Hogyan lehet fehéríteni a hajat otthon 4 egyszerű lépésben

A hajszőkítés napjaink népszerű trendje. A divat stylistok és a modellek különféle színeket sportolnak, és ez ismert tendenciát teremt a hasonló divatos színezéshez a gyakori tinédzserek és azok számára, akik szeretik ezt a trendet tartani. Különböző hírességek különféle bordó, lila vagy akár vörös árnyalatokat viselnek, amelyek ideiglenesek vagy tartósak lehetnek.

Általában azok az emberek, akik valamilyen különleges bulira vagy ideiglenes célra akarják ezeket, általában spray -palackokat kapnak, amelyek ideiglenes árnyalatokkal rendelkeznek. Ezeket fel lehet permetezni a megtisztított és megfelelően szárított részekre, és ezek a következő tisztításig tartanak. Ez is egy olyan dolog, amely több párt és bármilyen családi alkalom sportja lehet.

Hogyan lehet fehéríteni a hajat otthon 4 egyszerű lépésben

Ezek könnyen elvégezhetők szakmai segítség nélkül. Ezenkívül ezek olcsóbbak, mint az állandó csomagokkal rendelkezők. Ezeket szalonokból kell elvégezni. Ha azonban egy személy nem szándékozik felesleges készpénzt költeni a szalonokban, akkor kipróbálhatja ezeket otthon, de a szükséges eszközöket és az ehhez szükséges dolgokat neves cégektől kell megvásárolni. Szintén gyakori a kesztyű viselése az eljárás során.

Ha azonban egy személy bármilyen orvosi kezelésen átesett, vagy bármilyen más színezési módot végzett otthon, vagy bármilyen sérülést tapasztalt, akkor ne kísérelje meg ezt otthon. A pénzt egy szalonban kell elkölteniük, és meg kell mondaniuk az ottani szakembereknek, hogy az érintett személy milyen hatásokkal szembesült korábban ezekkel a termékekkel, és azt is, hogy meg kell -e tenni vagy be kell tartani az orvosi tanácsok szerinti egyéb óvintézkedéseket, hogy ne tegyenek többet. kár.

Az eljáráshoz szükséges alapvető eszközök

  • A Bleach aktivátor por és a fejlesztő [Mindkettő a csomaggal együtt jár, az ember kiválaszthatja az erősséget, ha megbeszéli az eladóval]
  • Műanyag tál, műanyag spatula és műanyag kesztyű
  • Toner [Ezt általában a csomaggal együtt szállítják, különben egy személynek külön kell megvásárolnia]
  • Kondicionáló [A kezelt hajra. A normál balzsamok nem segítenek.]
  • A régi törülközők és a személy is viseljenek régi ruhákat, amikor ezt az eljárást végzik, hogy az új ruhák ne sérüljenek

Hogyan kell fehéríteni a hajat otthon:

1. lépés:

Az első lépés a por aktivátor és a fejlesztő keverése. Ezek a csomaghoz tartoznak, és minden vállalat hasonló típusú összetevőket kínál. Az erősségeket a haj szerkezetének megfelelően kell figyelembe venni. Azonban a 40 és 50 fokozat meglehetősen magas, és csak akkor szabad alkalmazni, ha a haj nagyon száraz és vastag, és nem lesz könnyen színezhető. Ezeket jól el kell keverni, és egy személynek a műanyag tálat kell használnia, és kesztyűt is kell viselnie.

2. lépés:

Az alkalmazást az alsó szakaszokból kell elvégezni, majd a gyökereken. Hagyjon több időt félig a tippektől, majd alkalmazza a többi részre a gyökerekig. Várjon 12 percet a másik szakasz előtt, majd várjon újra 30 percet. A teljes idő ekkor 42 perc lesz. Ne lépje túl ezt, különben a részek megsérülhetnek.

3. lépés:

Mossa le az egész fejét zuhany alatt, amíg az összes keverék meg nem tisztul.

4. lépés:

Ha a mosás megfelelően megtörtént, akkor fel kell vinni a festéket. Ezt kondicionálóval lehet követni. Ha egy személy nem elégedett az eredménnyel, akkor legközelebb szalonfoglalást kell lefoglalnia. Ez segít abban, hogy a fehérítő hatás ragyogóbb legyen