15 Megfizethető klinikák listája a hajátültetésről Indiában

India fejlődő gazdaság. Kultúrájáról, stílusáról, vallásáról és hagyományairól ismert. Annak ellenére, hogy nem ez a legfejlettebb ország, ahol tartózkodik, a szint későn sokat emelkedett. Minden évben több ezer turista van ezen a helyen, és mindannyian annyira izgatottak és izgatottak, amikor meghallják India nevét. Ez a hely valóban szépség. De tudtad, hogy Indiában is vannak nagyszerű hajátültetési központok? Igen, ez a hely annyira fejlődött, hogy szinte az élmezőnyben vagyunk. Az első tíz transzplantációs központot megosztottuk ebben a cikkben az Ön tudása és haszna érdekében. Ezért olvassa el őket, és válassza ki a legjobb választást.

Hajbeültetési klinikák Indiában

A legjobb klinikák a hajátültetéshez Indiában:

Az alábbiakban felsoroljuk az indiai államok minden nagyobb városában elérhető legnépszerűbb hajbeültetési központokat, amelyek nagyon együttműködőek a különleges előnyökkel rendelkező ügyfelek számára..

1. Adhi- India-szerte

Az Indiában található nagy transzplantációs központ az Adhi India, amely Delhiben található. Nagyszerű és kiterjedt hátterével ez a hely teljesen lenyűgöző, ha kozmetikumokról, műtétekről és hajkezelésekről van szó. Az itteni szakértők országszerte jól ismertek, és ez a hely későn nagy népszerűségre tett szert. Ha többet szeretne megtudni róla, keresse fel a hivatalos webhelyet. Ez minden bizonnyal a legjobb hely a hajátültetésre. Bár kissé drága, ez mindenképpen megéri.

2. Tökéletes hajbeültetés- egész Indiában:

Ez egy másik nagyszerű klinika a hajátültetéshez Indiában, amely Chandigarh szép és hideg városában található. Nagyon jól felszerelt, és van üzlete az egész országban. A szakértők itt veteránok mindenféle hajbeültetésben, és mindannyian tudják, mit kell tenniük annak érdekében, hogy vastag, hosszú és jó minőségű hajat kapjunk. Ez a hely hatékony, biztonságos és határozottan megbízható. Az év bármely szakában jöhet ide lekérdezéssel, és a problémája megoldódik.

Hajátültetési klinikák az egész India területén

3. Skin City- India minden részén:

A Skin City a legnagyobb és legjobb hajbeültetés Indiában. Niteen Dhope doktor alapította. Maharashtra 16 kerületében található, és több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik. Mindent tud a bőrsebészetről, valamint a szépség- és hajkezelésekről. Ez a hely sok figyelmet keltett és nagy népszerűségre tett szert az évtized során. Határozottan sikeresek ezen a területen, és számos orvos és szakértő javasolta őket.

4. DHI- Indián belüli fióktelepek:

Az összes nagy indiai várossal a DHI egy másik legjobb hajbeültetési központ Indiában, amely nagy sikert aratott. Ez az egyik legjobb klinika a haj- és bőrkezelésekhez. A megnyitása óta nagy sikereket ért el, és évente több ezer vásárlója és látogatója van. Ez a hely teljesen zseniális. Az itt dolgozók professzionálisak és a színvonal kiváló. Határozottan új megjelenést kölcsönöz.

Hajbeültetési központok Indiában

5. Vasan hajápolás- egész Indiában

A forró és gyönyörű Chennai városban található a Vasan hajápoló. Ez egy ragyogó klinikája a hajátültetésnek Indiában, és ismert a sebészeti és nem sebészeti műtétekről. Segít a haj helyreállításában, és új és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak. Dr. MMT. Vasan, aki ennek a hajbeültetési központnak a mestere, gondosan megtervezte ezt a helyet, amely varrás és vérveszteség nélkül javítja és serkenti a haj növekedését..

6. A bőr és az alak- India minden részén:

Gyere el Mumbai elbűvölő és gazdag városába, és tapasztald meg a The Skin and Shape Clinic varázslatát. Ez a legjobb hajbeültetési klinika Indiában, és a legjobb sebészek közül áll, mint például Dr. Bijoy Methil és Dr. Anju Methil. Ez a végső hely, ahol csodálatos hajbeültetést szerezhet magának, annak ellenére, hogy számos más helyet is meglátogathat, mielőtt végső döntést hoz..

7. AK Hajátültetési Klinikák- India minden részén:

Az AK klinikák Ludhianában és Chandigarhban egyaránt megtalálhatók. Kozmetikai műtétekre szakosodott, és számos üzlettel rendelkezik országszerte. Az itt végzett munka nagyon profi, és nagyon sikeres. Ha biztonságos és hatékony hajbeültetési műtétet szeretne végezni, forduljon orvosához, mielőtt végső döntést hoz. Ez a hely az érdemeken és a teljesítményen alapul; ezért a legjobbat várhatja el tőle.

hajbeültetés Indiában

8. Olíva hajbeültetési és kozmetikai sebészeti központ- India minden részén:

A gyöngyök és a Nawabok gyönyörű városában találja India legrangosabb olajbogyó -hajátültetési és kozmetikai sebészeti központját. A Hyderabad Jubilee Hills területén található, és a telefonszáma 040 4475 7575. Több mint 40 000 ügyfelet elégített ki, és továbbra is gondoskodik többről. Kiváló infrastruktúrával és számos műtővel rendelkezik. Továbbra is jobb és kiterjedtebb kezelésekkel várják ügyfeleiket. Ez az egyik legjobb klinikája a hajátültetésnek Indiában.

