9 A Diwali Kurta legújabb kollekciója férfiaknak ebben a szezonban

Nem csoda, hogy a Diwali fesztivál előestéje minden évben különleges lesz mindenki számára. A különleges ruhák viselése, mint aznap, valami kiemelkedő és figyelemre méltó lehet. Itt vannak a legjobb és legnépszerűbb kurta modellek férfiaknak, akik diwali -ban viselnek.

A legjobb és stílusos Diwali Kurta minták Indiában:

Tehát itt van a kiemelkedő Top 9 férfi kurtakollekció Diwali számára.

1. Esküvői selyem férfi Kurta:

Esküvői selyem férfi Kurta Diwali számára

Tartsa vissza a lélegzetét, hogy figyelmen kívül hagyja ezt a Diwali különleges kurtát férfiaknak, gyönyörű árnyékban, tengerkék. Ez egy borjúhosszú Kurta, hozzá illő kendővel és pizsamával, hogy teljessé tegye megjelenését. Csábító hímzéssel rendelkezik a mellkasán, galléros típusú nyakkal. Élvezze a fesztivált ilyen selyemhímzésű Kurta ruhákkal.

2. Pandzsábi selyem Kurta pizsama:

Pandzsábi selyem Kurta pizsama Diwali számára

Fedezze fel a férfiak krémmel árnyékolt kurtáját, egyenes vágású Jacquard anyaggal. Nyakában és ujjaiban függőleges vonalú hímzés van, ami ennek a Kurtának a fénypontja. Minden méretben kapható, hogy illeszkedjen a férfiak többségéhez, és figyelemre méltó megjelenése miatt alkalmassá teszi egy különleges eseményen való viselésre.

3. Narancssárga etnikai viselet Kurta:

Narancssárga etnikai viselet Kurta Diwali számára

Tekintse meg a Diwali Kurta férfi nyers selyem brokát szövetét. Ez a narancssárga színű öltözék annyira különc és elbűvölő, hogy ideális választás egy különleges eseményhez, például Diwalihoz. Jól illeszkedik a pizsama világos mustáros árnyalatához. És persze az a fajta etnikai viselet.

4. Royal Blue Dupion Selyem Kurta:

Royal Blue Dupion selyemkurta Diwali számára

Itt jön egy másik szenzációs diwali Kurta köntös a férfiak számára. Tiszta királykék színű, teljes ujjú, nyakán és ujján vastag aranyszínű csipke. A választott szövet ismét egy Dupion Silk anyag, amely leginkább a férfi kurtákhoz illik. Ez változatos méretben is megtalálható.

5. Indiai alkalmi viselet Kurta:

Indiai alkalmi viselet Kurta Diwali számára

Vessen egy pillantást erre a barna árnyékú, rövid Kurtafor férfira, amely tökéletes alkalmi viselet. Továbbra is előnyös Diwali különleges kurta a férfiak számára, amely nem illeszkedik a normál pizsamához vagy a Patiala típushoz, amint az a képen látható. Teljes kényelmet és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz azoknak, akik nem szeretik a divatos ruhákat.

6. Hagyományos Kurta Diwali Fesztiválokra:

Hagyományos Kurta Diwali Fesztiválokra

Tekintse a szemét erre a gazdag krémmel árnyékolt kurtára, amely teljesen világos. Ez a férfiaknak szóló diwali Kurta hosszú Kurta típusú, és egy különleges napon, például esküvői fogadáson is viselhető. Tiszta selyem pamut anyagból szövött, mellén csodálatos fehér selyemszál hímzéssel.

7. Kurta legújabb etnikai tervezője:

Legújabb etnikai tervező Kurta Diwali számára

Ez egyszerű és sima Kurta férfiaknak készült, és Jacquard anyagból készült. Gyönyörű mintázatú, arany narancssárga árnyalattal, három negyedik teljes ujjal és gallér típusú nyakkal. Ezt a Kurtát a legjobb tökéletes választásnak tekintik, mint a DiwaliKurtát, amely kényelmet nyújt a viselése során.

8. Divatos Maroon Kurta:

Divatos Maroon Kurta Diwali számára

Most válassza ezt az egyedülálló barna színű Kurtát, amely nem illik a pizsama azonos árnyalatához. Azoknak szól, akik nem választják a kontrasztos megjelenést. Ez a férfiaknak készült diwali Kurta nyers pamutselyem anyagból készült, és mellkas oldalán feltűnő hímzéssel is gravírozva.

9. Stílusos zöld Kurta pizsama:

Stílusos zöld Kurta pizsama Diwali számára

Világoszöld árnyalatú Kurta, teljesen Jacquard anyagból szőtt. Teljes ujjú, galléros nyakán és ujja szegélyén kiemelő mintázatú. Ez a hosszú Diwali Kurta ideális választás a tökéletes indiai etnikai viselethez.

Ragadjon meg egyet a Diwali férfi különleges kurták új választéka között. Kiválaszthatja kedvenc színét és a választott anyagot. Minden fajta különleges a maga nemében, és különböző árnyalatok kombinációjával rendelkezik. Tökéletesen megfelelnek a különleges ünnepi szezonra vonatkozó igényeknek.