Tudnivalók a keratinos hajkiegyenesítő kezelés mellett

A keratinos hajkiegyenesítő rendszerek, mint a Brazil Blowout vagy a Coppola Keratin System, a legújabbak, amelyek piacra kerültek, és ez a cikk tájékoztatni fogja Önt a rendszer részleteiről, és arról, hogy érdemes -e választania..

Mi a keratinos hajkezelés?

A keratin egy olyan fehérje, amely természetesen megtalálható a hajban, és kitölti a haj pórusait. A keratin hiánya gubancos, göndör hajhoz vezethet. A keratinkezelések a formaldehid nevű vegyi anyagot használják, amely a keratint a hajba zárja, és egyenes, fényes hajat tár fel.

A keratinos hajkezeléseket nem használják töredezett haj kezelésére. Nem tudják megszelídíteni a göndörödést, és csak a haj szerkezetének simítására szolgálhatnak.

keratinos hajvasaló

Biztonságos a keratinos kezelés a hajra?

Mint minden vegyi alapú kezelésnél, a keratinos kezeléseknek is van egy ronda oldala. Nagyon nagy mennyiségű vegyi anyagot tartalmaznak, amelyek egy ideig csinos megjelenést kölcsönözhetnek a hajadnak, de súlyosan károsíthatják őket a gyökerektől. A legtöbb ember törékeny hajat, hajhullást és akár hajhullást is tapasztalt a kezelések után.

A keratinos kezelés egyenessé teszi a hajat?

A keratinos kezelések segítenek a göndör haj ellazításában és egyenessé tételében. Véglegesen megszakítják a haj kötéseit, egyenes hajhoz vezetve. A hatás néhány hónapig tart, vagy amíg új haj nő.

Keratinos hajkiegyenesítő kezelés:

A kezelés időtartama:

A fogyasztóknak gyakran mondják, hogy ez a hajkiegyenesítési rendszer sima, egyenes haj esetén 12 hétig vagy tovább tart. De az igazság az, hogy ez az időszak függ attól, aki elvégzi, és a haj állapotától. A haj textúrája, valamint porozitása és sűrűsége nagy szerepet játszik a haj kezelésének időtartamának meghatározásában. Figyelembe kell venni a haj minőségét és azt is, hogy milyen gyakran samponoznak.

Mit tartalmaz:

Ezen hajkezelések némelyike ​​formaldehidmentes, de tartalmaz származékot, vanilint vagy aldehidet, stb. Ezeknek a vegyszereknek a koncentrációja a kezelésekben határozza meg, hogy a rendszer káros -e a hajra vagy sem. Többnyire minden fő kezelés körülbelül 1,8–2% formaldehidet tartalmaz, még parfümökben és konzervkonzervekben is. A piacon népszerű kezelések többsége keratin alapú.

Hogyan működik:

A keratin egy speciális fehérje, amely megtalálható a hajban. Segít kitölteni azokat a hiányosságokat, amelyek a haj kutikuláiban találhatók, amelyek a mindennapi élet miatt szárazak, repedtek vagy sérültek lehetnek. A keratinos hajkiegyenesítő krémet különböző mennyiségű formaldehiddel keverik, majd a hajra kenik, és lapos vasaló melegével rögzítik. A kezelés során felszabaduló füst mérgező és ki kell engedni. A felhasznált formaldehid segít megkötni a keratin részecskéket és kiegyenesíti a haj külső megjelenését, sima és fényes megjelenést kölcsönöz.

Ezek a keratinos kezelések általában két hónapig tartanak. Ezek a kezelések a haj hosszától függően 90 percig vagy tovább tartanak. A kezelés ára ennek megfelelően változik.

A haj ápolása:

Kiemelés vagy hajfesték megengedett azokon a hajakon, amelyeken keratin alapú kezeléseket végeztek, hogy kiegyenesítsék. Egyes szakértők azt javasolják, hogy a hajfestést a keratinos kezelés után kell elvégezni, mivel ez nagyon jól rögzíti a színt.

Új ideiglenes kezelés

A sampon -sampon kezelések, amelyek csak rövid ideig maradnak és olcsóbbak, szintén hatékonyak. Költségük a simított haj időtartamától és a haj minőségétől függ.

