9 egyszerű tipp a tartós hajhoz

A hajápolás ugyanolyan fontos, mint a bőr- és testápolás. Ez különösen érvényes azokra a nőstényekre, akik valamilyen módon kezelik vagy formálják a hajukat. A sok gyakori hajtípus között van olyan szőrös haj, amely megfelelő figyelmet és gondozást igényel. Követni kell a tippek és javaslatok listáját, ha a szőrszálakat illeti. Ez az útmutató rövid hajra is alkalmas a hajhosszabbításhoz. A szakértők a legjobb és leghatékonyabb tippeket tartalmazzák a töredezett hajra. Kövesse őket rendszeresen a kívánt eredmények elérése érdekében.

9 egyszerű tipp a tartós hajhoz

A megengedett haj típusai:

Mielőtt hajhosszabbításra tervezné, tanácsos megérteni a különböző típusú permeket, és kiválasztani az Önnek leginkább megfelelőt:

 • Gyengéd hullámok: Puha és természetes megjelenésű hullámos hajat hoz létre
 • Részleges Perm: Csak a végei vannak áttörve a természetes göndör tincsekhez, és illeszkednek a hosszú hajhoz
 • Spot Perm: A haj egy adott részére összpontosít, például a koronára, a középső részre vagy a tincsekre. Elsősorban a haj felemelésére és szép ugrálásra használják.
 • Spiral Curls: Pixie-szerű fürtöket keres? A Spiral Curls opció kiválasztásával göndör, feszes fürtöket kaphat, amelyek rugóknak tűnnek.
 • Tűs fürtök: Ez a perm a legjobb azoknak, akik szeretik a retro megjelenést. A csapfürtöket csapok segítségével hozzák létre, és a hullám méretét a kívánt módon állíthatja be.
 • Gyökérperm: Nagyszerű azok számára, akik rövid és vékony hajúak, hogy nagyobb térfogatot kapjanak és felpattanjanak.

Egyszerű tippek a megengedett hajhoz:

Íme a perm hajápolás tippjeinek listája.

A sampon ideje:

Ha az ápolást sikeresen elvégezte, függetlenül attól, hogy milyen típusú permit választ, a sampont csak 1-2 nap múlva szabad használni. Ez csak azért van így, mert a haj kezelésen esett át, ezért törékeny. Ezért legalább 2 napig el kell öregednie a hajmosástól.

Speciális samponok:

Napjainkban speciális samponok állnak rendelkezésre a piacon a töredezett hajra. Ezeknek a termékeknek a gyengéd és természetes összetevői tökéletesek a hajad számára. Más normál samponok tele vannak vegyi anyagokkal és kemények a hajra, ezért kerülni kell őket.

Ne használjon hőt:

A hő nem-nem, ha a szőrös hajról van szó. Ne használjon hajszárítót a haj szárításához. Ehelyett használja a természetes módszert, és szárítsa meg levegőn.

mi a szőrös haj

Csak akkor érintse meg az Ups gombot, ha szükséges:

A szabálytalan szakaszok azok, ahol meg kell szereznie a javításokat, és csak akkor, ha szükséges. A teljes perm -et nem szabad minden alkalommal elvégezni. Sok vegyszert használ, és amennyire csak lehetséges, kímélni kell. A rendszeres perm csak tartósan károsítja a hajat.

Fésülje le a hajat:

Lágy hullámok és új stílusok létrehozásához a legjobb, amit tehetsz a töredezett hajjal, ha megcsiszolod őket. Ez a szépség alapja nagyon ajánlott.

Fontos a kondicionálás:

A megengedett hajápolásnak feltétlenül tartalmaznia kell a haj kondicionálását. Törd meg azt a sztereotípiát, hogy a kondicionáló használata tönkreteszi a fürtöket. Próbáljon ki egy speciális kondicionálót, amelyet azért készítettek, hogy a fürtöket a megfelelő állapotban tartsa. A piacon különféle kondicionálók állnak rendelkezésre, amelyeket vegyileg kezelt hajra fejlesztettek ki.

