuvun väri voidaan tietysti asettaa myös hääväriksi. Tällä tavalla voit myös koordinoida koko häät koristelu.

Vihreät hääpuvut sopivat erityisen hyvin ulkokäyttöön

häätrendit 2019 vihreä hääpuku

Ja naisille, jotka eivät halua pukeutua mekkoon häihinsä, mutta eivät silti halua mennä naimisiin klassisessa puvussa, tyylikäs valkoinen hyppypuku on oikea vaihtoehto. Joten se on erittäin mukava ja ne näyttävät silti täysin naisellisilta. Tällainen morsiamen asu sopii täydellisesti kaikkiin mahdollisiin hääpaikkoihin – ranta, ilmapallo, jahti …

Itsevarma ja trendikäs samaan aikaan

häätrendit 2019 haalarit rantahäät

Kasvitieteellinen on ehdottomasti trendikäs

Luonto, terveellinen ruokavalio ja kestävyys ovat jo kiinteä suuntaus lähes kaikilla elämänalueillamme. Hääjuhla ei tietenkään ole poikkeus. Tällä hääkaudella tämä on havaittavissa kauniin kasvitieteellisen tyylin kautta. Henkeäsalpaava kukkameri on aina etualalla häissä, eikä vain morsiuskimppuihin. Riippuvat roikkuvat korit, tunnelmalliset pöytäkoristeet ja romanttiset hiusasusteet – mitään ei ole olemassa.

Kasvitieteellinen – Vuoden 2019 häätrendi

häätrendit 2019 hääpöydän koristeluideoita kasvitieteellisiä

Vihreät kasvit, kuten upea monstera, saniaiset ja palmu, ovat myös suuressa kysynnässä kasvitieteellisessä tyylissä, ja ne parantavat tunnelmaa raikkaammin ja luonnollisemmin. Kukkakuvioita suositellaan myös hää-, serviet- tai paikkakorteille. Geometriset muodot kuparista tai messingistä antavat heille entistä enemmän hohtoa. Oikeat maljakot, lyhdyt ja kulhot auttavat.

Kukat ja vihreät kasvit tekevät häistäsi todellisen paratiisin

häätrendit 2019 kasvitieteelliset häät kortit

Blush -häät ovat nousussa

Jauhemaiset vaaleanpunaiset sävyt, jotka tunnetaan myös poskipunan väreinä, ovat ehdoton hitti tällä kaudella. Tällä kertaa ne kulkevat käsi kädessä myös metallisilla aksentteilla koristetarvikkeissa, astioissa ja paperitavarassa. Trendikäs häätyyli on siksi nimeltään Blush Mix ja lumoaa nostalgisen kauneuden ja tarttuvan romantiikan. Yhdistettynä ennen kaikkea metalliseen ruusukultaan, punastuminen jättää meidät hengenahdistukseen ja pyöristää kaiken ainutlaatuisella tavalla.

Ei ole turhaa, että monet morsiamen parit mieluummin hääpöydän koristeluun poskipuna -sekoituksessa

poskipuna sekoitus pöytäkoristeet häätrendit 2019

Punastuvan sävyinen hääpuku saa jokaisen morsiamen sydämen lyömään nopeammin

häätrendit 2019 poskipuna sekoitus hääpuku

Valitse poskipuna lopulliseksi hääväriksesi!

häät trendit 2019 poskipuna sekoitus trendi

Suosituille vintage- ja boho -häätyyleille on edelleen suuri kysyntä tänä vuonna, ja ne voidaan haluttaessa yhdistää myös taitavasti uusimpiin häätrendeihin 2019.

Entä esimerkiksi riikinkukon höyhenet eksoottisena katseenvangitsijana hääkoristeessa?

häätrendit 2019 eksoottiset häät

Häät osuma 2019: häät häät

Hyvin intiimi naimisiin rakastava yhdessäolo on myös ehdottomasti yksi vuoden 2019 häätrendeistä. Yhä useammat nuoret naiset valitsevat pakohäät erityisessä paikassa, jossa molemmat kumppanit tuntevat olonsa mukavaksi. Se voi olla eksoottisen saaren ranta tai syrjäinen alppimaja … kyse on rakkaudesta. Tällä tavalla naimisiin menemisellä on monia etuja, kuten vähemmän suunnittelua ja siten kustannuksia. Voit rentoutua ja keskittyä vain toiseen ihmiseen, eikä sinun tarvitse ajatella paperitavaraa, palveluksia ja monimutkaisia ​​seremonioita. Mikään ei ole esteenä pienille hääjuhlille tärkeimpien ihmisten kanssa pakenemispäivien jälkeen.

Sano kyllä ​​toisillenne rakastavassa yhdessäolossa!

häätrendit 2019 elopement häät

Riippumatta siitä, minkä tyylin tai häätrendin valitset, nauti suurimmasta päivästäsi ja juhli rakkauttasi rakkaasi kanssa. Älä unohda: tämä on erityinen päiväsi ja se on vain sinun!

Pidä hauskaa!

häätrendit 2019 kasvitieteellinen tyyli

Se voi olla Blush Mixin kanssa …

pöydän koristelu poskipuna sekoitus häätrendit 2019

Tai upealla kasvitieteellisellä tyylillä

häätrendit 2019 kasvitieteellinen tyyli häät

häätrendit 2019 vintage -tyyliset puutarhahäät

Ja miksi ei suositulla ja klassisella maalaistyylillä?

häätrendit 2019 maalaismainen sisustus navetta häät

häätrendit 2019 maalaismainen hääkakku

häätrendit 2019 maalaismainen tyyli

häätrendit 2019 maalaistyyliset häät

Herkullisista välipaloista on tulossa yhä suositumpia samppanjavastaanotossa 

häätrendit 2019 välipaloja samppanjavastaanottoon

         Suolainen baari on yhä suositumpi karkkipatukka

häätrendit 2019 suolainen baari

Maalaismainen kohtaa vintage

häätrendit 2019 navetta häät

Olkoon häät kuin unelma!

häätrendit 2019 hääkakku eukalyptuslehdillä