Házi hajmaszkok minden típusú hajra

Tudod, a konyhádban és az otthoni hűtőszekrényben minden titok megvan a szép hajhoz, függetlenül a haj típusától. A konyhában található egyszerű összetevők varázslatosak lehetnek, és segítenek a haj fényében és félelmetes megjelenésében is. A legjobb az, hogy könnyen beszerezhetők, olcsók, és nem kell egész nap befektetni hajmaszkokba. Beszélgessünk tovább, és mondjuk el, hogyan barkácsolhatod őket, hozd vissza a csillogást és az életet a hajadba!!

Házi hajmaszkok minden típusú hajra

A legjobb házi hajmaszkok minden típusú hajra:

1. A finom haj extra ápolást igényel, és különösen azért, mert finom. Ezért készítsen hidratáló hajmaszkot mandulaolaj és banán felhasználásával, tojással bedobva. A banán segít a vékony hajban, a tojás fehérjékkel táplálja a hajat, és az olaj erősítené a hajat – állítják szakértők. Tartsa ezt a fején harminc percig, hetente háromszor, majd mossa le hideg vízzel és enyhe gyógynövény samponnal.

2. A viszkető fejbőr is ápolást igényel, különben egész évben havazik a fején és a vállán. Szüntesse meg a kínos helyzetet, és hagyja, hogy a kókusz és az olívaolaj egyenlő arányban végezze a trükköt. Akár avokádót és majonézt is használhat a fejbőr, a hajgyökerek és a haj kondicionálására, egy kis gyengéd szeretet és ápolás minden, amire a fejbőrnek szüksége van

3. A törékeny hajúak számára a töredezett haj a csomag, amellyel foglalkozni kell. Amire szüksége van, egy fehérje hajmaszk, amely elősegíti a haj növekedését. A tojásban lévő fehérjék erősíthetik a tüszőket, a hajszálakat és a haj törékenységét, és a törés is kisebb. Mayo és egy tojás keverékben, és hetente háromszor egy órát kell alkalmazni. Ezután mossa le hideg folyó vízzel és egy gyengéd gyógynövényekből készült samponnal.

4. Az unalmas, sérült és száraz haj, különösen télen, kínos lehet. Enyhítse a ráncokat, használjon fél avokádót, amelyet egy liter majonézsel és egy evőkanál tetszőleges illóolajjal kever. Adjunk hozzá egy csepp mézet és vizet, jól keverjük össze és alkalmazzuk. Tartsa egy órán keresztül, majd mossa le hideg vízzel és enyhe gyógynövényes samponos rutin segítségével. Ezt a hetente háromszor végezze el a legjobb eredmény érdekében.

5. A szőrtüszőknek mindig szükségük van táplálásra, ezért ki kell nyitni őket. A legjobb módja annak, hogy kinyissa őket, ha vizet enged a hajra. Ha ez megtörtént, használja az ujjait, és óvatosan fésülje a haját, miközben felveszi a hajmaszkot. Az alkalmazás után hagyja, hogy a kókuszolaj, a citrom és a méz maszkja mozdulatlanul álljon a hajában. Húsz perc múlva minden jót felszívna a nyitott tüsző, amit most hideg vízzel lemoshat a maradványokról. Ez megőrzi a nedvességet és a kutikulákat is. Használjon gyógynövényes balzsamot, hogy később hidratálja a hajat, és végül öblítse le ecettel és vízzel.

6. Tej és méz, a természet két csodálatos ajándéka segíthet az otthoni hajmaszkok elkészítésében. Vegyünk egy teljes pohár tejet, és keverjük össze mézzel, elég egy teáskanál. Masszírozza a keveréket a fejbőrbe és a hajba, húsz percig hagyja ülni. Ezt követően mossa le langyos vízzel, végül öblítse le egy választott gyógynövény samponnal. Csináld ezt hetente háromszor a lenyűgöző eredményekért.

7. A kókuszkrémből készült maszk is jó lenne, igen, ragadós, de JÓ. Melegítse fel a krémdarabot a kezével és a testmelegével. A puhaságot érezni kell, mielőtt felviszi a hajra. Tartsd a hajadban húsz percig, majd használj forró turbánterápiát a további jóság érdekében. Most tartsa ezt egy órán keresztül épen, majd mossa le gyógynövényekből készült samponnal. Öblítse le hideg vízzel, és hagyja magától megszáradni. Tegye ezt hetente kétszer, és nézze meg, hogyan pattan vissza a haj az élettel.

8. Szép lenne a mandula és a banán, ha beillesztik és a hajadra kenik. Táplálja a fejbőrt és nedvesíti a kutikulákat is. Három csepp olaj egy banánhoz, a főzelék csípőssé teszi a hajmaszkot egy csodálatos receptként. Puha hajat és ragyogó fényt ad. Hetente háromszor, és jó, ha fitogtatja azokat a hosszú hajokat.

9. Keletkezhet velük, és köretként használhatja őket, de az eper pasztaként, és tojássárgájával és kevés olívaolajjal felkenve a hajra csodát tesz. Tartsa a mértéket 2: 1: 1, és hagyja, hogy a keverék egy órán keresztül a haján legyen. Később mossa le enyhe samponnal, heti háromszor jó.

10. A fekete tea és a rum is kombinációként segíthet; egy -egy teáskanál mindkettőt, ha összekeverjük és a hajgyökérre alkalmazzuk, csodákra képes. Hagyja ezt a keveréket egy órán keresztül a fején pihenni, majd öblítse le hideg vízzel, és mossa le gyógynövényekből készült samponnal. Hetente háromszor kell erre a receptre szánnia időt.

Záró szavak:

Az emberek úgy érzik, hogy a majonéz és az avokádó nem igazán működik, vagy ellenkezőleg. A teljes zsírtartalmú majonéz egy egész avokádóval összekeverve pasztává válik. A haj gyökerétől a hajhegyig tartsa a masszát fél órán keresztül, majd mossa le folyó hideg vízben, a különbség azonnal észrevehető.

Tehát itt volt 10 tipp és egy hozzáadott bónusz, amelyet használhat. A barkácsolás jobb, mint nagy összegeket fizetni egy órás kezelésért bármely szalonban, különösen akkor, ha az utóbbi túl sok vegyszert használ, ami tönkreteszi a hajunkat.

A kép forrása: Redőnykészlet