Állandó lézeres szőrtelenítő kezelés

Ha elege van a nem kívánt szőrtelenítésből, szálazásból vagy csípésből, akkor a lézeres szőrtelenítés lehet egy lehetőség, amelyet megfontolhat. Ez az egyik híres kozmetikai eljárás, amelyet az Egyesült Államokban követnek, és minden típusú hajszínen kezelhető. Magas koncentrációjú fényt sugároz a szőrtüszőkbe. A szőrtüszőkben lévő pigment elnyeli a fényt. A hajad ezután tönkremegy.

A lézeres eltávolítás a test számos területén hasznos, mint például a bikini vonalak, a karok, a lábak, a karok és az arc. Itt megosztottak egy alapötletet és megértést, valamint a különféle előnyöket és mellékhatásokat.

Állandó lézeres szőrtelenítő kezelés

Mi a lézeres eltávolító kezelés:

A lézeres szőrtelenítés sokkal több, mint az összes szőrtelenítés. Ez egy orvosi eljárás, amely sok képzést és gyakorlatot igényel. Ez potenciális kockázatokat hordoz, és csak akkor végezhető el, ha nem szakember. Mielőtt ezt elvégezné, feltétlenül menjen el, és konzultáljon orvosával. Ha ezt biztosan ki akarja próbálni, próbáljon távol maradni a gyantázástól és a szálazástól körülbelül hat héttel azelőtt. A hajgyökereket célozza meg, és megakadályozza az új haj megjelenését. A készséged is nagyon puha lesz ezek után.

A lézeres szőrtelenítés egy űrkorszak -technológia, amelyet világszerte sokan alkalmaztak, akik valóban csalódottak a nem kívánt szőr eltávolításában hagyományos módszerekkel, mint például a szálazás és a gyantázás. Ez a folyamat nemcsak teljes bizonyíték és tartós, hanem nagyon kedvező szolgáltatási áron is elérhető, így választhat, ha megfizethető és tartós szőrtelenítési módszereket keres. Mivel a lézeres szőrtelenítés világszerte elterjedt, egyre többen választják ezt a rendkívüli szőrtelenítési módszert. Ez a folyamat magában foglalja a szőrtüszők végeinek és gyökereinek elégetését, hogy gátolja vagy gátolja a haj növekedését az adott régióban. Bár rendkívül durva folyamatnak tűnik, éppen ellenkezőleg, teljesen fájdalommentes és nem hagy nyomot a munka elvégzése után. Az alábbiakban bemutatjuk a lézeres szőrtelenítés néhány előnyeit.

A lézeres szőrtelenítő kezelés előnyei:

Az előnyök többfélék. Először is minden a pontosságon múlik. Szelektíven megcélozza a test összes sötét és durva területét, és maga mögött hagyja a sérült és a napon égett bőrt. A második előny a kiszámíthatóság. Az ezt kipróbáló emberek több mint kilencven százaléka tartós hajhullást szenvedett körülbelül 4-5 lézeres eltávolító ülés után. A harmadik és utolsó előny a gyorsaság. A másodperc töredéke alatt egyszerre több szőrt is kezelhet. Kisebb területek, például a felső ajak és az alsó áll is kezelhetők.

A hosszú távú veszélyek megelőzése:

A lézeres szőrtelenítés befejezése utáni hosszú távú veszély elkerülése érdekében tartózkodnia kell a napozástól, a barnító krémektől és a barnító kezeléstől. Azt is ellenőriznie kell, hogy van -e kontraszt a bőr és a hajszín között. Próbáljon ki diódás lézereket és yag lézereket, mivel bármilyen bőrtónushoz használhatók. Alig van mellékhatásuk, és a legtöbb, aki használta, értékelik.

A lézeres hajkezelés mellékhatásai:

Fájdalom:

Fájdalmat érez az eljárás előtt és után is. A kellemetlen érzés csökkenthető megfelelő és helyi érzéstelenítő vagy a klinikán rendelkezésre álló módszerek használatával. Ha fájdalomcsillapító mediációt ír elő, akkor kisebb lesz a kellemetlen érzés. Mindazonáltal a legjobb, ha konzultál az orvosával vagy egy szakértővel ebben a kérdésben.

Duzzanat és bőrpír:

A terület kezelése után óriási esély van arra, hogy vörösséget vagy duzzanatot észlel. Végezhet néhány helyi kezelést, amelyet orvos írt fel, vagy beszélhet vele az eljárás megkezdése előtt használható lehetőségekről. Konzultálhat egy gyakorló szakemberrel is a lehetséges megoldásokról, és arról, hogy milyen kezelésekkel gyógyíthatja magát teljesen.

Duzzanat és bőrpír

Bőr elszíneződése:

A bőr elszíneződése azt jelenti, hogy a test egy bizonyos területének világosnak és elszíneződöttnek kell lennie. Mivel a lézer hajlamos befolyásolni a bőr pigmentációját, előfordulhat sötétebb bőrszínben is. Annak ellenére, hogy nem fájdalmas látvány, de határozottan tartós és nagyon káros a bőrre. Ez súlyos és érzelmileg is káros lehet.