Keratinos hajkiegyenesítő kezelés

A legjobb 5 keratinos hajkiegyenesítő termék

1. Keratin Research Brazil Keratin Hair Treatment

Ez a kezelés célja, hogy a hajad egyenes és szép legyen. Azt állítja, hogy erősíti a hajat és terjedelmes marad. Ezenkívül javítja a haj rugalmasságát. Azonban, mint minden keratinos kezelés, erős és veszélyes füstöket hagy maga után, ezért óvatosan kell eljárni.

2. Gold Label professzionális keratinos kezelés

Ha göndör, szálkás és durva haja van, ez a kezelés a legjobb az Ön számára. Hatalmas megkönnyebbülés azoknak, akik egyenes és kezelhető hajat szeretnének tartani anélkül, hogy sok időt kellene tölteniük a formázással. Azt állítja, hogy kiküszöböli a göndörödést, és megakadályozza a fürtök útját. Ez a termék azonban rendkívül nagy mennyiségű formaldehidet tartalmaz, és károsíthatja a hajat.

3. Lanza Keratin gyógyító olaj kezelés

Ez az olaj a legegyszerűbb, mégis hatékony Keratin Oil kezelések. Nem kell sok embernek dolgoznia a haján. Csak annyit kell tennie, hogy az olajat nedves hajra kenje, és nézze meg a varázslatot. Ez az olaj azonban elég sűrű lehet, és zsírosíthatja a hajat. Ezenkívül nem működik túl jól vastag, göndör hajra.

4. Marokkói keratin A leghatékonyabb brazil keratin

Ez a keratinos kezelés tartós kiegyenesítő hatást hagy a haján, amely 3-6 hónapig tarthat, a haj típusától és a karbantartástól függően. Ennek a kezelésnek az eljárása meglehetősen nehézkes, de az eredmény megéri.

5. Keratin kezelő készlet – szerves – formaldehidmentes

Ez a kezelés viszonylag biztonságos a hajad számára, tekintve, hogy formaldehidmentes. Nincs erős illata, és jó eredményeket hozhat. A hatások azonban nem tarthatnak tovább egy hétnél, és lehet, hogy újra rohanni kell a szalonba.

6. Keune Keratin hajkiegyenesítő krém

Ez az egyik legjobb és leghatékonyabb keratinos hajkiegyenesítő krém a hajra. Ha rendkívül göndör, szelíd haja van, és csiszolt megjelenést szeretne kapni, akkor ez a krém. Könnyen felvihető és használható a sima hajhoz. Azt állítja, hogy körülbelül 5 hónapig tartós hatást kelt. A krém legjobb része, hogy 100% -ban formaldehidmentes!

A keratinos kezelés mellékhatásai

  • Terhes vagy szoptató nőknek ajánlott, hogy ne végezzék el ezt a kezelést, és ne érintkezzenek vele, mivel mérgező a gyermekre.
  • Az asztmás betegekről ismert, hogy súlyos reakciói vannak erre a kezelésre.
  • Néhány új képletről ismert, hogy a formaldehidet vassal hevítve vanillinné vagy aldehiddé alakítják, és ez nagyon mérgező.
  • Az FDA 2011 -ben figyelmeztette a hajcégeket, hogy a formaldehid -tartalom „veszélyesen magas”, akár 10% -ot is elérhet.
  • Az FDA ezért arra kérte a vállalatokat, hogy csökkentsék ezt az összeget, különben minden terméket kivonnak a piacról.

Ezek a keratinos kezelések 40-60% -kal csökkentik a hajszárítással töltött időt, és megszabadulnak minden göndörödéstől. A klíma hajlamos kevésbé uralkodni a haján ezen kezelés után, és haját nem befolyásolja az eső vagy a páratartalom. Azt is meg kell jegyezni, hogy ez a kezelés nem kíméli a hajat, csak kisimítja, hogy elkerülje a problémákat, és sima megjelenést kölcsönöz. A termikus kiegyenesítő biztonságosabb megoldás ehhez a keratin alapú kezeléshez.