9. New You Hair Transplant Clinics- szerte Indiában

A New You Clinic Bangalore kiváló képzési háttérrel rendelkezik Indiában, Koreában, az USA -ban és az Egyesült Királyságban. A szálloda a Krystal Prestige -ben található, közvetlenül a Hyderabad -ház felett. A telefonszám: 080 40992418. A nap folyamán bármikor felhívhatja őket, és megbeszélhet egy találkozót. Kiváló hajbeültetési műtétet végeznek, és a legtöbben értékelik. Ez a klinika csak rövid időn belül biztosítja a legjobb eredményt. Gyere ide, és soha nem fogod megbánni.

10. Dr. Manoj Khanna Kozmetikai Sebészeti Klinikája- India minden részén:

Kolkata már nem a pihenés városa. Sokkal jobban haladt, mint tegnap. És ez a fejlődése szempontjából is érthető. Ilyen például a Dr. Manoj Khanna Kozmetikai Sebészeti Klinikája nevű nagy hajátültetési központ. Ez a hely összesen körülbelül 2500 esetet kezelt sikeresen, és meglehetősen hatékony intézmény Indiában és külföldön is. A doktor Manoj minden bizonnyal a legjobb, akivel találkozhat, mivel abszolút profi a hajátültetésben.

11. Dr. Madhu fejlett hajbeültetési központja- minden indiai fióktelep:

Ez a megye egyik legjobb hajbeültetési helye. Több ezer jó véleményt kapott, és nem fog csalódni. Minden relatív szempontból ez az egyik legszebb úti cél, amely vadonatúj és teljesen hiteles hajkészletet biztosít Önnek. Az adott klinikán/központban alkalmazott technikák és folyamatok lenyűgözőek, és minden a legújabb számítógépes rendszerrel működik. Delhiben található, és Madhu doktorról kapta a nevét, aki hatalmas tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és hosszú évek óta működik és ragyogó eredményeket nyújt..

hajbeültetés Indiában

Dr. Madhu számos más nagyvárosban rendelkezik hajbeültetési lehetőséggel, mint például Mumbai, Bangalore, Kolkata, stb. nézték. Kiváló hajbeültetési készségei lehetővé teszik számára, hogy ultramodern központot nyisson, amely magában foglalja a munka legmodernebb berendezéseit. Ha pragmatikus hajbeültetési szakértőt keres, akkor ez a Dr. Madhu itt van, hogy segítsen Önnek megfizethető díjakat biztosítani, és klinikái mindig az Ön szolgálatában állnak. Látogasson el hozzá bármilyen hajbeültetéssel kapcsolatos kérdéssel.

12. Akruti Hajátültetési Klinika- India minden részén:

Ideális klinikát keres indiai hajbeültetésre, amely segít mindenféle hajbeültetéssel kapcsolatos problémában, akkor ezt a helyet érdemes felkeresnie. Szolgáltatások széles skáláját nyújtja a hajbeültetés területén, és meglehetősen megfizethető is. Nyilvánvalóan sok más hajbeültetési célpont is létezik, és néhányuk egy kicsit jobb is lehet. Egy dolgot azonban szem előtt kell tartani, hogy senki sem kerülhet közel az Akruti Hajátültetési Klinika ügyfélszolgálatához. A sok éves kemény munka során ez a klinika tiszteletreméltó hírnevet szerzett, és a betegek megfelelő és hatékony eredményeket találnak ezen a helyen.

13. Ragyogó hajbeültetési klinika- India minden részén:

Ha jó hajbeültetési klinikát keres, amely ezen a területen szakemberekkel és jó ügyfélszolgálattal rendelkezik, akkor feltétlenül nézze meg ezt a helyet. Egyedi csomagcsomaggal érkezik, amely mind megfizethető a hajproblémákban szenvedő egyszerű emberek számára, és azonnali hajbeültetési szolgáltatást igényel. Számos jól gyakorlott és képzett férfi és női sebész dolgozik, akik évek óta a legjobbat nyújtják ezen a területen..

hajbeültetés Indiában

Mindenféle eszközzel rendelkezik a kopaszodás, az alacsony hajnövekedési sebesség, a hajminőségi problémák stb. Kezelésére, és sok más olyan szolgáltatást kínál, amelyek javítják a hajérzékelést. Biztosan nem fog csalódni abban, ahogy a klinika szakemberei kiváló szolgáltatásaikat nyújtják. Még akkor is, ha a hajproblémái az öröklődésből fakadnak, és a klinikák nem tudnak semmit tenni, a Radiance hajklinika állandó megoldásokat nyújt Önnek.

14. Harley Hajátültetési Klinika- India minden részén:

Itt van még egy fantasztikus hajbeültetési klinikánk, amelyet a legtapasztaltabb szakemberek működtetnek ezen a területen. Az ide látogató emberek egy dolgot mondhatnak: „Mindig elégedettek az eredményeimmel”. Székhelye: Lokhandwala, Andheri West, Mumbai.

15. Prime Hair Studio- India minden részén:

A legtöbb ügyfél ugyanazt mondja el erről a hajbeültetési központról: „Nagyon szép ápolási csomag”. Az ügyfelek számára biztosított csomagok teljesen megfizethetőek és ésszerűek.

Ezek az indiai hajbeültetési klinikák, amelyekben teljesen megbízhat. Tökéletes véleményekkel és eredményekkel vezetik a listát, ha a hajbeültetési módszerről van szó.