Sinun pitäisi välttää epämiellyttäviä kiusallisia tilanteita hääjuhlassa

Elämän suurimman päivän, kun sanot kyllä ​​toisillesi, tulisi olla hyvin romanttista ja sujua mahdollisimman sujuvasti. Tätä jokainen morsian ja sulhanen haluaa jo ennen häiden suunnittelua ja järjestämistä. Ihannetapauksessa se olisi varmasti mahdollista, mutta … kukaan ei ole täydellinen, me kaikki tiedämme sen erittäin hyvin, eikö? Kädestä sydämeen meidän on myönnettävä, että kaikki ei mene suunnitelmien mukaan jokaisessa hääjuhlassa. Tietyt suunnitelman muutokset ovat tässä mahdollisia, jos ne tehdään sujuvasti. Valitettavasti hääjuhlissa, joka näyttää menevän erittäin hyvin, on toisinaan ei -toivottuja yllätyksiä ja epämiellyttäviä tilanteita, joita on vaikea ennakoida. On jopa virheitä, joita yksi morsiamen kumppaneista (joskus molemmat!) Tekee, mikä pilaa täysin juhlatunnelman. Jotta vältyttäisiin pahalta tuulelta ja faux pasilta, olemme koonneet yhteen tyypillisimmät virheet, joita morsiamen ja sulhasen tulisi parhaiten välttää omissa hääjuhlissaan. Tässä nämä!

Useimmiten asiat eivät mene suunnitellusti

Häät juhlia varokaa epämiellyttäviä tilanteita virhe

Virheitä hääjuhlan suunnittelussa ja järjestämisessä

Häävastaanoton suunnittelu ja järjestäminen voi kestää kuukausia, jos morsian ja sulhanen haluavat miettiä kaikki pienet yksityiskohdat. Asiat, joilla ei ole merkitystä monille ihmisille, kuten kutsut juhliin, juhlamenu, hääkakku, musiikki ja vieraiden istumajärjestelyt, ovat usein tärkeässä roolissa hääjuhlissa.

Vieraille on erittäin epämukavaa, kun juhlallinen hääseremonia kirkossa tai rekisteritoimistossa kestää ja vieraat kyllästyvät. Liian pitkät puheet ovat todella väsyneitä tänä päivänä, koska kaikkien kutsuttujen yhteinen tavoite on hyvä ilmapiiri ja miellyttävä keskustelu.

Hääjuhlien pitäisi olla hauskoja, pitkät puheet eivät ole tervetulleita

Hauska, rento ja iloinen ilmapiiri hääjuhlissa

Huolimatta täydellisestä suunnittelusta ja organisoinnista, juhlissa on toisinaan ei -toivottuja vieraita, jotka eivät halua olla paikalla. Jos joidenkin sukulaisten tai ystävien välillä on riitaa, on parempi olla kutsumatta näitä ihmisiä juhliin, muuten he pilaavat juhlallisen ja onnellisen tunnelman huonosti tarkoitetuilla sanoilla. Eikä missään tapauksessa saa tapahtua häissä! Joten ainoa neuvomme on tarkistaa vieraslista ja harkita uudelleen kutsutun istumajärjestystä. Näin vältyt epämiellyttäviltä tilanteilta hääjuhlissasi.

 Tarkista vieraiden istumajärjestelyt ja vältä hämmentäviä tilanteita häävastaanotolla

Hääjuhlien istumajärjestelyt vieraille kiusallisten tilanteiden välttämiseksi

 Häämenun on sisällettävä myös kasvisruokia, eikä sitä saa missään tapauksessa ylikuormittaa

Häävastaanotto häämenu kasvisruokia ei saa ylikuormittaa

Häämenun on oltava riittävä, mutta ei ylikuormitettu. Olisi parasta, jos jokaiselle maulle tarjotaan jotain erityistä. Esimerkiksi häävieraiden kasvissyöjiä ei pidä laiminlyödä, mikä olisi epämiellyttävää valvontaa organisaatiolta. Ruoan ja juomien tarjoilulle suositellaan myös tiettyä ajoitusta. Muuten sinulla olisi tyytymättömiä vieraita, jotka tuntevat olonsa myös onnettomaksi tai laiminlyötyksi. Juhlan musiikki ei myöskään saa olla liian kovaa, jotta vieraat voivat keskustella rauhassa ja haluttaessa tanssia. Jo ennen kuin he humalaan ja tekevät apinoita tanssiessaan!

