9 legjobb hajbeültetési központ Lucknowban

Lucknow érzése egyet jelent a régi kultúrával. A városban azonban gyorsan nőtt a modern és ultra-tech orvosi erőforrások fejlesztése. Lucknow a lakosainak a legjobb orvosi létesítményeket és kezeléseket biztosítja. Ha biztonságos és hatékony hajbeültetési klinikákat keres a kopaszság kezelésére, a város számos lehetőséget kínál Önnek. Az Ön kényelme érdekében itt található a Lucknow legjobb hajbeültetési központjainak rövid listája.

Hajátültetés Lucknowban:

Íme a 9 legjobb hajbeültetési szolgáltatás listája szerencsés időben a választható címekkel.

hajbeültetési központok szerencsés időben

1. Reviva Advanced Hair Grafting Clinic:

A Reviva hajbeültetési klinika mindenféle szépségápolási és hajsebészeti kezelést kínál szépségének fokozására. A klinika Dr. M M Gupta neves plasztikai, kozmetikai és hajbeültetési sebész felügyelete alatt működik. Rendkívül képzett és befejezte képzését a legjobb és legrégebbi plasztikai sebészeti intézetben. Látogasson el a weboldalra, és foglaljon időpontot most. Weboldal: www.gangahairgrafting.com

2. Sparsh Klinic Lucknow:

A szakértő Dermatosurgeon, Dr. Ankit Kapoor vezetésével a lursai Sparsh Klinic világszínvonalú infrastruktúrával és innovatív technikákkal rendelkezik, amelyek garantálják a 100% -os eredményt. Foglaljon időpontot, és FUE és FUT oltási technikáik segítségével visszakapja a buja hajnövekedést.

Cím: 4/491, Vivek Khand, Patrakar közelében, Puram Croassing, Gomti Nagar, Lucknow – 226010

3. Diva Clinic:

A Diva Clinic egy szuper különleges hajbeültetési és kozmetikai sebészeti központ. A klinika Dr. Vivek Kumar Saxena és nemzetközileg képzett, képzett hajsebészekből álló csapata alatt működik, több mint 500 esetben. A Diva Klinikán egyetlen ülőke alatt visszakaphatja természetes megjelenésű, sűrű haját. Dr. Vivek Kumar Saxena szintén az ázsiai hajregeneráló sebészek szövetségének neves tagja.

Weboldal: www.divahairlko.com

4. Derma Klinika:

A Derma Clinic egyre népszerűbb Lucknowban, ahol minőségi hajbeültetési és helyreállítási szolgáltatásokat nyújt könnyen elérhető áron. Minden technikájuk megfelel a nemzetközi szabványoknak. A Derma Klinikában a hajbeültetési sebészek a közvetlen hajbeültetésre vagy a DHI -módszerre specializálódtak, hogy látható eredményeket kapjanak egyetlen munkamenet során.

Weboldal: www.dermaklinic.com

5. Tökéletes hajbeültetés:

A Perfect Hair Transplant úttörő hajbeültetési központ Lucknowban. Itt a leginnovatívabb és legkiválóbb hajregenerációs technikákat alkalmazzák, amelyek hegek és fájdalom nélkül vannak. Sebészcsoportjuk nemzetközileg képzett, és a kozmetikai és plasztikai sebészet területén jártas.

Weboldal: www.perfecthairtransplant.com

6. Dr. Sumit Malhotra:

Dr. Sumit Malhotra az egyik legjobb haj- és kozmetikai transzplantációs sebész Észak -Indiában. Emellett aranyérmes lista M Ch. és több mint 10 éve nyújt minőségi hajbeültetési szolgáltatásokat. Dr. Sumit mind a FUT, mind a FUE haj helyreállítási módszereire specializálódott. Látogasson el a webhelyre, hogy gyorsan találkozzon ezzel a szakértő hajbeültetési sebészrel.

Weboldal: www.indiancosmeticsurgeon.com

Hajátültetés Lucknowban

7. Dr. Rajat Kumar Srivastava:

Dr. Rajat Kumar Srivastava veterán a haj és a kozmetikai sebészet területén. Több mint 10 éve van tapasztalata számtalan transzplantációs műtét elvégzésében. Dr. Rajat emellett konzultációs sebészként is dolgozik a lucknowi Apollo Gleneagles -ben. A legjobb FUT és FUE hajregeneráló kezeléseket kínálja Specialty klinikáján. Klinikáján teljes ellátásban részesülnek, és a siker arányuk nagyon magas.

Weboldal: www.timespiders.co.in/rks

8. Evolve Clinic:

Az Evolve Clinic egy speciális, esztétikus haj- és kozmetikai transzplantációs központ, amely jó helyen található Lucknowban. Szakértő és képzett sebészekből álló csapatuk van, akik következetesen jó eredményeket hoznak. Az Evolve klinika arra törekszik, hogy ügyfelei számára világszínvonalú kezelést nyújtson a legkedvezőbb áron.

weboldal: www.evolveclinic.in

9. Dr. Batra:

A Dr. Batra’s jól ismert haj- és kozmetikai transzplantációs klinika nemcsak Lucknowban, hanem központokat hozott létre India különböző városaiban. Minden szakértő sebészük nemzetközileg képzett a hagyományos és az innovatív hajregenerálási módszerekben. Látogasson el a webhelyre, hogy többet megtudjon szolgáltatásaikról.

Ezek a legjobb hajbeültetési klinikák Lucknowban valóban segítenek 10 évvel fiatalabbnak tűnni. Kérje időpontját most bármelyikükön keresztül!