Ijesztés:

A lézeres szőrtelenítés másik fő mellékhatása a hegesedés. Ez teljesen szörnyű. Elég fájdalmas látvány, és valóban állandó. Ez akkor fordulhat elő, ha a kezelést túlzásba vitték. Annak ellenére, hogy ezt az eltávolítást szakértő vagy szakember végzi, fel kell készülnie a veszélyekre. Mindez kockázattal jár.

Bőr rák:

Minden lézeres szőrtelenítő rendszer nem ionizáló sugárzást használ. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a DNS -ed lebomlik, és hosszú távon rákot okoz. Tehát annak érdekében, hogy távol maradjon ettől a nagy problémától, minimalizálja kockázatát, ha elmegy a klinikára, és megérti a szőrtelenítő rendszerek széles skáláját és változatát. Próbálja meg tudni, hogy milyen kezelés befolyásolja a bőrtípust, és hány embert kezeltek vele. Ez biztosan segít jobb döntéseket hozni.

Teendők:

A legjobb intézkedések közé tartozik, hogy hetekkel a kezelés alá helyezése elkerüli a nap alá való belépést. Ha úgy tetszik, fehérítő krémet is alkalmazhat, hogy a teste ne tűnjön vonzónak vagy ápolatlannak. A következő dolog, amit meg kell tennie, tartsa testének minden egyes területét nagyon tisztán. Ha kezeli az arcát, próbálja meg távol tartani magát a sminktől. Szintén kezdje el a gyógyszerek szedését a kezelőorvos tanácsára, hogy elkerülje a mellékhatásokat. Használjon gyógynövényes szőrtelenítést is, mivel nagyon természetes, és nem károsítja a hajat vagy a bőrt.

A lézeres szőrtelenítő kezelés költsége:

Átlagos szinten négy alkalom elegendő ahhoz, hogy a haja teljesen kész legyen. A sötét vagy ősz hajú embereknek magasabb árakra kell számítaniuk, mivel nehezebb leszedni őket. Több ülésre is szükség van, ha a haja túl fekete vagy sötét. A test területétől függően Önnek kell fizetnie. A hónaljért 300 dollárt kell fizetnie egy munkamenetért. A Bikini esetében 425 dollárt, a férfi mellkasszőrre pedig körülbelül 475 dollárt kell költenie. Tehát biztosnak kell lennie a választás előtt.

Rugalmasság:

A legnagyobb lézeres szőrtelenítési tények közé tartozik a rugalmasság, mivel most elérheti azokat a rendkívül nehezen elérhető területeket, hogy azonnal eltávolítsa a szükséges szőrt. A kezelés rugalmassága megkönnyíti, hogy tartósan szőrtelen maradjon azokon a területeken, ahol korábban nem tudott elérni, például az áll alatt és a hátán. Egy másik rugalmas tényező, hogy a kezelés bármikor elvégezhető anélkül, hogy befolyásolná azokat a területeket, ahol meg szeretné tartani a haját, mivel a folyamat inkább szegmentált kezelés.

Hajeltávolítás:

A szőrtelenítés az alapvető lépés a szőrtelenítés lézeres kezelésében, és ez a legfontosabb előny is. Naponta sokan szenvednek felesleges szőrtől a nem kívánt területeken, amelyek kényelmetlenséget és más kapcsolódó problémákat okoznak. További probléma, hogy egyes szőrszálak elérhetetlen vagy láthatatlan helyen vannak, ami megnehezíti az eltávolítást, így a lézeres kezelés jól jön ilyenkor.

Tartós lézeres hajkezelés:

A lézeres kezelés egy állandó folyamat, amely a legjobb mindazoknak, akik véglegesen eltávolítják a nem kívánt hajrétegeket a testükről. Ezzel a lehetőséggel elérhető áron sokan hajlamosak ezt választani. Ez egy biztonságos eljárás, és nincsenek mellékhatásai, amelyek károsíthatják Önt a későbbi szakaszokban.

Néhány dolog, amire vigyázni kell:

Baleseti kezelés:

Bár ezt a kezelést többnyire képzett szakemberek végzik, vannak olyan vállalatok, amelyek bizonyos időpontokban hajlamosak a szakmaiság hiányára, ami a kezelés hentesét okozza, ami kellemetlenséget okozhat. A lézeres szőrtelenítő kezelés kényes folyamat, amelyhez minden időkben kéz és professzionális személyzet szükséges. Mindig készítsen egy kis kutatást, mielőtt meghatározná annak a cégnek a jóindulatát, akivel üzletelni szeretne, mielőtt továbblép a terveivel.

Túlárazott szolgáltatások:

Sok vállalat felárral számol fel az alapszolgáltatásokért, feltéve, hogy mindig jobb összehasonlítani a szolgáltatási költségeket, mielőtt továbblépnénk a végleges lézeres szőrtelenítésre vonatkozó tervekkel..

Ez a cikk a lézeres szőrtelenítésről, annak előnyeiről és hátrányairól szól. Annak ellenére, hogy a nap végén folytatni kell a kezelést és annak minden előnyét, néhány pontot figyelembe kell venni, a lézeres szőrtelenítés nagyon ideális folyamat.