 Musiikki hääjuhlilla ei saisi olla liian kovaa

Hääjuhla ei liian kovaa musiikkia muuten häirinnyt vieraita

 Häävastaanotolla tanssitaan ja pidetään hauskaa

Hääjuhlat tanssia pitää hauskaa

Meidän ylimääräinen vinkki: Hääjuhlien järjestäminen ei ole helppo tehtävä, joten jätä se kokeneille ja hyvin testatuille häävirastoille. Pidät huolta kaikesta, sinä naimisissa olevina nauttit suuresta päivästäsi ja juhlistasi!

Luota hääsuunnittelijan organisointitaitoihin

Parin päätös hääsuunnittelijalle

Parin päätös hääsuunnittelijalle

Henkilökohtaiset virheet, jotka saattaisivat tehdä hääjuhlan erityisolosuhteissa

On erityisen kiusallista, kun joku syyttää muita väärinkäsityksistä, virheistä tai omasta valinnastaan. Haluamme varoittaa sinua sellaisista henkilökohtaisista virheistä, jotka voivat pilata kaiken kerralla, jotta et koskaan astu faux passiisi, etenkin hääjuhlissa. Yritä välttää näitä, jotta sinä ja kumppanisi juhlitte hääjuhlia monien vuosien ajan. Ne voitaisiin muotoilla lyhyesti seuraavasti:

  • Parempi juoma vähän alkoholia hääjuhlissasi! Varo, humalassa olevat häävieraat näyttävät oudolta ja kiusalliselta muille, mutta jos morsian ja sulhanen (tai yksi kumppaneista!) Juo liikaa alkoholia juhlissa, se on huono merkki. Psykologit ja hääsuunnittelijat tulkitsevat sen tarkoittavan, että tämä avioliitto ei ehkä kestä kauan. Joten jos suunnittelet ja pyrit pitkään elämään rakkaasi kanssa, on parasta juoda vähän viiniä (tai olutta viinin sijasta!) Ja yhdistää se virvoitusjuomiin.

Juo vähemmän alkoholia omissa hääjuhlissasi ja pidä pää puhtaana

Vähemmän alkoholia sisältävä häävastaanotto pitää pää puhtaana

  • Yksi kumppani ei ota huomioon toisen toiveita ja nolottaa itseään! Valitettavasti näin voi käydä myös! Keskustellessaan häämenusta yksi morsian voi vaatia kasvisruokia, mutta toinen ei halua tehdä ilman jo suunniteltuja lihaerikoisuuksia. Tai toinen kiusallinen ja outo tilanne olisi yllättävä hääkakuvalikoima. Tämä faux pas näkyy jopa seuraavassa huvittavassa videossa (lähde: countryliving.com)

https://freshideen.com/wp-content/uploads/2017/10/Unicorn_Wedding_Cake_-_NEWS_-_FRONT_V2_1489514821_300_sd.mp4

Ole myös varovainen tanssiessasi, jotta mikään ei mene pieleen!

Hääjuhlat tanssia kiusaamaan itseäsi helposti

  • Hänen ex tulee hääjuhliin ilman kutsua! Se olisi pahin häävastaanotossasi, jos näet sulhasesi entisen tyttöystävän häävieraiden joukossa. Hän voisi vain istua siellä ja siemailla hitaasti juomaansa. Emme halua ennustaa mitään pahaa täällä, mutta valmistaudu ei -toivottuihin tilanteisiin! Mieti, mitä odottaa hylätyltä, onnettomalta naiselta ?! Se voi vain pilata onnellisen juhlatunnelman. Eikä kukaan halua sitä!

 Sulhasesi entisellä tyttöystävällä ei ole sijaa häävastaanotossasi

Häävastaanotto ex -tyttöystävä pilaa juhlatunnelman

 Jotain odottamatonta voi tapahtua missä tahansa hääjuhlassa

Häävastaanotossa tapahtuu jotain odottamatonta

Hääpöydän on oltava kunnolla katettu ja juhlallisesti sisustettu

Kiinnitä paljon huomiota morsiamellesi, jotta hän ei kyllästy missään olosuhteissa

Vältä kiusallisia tilanteita kiinnittämällä morsiamen huomiota häävastaanottoon

 Pysykää yhdessä parina tuulessa ja säässä

Häiden järjestäminen yhdessä tuulesta ja säästä riippumatta

 Älä kuitenkaan häpeä itseäsi häissä!

Häitä häpeävä itsesi