Hogyan ugrathatjuk megfelelően a hajat?

Más megjelenést szeretne? Annak ellenére, hogy milyen haja van, a tetején lévő kis mennyiség nem zavarja a lányokat. A finom hajú hölgyeket habozás nélkül valószínűleg jobban érdekli, ha a fejük bokájába tesznek egy kis gömbölyűt, de ha már tudja, mit csinál, amikor a haja ingereléséről van szó, a bármilyen hajú lányok előny.

Ha csak a koronára szeretné összpontosítani kötekedését, gyűjtse össze a nem kívánt szőrszálakat egy fonatba oldalra, hogy ne legyen az Ön módjában. Ha fellendülést szeretne a koronán, olvassa el figyelmesen ezt a cikket, mert ebben a cikkben a legjobb tippeket adtam a haj ingerléséhez.

hogyan ingerelje a haját

A haj megtépázásának módja:

Tudnia kell, hogy a nők többsége nehezen áll fel egyenesen, és ugratja a felsőjét vagy a koronáját. Ha megfordítják a hajukat, fejjel lefelé fejjel lekötik a kötekedést. További ellenőrzést kínál számukra; ráadásul ténylegesen elősegítik az extra hangerőt.

Amire szüksége lesz:

1. Hosszú hajcsipesz:

Valójában bármilyen hajvágót használhat, amelyhez kényelmes, de az ötlet az, hogy egyszerűen elválaszthatja a haját.

2. Hajlakk:

A rugalmas tartású hajlakk használata a helyén tartja az ingerült hajat anélkül, hogy túl merevnek tűnne. A hajformázás után kenje be a hajlakkot.

3. Hosszú farokfésű:

Használja a további hosszú farkát a haj levágásához, valamint a vékony fogazatú fésűt az alap melletti ugratáshoz; a hosszú farokfésű a legjobb barátod, ha a haj mennyiségéről van szó.

Fogj neki:

1. Egyenesítse ki a haját:

Hullámos vagy göndör fürtök kiegyenlítése hajszárítóval és lapos vasalással.

2. Ecset haj:

Fésülje meg a haját, hogy eltávolítsa az összes gubancot. Ne próbáljon olyan hajat formázni, amely nem teljesen kusza.

3. A haj ingere:

Ha a hajat állaga szerint ugratja, akkor összegabalyodhat, különben károsíthatja azt. Hagyd abba a hajvárakozást, teljesen jó.

4. Hangerő beállítása a koronánál:

A fésűvel ossza fel a hajat két hüvelykes részre a koronánál, és a többit vágja vissza az útból. Ha a hajad túl selymes, fröcskölj egy kis hajlakkot az ingerelni kívánt részre.

5. Fogja meg a hajat egyenesen felfelé és hátra:

Egyik kézzel kapcsolja a szekciót egyenesen a levegőbe. Másrészt fésülje lefelé a gyökerekhez közel, rövid mozdulatokkal. Ismételd meg ezt az alul található részt a hozzáadott jelzéshez. Abban az esetben, ha aggódik a törés miatt; a lapos hátú kefe könnyebb a hajon, mint a fésű.

6. Pár és permetezés:

A puha, ugratott részeket az ecset tapintja, és hajlakk segítségével megőrizheti stílusát.

7. Jó szórakozást a stílushoz:

Jó szórakozást az új eredmény elérésében a stílusok széles választékában. Göndörítheti egy aljas megjelenés érdekében, különben helyezze egy csonka lófarokba a nyugodt, elegáns hangulatért.

8. Kenet hajlakk ugratásként:

Ha problémái vannak azzal, hogy egész nap hosszasan tartsa kötekedését, akkor egy egyszerű trükk az, hogy minden részt egyenletesen nedvesítsen meg hajlakkal, miközben átmegy rajta.

9. Hagyja ki a fésűt:

A stylistok azt tanácsolják, hogy fésű helyett lapos hátú ecsetet használjon; az ecsetek könnyebbek a tincsein.

10. Legyen találékony:

Csavarja be a haját hengerekbe, simítsa vissza a haját egy alacsony lófarokba, különben húzzon egy fejpántot a helyére. Jó szórakozást az új kötethez.

A következő kérdés – károsítja -e a haj ingere??

A válasz igen”. A kötekedés károsítja a hajat. Az ugratás vagy a hátsó fésülés határozottan károsítja a hajat. A kutikula a hajadban lefelé mutat. Ezek a kutikulák védik a hajat és a haj magját alkotják. Az ugratás vagy a hátfésülés károsíthatja ezeket a kutikulákat és a hajat, mivel a sejtek irányával ellentétes. Ahelyett, hogy ezzel a módszerrel volument hozna létre, alternatív megoldás lehet ugyanazt a hatást nyújtó hajformázó termékek használata.

Még néhány tipp a haj ingerlésére:

  1. Próbálja lófarokban hordani a haját. Ha elöl ingerelte a haját, próbáljon hátul egy lófarokot, hogy új és divatos megjelenést kapjon.
  2. Egy másik alternatív megjelenés a félig felfelé vagy félig lefelé hajvágás kipróbálása. Ez ideális, ha a koronáját ugratja. Használhatja Bobby csapokat a rögzítéséhez. Húzza össze a haját az oldalán, és rögzítse hátul.
  3. Miután megingatta a megjelenést, ecsetelje ki a haját a gyökértől a hegyekig. Használjon puha sörtéjű kefét a haja szétválasztásához. A kötekedés csomósnak fogja érezni a haját, óvatosan le kell törölni. Ha a haja tördelésével küzd, próbáljon meg extra kondicionálót használni, és öblítse le a szokásos módon. Ez segít feloldani a hajszálakat.

Függetlenül a haj típusától, a lányok szeretnek pompázni a nadrágjukon, és egy kis hangerő csak hozzáadja a hibátlan megjelenést. A folyamat félelmetes lehet, de összeállítottuk ezt a lépésről lépésre végrehajtható eljárást, amelyet követhet az oomph tényező szempontjából. A folyamaton kívül megosztottunk néhány tippet, amelyeket szem előtt tarthat a haj ápolásában. Próbálja meg a haját is mély kondicionáló kezeléssel ellátni, hogy ellensúlyozza az ugratás hatását. Ettől a haja ismét nagyszerű lesz. Boldog ugratást!