Vuoden 2020 häämenun huipputrendit: suuret hääkakut ja maukkaat välipalat

Yritä muistaa hääjuhlat lähimenneisyydestä. Kuvat paahdetusta sianlihasta tai lohesta, karitsan pihvit rosmariini-parmesaanikuorella ja vastaavat tulevat varmasti tietoisuuteesi. Kuten kaikki muu nykyaikaisessa elämässä, vastasyntyneiden maut ja mieltymykset ovat kuitenkin muuttuneet. Tänään haluamme katsoa vuoden 2020 häämenun huipputrendejä ja tuoda esiin viimeisimmät trendit tässä suhteessa.

Kaikkien hääjuhlien tavoitteena on nyt tarjota vieraille paremmat mahdollisuudet kommunikoida keskenään. Siksi ei pyritä 5 ruokalajin ruokalistaan, joka yhdistää ystävät ja sukulaiset pöytiin. Päinvastoin: monissa hääjuhlissa tarjotaan buffet, jossa vieraat tarjoillaan ystävällisesti, mutta he voivat valita makunsa parhaiten. Sen sijaan, että koottaisiin koko pitkä häämenu, jokaiselle häävieraalle tarjotaan nyt runsas valikoima ruokia ja juomia, mikä tarkoittaa, että häävalikossa on enemmän vaihtelua.

Eleganssia hääpöydällä ja yksinkertaisuutta valikossa

hääideat käytännön ehdotuksia valikolle

Yksinkertaisuus on nyt järjestyksessä häämenussa

Hyvin kehittynyt maalaismainen tunnelma näkyy periaatteessa monilla elämämme alueilla. Vintage-tyyliset hääjuhlat ovat erittäin suosittuja. Mitä tulee hääaterioihin ja juomiin, ihmiset kääntyvät pois perinteisestä valikosta yhä useammin. On huomattava uusi suuntaus yksinkertaisuuteen ja yksinkertaisuuteen.

Alasti hääkakut eivät ole enää suosittuja, vaan ylisuuret hääkakut ovat nyt mukana. Maukkaita alkupaloja tarjotaan isojen sianlihapaistien sijasta. Yksi pyrkii nyt lisää eleganssia ja hienostuneisuutta myös hääpöydälle. Tyylikkäät, tyylikkäät lasit, yksinkertaiset pöytäkoristeet valkoisilla ja hienovaraisilla väreillä sekä hyvin yksinkertaiset häämenut muodostavat uuden huipputrendin hääjuhlilla.

Tyylikkyys ja hienostuneisuus ovat väistämättömiä nykyaikaisissa hääjuhlissa

hääideat hääpöydälle tyylikäs koristelu kukilla

Nykyaikaiset morsiamen parit etsivät hienoa tuotetta välipalaksi. He valitsivat alasti hääkakkuja ja pyramidikakkuja. Nyt suuret, tyylikkäät jäätelökakut ovat nousussa ja niillä on suuri kysyntä. Suuret hääkakut ovat myös loistava aihe nuorten ja heidän ystäviensä ja sukulaistensa parhaisiin hääkuviin. Viime vuosien perinteinen palvelu hääjuhlissa on jo unohtunut. Ei enää 3-, 4- tai 5-ruokalajin ruokalistaa, vaan vain maukkaita pretzeleita, kauniisti muotoiltuja ja täytettyjä rullia, herkullisia välipaloja ja juuri paistettuja pizzapaloja. Nämä sopivat upeasti hääjuhlan uuden estetiikan kanssa. Lisäksi jokaiselle löytyy aina jotain.

Raaka ruoka ja paikalliset erikoisuudet ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja hääjuhlissa

Terveellinen syöminen on erittäin tärkeää näinä päivinä. Nykyaikaiset morsiamen parit vahvistavat tämän suuntauksen. He valitsevat yhä enemmän orgaanisia ainesosia yksinkertaiseen häämenuunsa ja vaativat paikallisia erikoisuuksia, jotka maistuvat hyvältä ja ovat helposti sulavia. Yhä useammin he esittävät kysymyksiä, kuten “ovatko tuotteet tuoreita?” Tai “mistä maatilasta ne ovat peräisin?”

Häämenu on koottu sisältämään kausituotteita

häämenu runsas valikoima vihanneksia

Vegaani- ja kasvisruoat ovat nyt suositumpia kuin koskaan. Ne ovat osa jokaisen häävastaanoton päävalikkoa eivätkä ole toinen vaihtoehto. Parhaat kokit haluavat siksi valmistaa vegaaniruokia vastatakseen häävieraiden korkeimpiin vaatimuksiin.

Tuoreet cocktailit alkoholin kanssa tai ilman sisältyvät häämenuun

Hääjuhlien juomien osalta on myös uusia suuntauksia. Usein tarjolla on tuoreita cocktaileja alkoholin kanssa tai ilman. Nämä on koristeltu aromaattisilla yrteillä ja varmistavat raikkauden ja hyvän tunnelman juhlissa. Hääjuomien ehdoton suosikki on gin ja tonic mintulla. Mausteinen maku on yhä suositumpi, esimerkiksi appelsiini-timjami-daiquiri tai rosmariini-margarita. Yrttikokteilit ovat virkistäviä, mausteisia ja ovat tällä hetkellä trendikkäitä.

Miten löydät nämä huipputrendit häävalikosta? Oletko jo kokeillut ylisuuria hääkakkuja, maukkaita välipaloja ja tuoreita yrttijuomia? Sitten sinun on nautittava siitä täysillä seuraavassa häävastaanotossa, johon sinut kutsutaan!

hääideatrendit hääkakkuissa

hääideoita pizzalla varustetulle ruokalistalle

hääideat tyylikäs hääkakku ruusuilla

hääideoiden menu pizzalla virkistää juhlat

häämenu trendit epätavallisia ideoita buffetin tyylikkääseen suunnitteluun

hääideoita epätavallisille kakkuille

häämenu värilliset jälkiruoat hääpöydälle

häämenu, joka tarjoaa tuoreita cocktaileja

häämenu herkullisia jälkiruokia

häämenun herkut ja hääkakku

häämenu trendit ei 5 ruokalajin menu

häämenu trendit valikoima alkupaloja

häämenu trendit luovia ideoita

hääideat epätavallisia ehdotuksia jälkiruokien näyttämiseksi

hääideat maalaismaiseen tyyliin

hääideat valkoinen pöytäliina värillisillä aksentteilla

häämenu valkoinen pöytäliina ja paljon jälkiruokia


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80