Ne fésülje:

A hajat a kezelés befejezése után legalább 24 órán keresztül nem szabad fésülni. Ehelyett ujjakkal lehet szőrteleníteni a hajat. Széles fogazatú fésű is jó példa erre.

hajápolás töredezett hajra

Ne kössön:

A lófarok és zsemle készítése szigorú nem legalább 24 óráig a perm elkészítése után. Ha a kezelést követő első 1-2 napban nyitva hagyja, akkor biztos lesz abban, hogy nincs deformáció a hajban. A fürtök megtartják a megfelelő formát és puhaságot is.

Vágás szükséges:

Végezze el a vágást 4-5 hét alatt. Ezt rutinszerűen kell követni. A haj egészségének megőrzésével együtt ez biztosítja, hogy a göndörök felpattanjanak, és nagyszerű ugrálást kapjanak, amit szeretni fognak.

Úszósapka:

Ha szeretsz úszni, akkor az úszósapka kötelező. A megengedett hajnak távol kell maradnia a klóros víztől, és a jó úszósapka választása a legjobb módja annak, hogy megvédje tincseit és élvezze a nagyszerű időt a vízben.

Kerülje a törülköző dörzsölését:

Törölköző A haj dörzsölése kiszáríthatja a hajat és töredezetté teheti. Javasoljuk, hogy pamut pólót használjon a felesleges víz felszívására és a haj jobb szárítására.

A természetes egyenes haj otthoni engedélyezése:

Szalonmentes szállást keresel a természetes egyenes haj ápolására? Ez a kipróbált eljárás kiválóan alkalmas arra, hogy megkapja azokat a gyönyörű gyűrűket, amelyekről mindig is álmodott, mínusz a drága kezelések.

Amire szüksége van:

 • Jó minőségű sampon és balzsam
 • Curling Putty vagy Scrunch krém
 • Diffúzor

Kezdje azzal, hogy haját samponnal mossa és krémes kondicionálóval kondicionálja. A nedves haj a legjobb a hosszú ideig tartó hullámok létrehozásához. Ossza fel a haját szakaszokra, és csavarja le a haját göndörítő gitt alkalmazásával. Állítsa a fúvót magas hőmérsékletre, és csatlakoztassa a diffúzort. Helyezze a haját a lehető legközelebb a diffúzorhoz, és szárítsa meg. Voálá! Készen állsz arra, hogy pompázd azokat a gyönyörű hullámokat.

Hogyan válasszuk ki a Perm hajápolási termékeket:

A permetezett haj alapos ápolást igényel, hogy hullámai hosszú ideig tartsanak. Fontos megérteni, hogy a hajad már nem természetes, és vegyszerekkel van összekötve. Mielőtt tehát hajápolási terméket választana, nagyon óvatosnak kell lennie a sérülések elkerülése érdekében.

 • Kerülje a hajápolási termékeket alkohollal és szilikonokkal. Az alkohol súlyosan kiszáríthatja a hajat, göndörödhet és kiszáradhat, míg a szilikonok zsírosíthatják és megnehezíthetik a hajat.
 • Válassza a nedvességet fokozó samponokat és balzsamokat, hogy megőrizze a fürtök puhaságát.
 • Próbálja ki a mélytisztító hajápolási termékeket, hogy óvatosan távolítsa el a fejbőrön felhalmozódott felesleges termékeket, amelyek hajhullást okozhatnak.
 • Keressen fehérjében gazdag álarcokat a haj táplálásához, és győződjön meg róla, hogy legalább egyszer egy kútban használja a fényes, fényes fürtökért

Az 5 legjobb hajápolási termék permet hajra:

Íme a piacon elérhető öt legjobb hajápolási termék, amelyek gondoskodnak a zamatos fürtökről:

 • OGX Marokkói Curling Perfection Defining Cream
 • Cantu Shea vajas hidratáló göndör aktiváló krém
 • BBLUNT High Definition Curl, Curl Defining Leave-in krém
 • Shea Moisture Coconut Hibiscus Curl Erősítő turmix
 • Kinky-Curly Knot Today Hagyja a kondicionálót/detanglert

Ezek a legfontosabb tippek, amelyeket kéznél kell tartani, ha szőrös hajról van szó. A legjobb eredmény érdekében szorgalmasan kell követni. Ezenkívül gondoskodjon a megfelelő gondosságról, ha elkészült, sok tápláló javítóval a hajához, amelyek könnyen elérhetők a piacon. Válassza mindig a legjobbat a hajához!