20 legjobb homeopátiás gyógyszer a hajhullás és a regeneráció ellen

A hajnövekedés természetes módon vagy a hajhullás, a hajhullás vagy akár a kopaszodás elleni speciális kezelés után következik be. A kínálatban számos kezelés és megoldás található. Némelyikük valódi és hatékony, míg mások divatok vagy módszerek arra, hogy megzavarják a bosszús embereket, akik megoldásokat keresnek. A homeopátia az alternatív gyógyszerek egyik területe, amely rendkívül hatékony a hajnövekedés elősegítésében, a hajhullás csökkentésében vagy a kopaszodás gyógyításában.

Homeopátiás gyógyszerek hajra

Ez egy ősi gyógyszeráram, ahol az adagokat természetes, néha gyógynövényes és ásványi forrásokból állítják elő. Ezen adagok elkészítésekor alkoholos kivonatokat és tinktúrákat is bőségesen használnak. Azok az emberek, akik hajlamosak a vastag, sűrű hajra, vagy ha kopaszságban szenvednek, a homeopátiához fordulhatnak megkönnyebbülésért. Sok orvos írja fel a homeopátiás gyógyszereket, amelyek a beteg alapvető természetét hordozzák. Az alábbiakban néhány speciális gyógyszert ismertetünk, amelyek elősegítik a haj növekedését és csökkentik a hajhullást.

A legjobb homeopátiás gyógyszerek a hajhullás és az újbóli növekedés érdekében:

Keressük meg itt az említett 15 legjobb homeopátiás gyógyszert a hajhullás és a regeneráció kezelésére.

1. Silicea:

Silicea a hajhullásért és az újbóli növekedésért

A homeopátia egyik legnépszerűbb gyógyszere a Silicea. Emberi szövetekből és homokkövekből származik. Ez a gyógyszer kiválóan erősíti a hajat, kiküszöböli a szárazságot azáltal, hogy teljes mértékben táplálja a hajat, és híres a növekedés fokozásáról. A homeopátia 12 szöveti sója egyike.

2. Kalium Carbonicum:

Kalium Carbonicum a hajhulláshoz és az újbóli növekedéshez

A Kalium Carbonicum egy másik homeopátiás gyógyszer, amelyet az egyiptomiak az üveg előállításához használt vegyületekből nyernek. Sok homeopátiás orvos írja elő, hogy lényegében megállítsa a hajhullást és a törékeny hajat, ezáltal automatikusan elősegítve a haj növekedését. Ez a gyógyszer kiváló azok számára, akik ortodox és fenntartott természetűek.

[ Többet látni: Természetes otthoni gyógymódok a hajnövekedéshez]

3. Lycopodium:

Lycopodium hajhullás és újbóli növekedés ellen

A homeopátiák is bőségesen írják fel a lycopodiumot a korai kopaszodás ellen. Terhes nők és a szülés után, nők, akik sokat szenvednek a hajhullástól, sikeresen alkalmazzák ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer ugyanolyan hatékony a férfiaknál is. Az alacsony becsű emberek, akik jó hajnövekedésre vágynak, sokat profitálnak ebből a gyógyszerből. Az örökzöld növények spóráinak lepárlásával állítják elő, mint a klubmoha, közismertebb nevén szarvasmoha.

Többet látni: A legjobb kezelés a hajnövekedés ellen

4. Natrum Muriaticum:

Natrum Muriaticum hajhullás és újbóli növekedés ellen

A gyógyszer készítménye nátrium -kloridból, közismert nevén asztali sóból készül. A Natrum Muriaticum rendkívül hatékony olyan hajnövekedéshez, ahol a hajhullás korpásodás, száraz kérgek vagy a fejbőr száraz héja vagy bőrbetegség vagy menstruációs rendellenességek miatt bekövetkező hajhullás fordul elő. Néha a hajhullás hormonális egyensúlyhiány miatt következik be, ez a gyógyszer mindkettőt hatékonyan kezeli. Ideális esetben azoknak az embereknek írják elő, akik érzékenyek és érzelmesek.

5. Foszfor:

Foszfor a hajhulláshoz és az újbóli növekedéshez

A foszfor egy másik homeopátiás gyógyszer, amely rendkívül előnyös a hajnövekedés fokozásában. Elősegíti az újbóli növekedést azokon a helyeken, ahonnan egyszerre csökkennek a hajcsomók. Azoknak is írják fel, akik korpásodás és más kisebb fejbőr -rendellenességek miatt hajhullástól szenvednek.

6. Kali Sulphuricum:

Homeopátiás gyógyszerek hajhullás ellen

Ez a homeopátiás gyógyszer folyékony formában és tabletták formájában is kapható. Még ez a gyógyszer is nagyon alkalmas a korpásodás okozta hajhullás kezelésére. Kénrészeket tartalmaz, ezért kiválóan alkalmas a haj általános növekedésére. Vigyázni kell, nehogy naponta kétszer többet vegyen be. A legjobb, ha több mint két hétig folyamatosan abbahagyja a szedését.

Többet látni: Házi terápia a hajnövekedésért

7. Mezereum:

Néha a bőrfertőzés, például a pikkelysömör és a korpásodás hajhulláshoz vezethet. Tehát az olyan gyógyszer, mint a mezereum, képes kezelni ezt a problémát, és megnövelheti a haját. Ennek rendszeres használata elengedhetetlen a hatékony és pozitív eredmények eléréséhez.

8. Grafitok:

Ha azt észleli, hogy a haja oldalra esik vagy foltos kopaszság van a fejbőrön, akkor ez a gyógyszer működik a legjobban. Néha a túlzott páratartalom miatt a fejbőr is viszkethet, és apró kitörések jelentkezhetnek a fejbőrön. Ez hajhullást eredményez. Ennek a gyógyszernek a rendszeres használata ezeket kezeli, és megállítja a hajhullást.

9. Kali Sulphuricum, szelén, Vinca Minor:

Ha a hajhullás oka korpásodás, akkor ezeket a gyógyszereket használhatja a korpásodás kezelésére és a fejbőr irritációjának csökkentésére. Ezek végül megállítják a hajhullást és a kopasz foltokat, és hatékony homeopátiás gyógyszer a hajhullás és a korpásodás ellen.

10. Fluor -sav:

Ezt a hajnövekedési gyógyszert a homeopátiában olyan betegségek kezelésére használják, mint az alopecia, a törékeny haj, a kopasz koponya, az idiopátiás hajhullás, a kusza haj stb. Felhajtóerőt kölcsönöz a hajnak és stimulálja a haj növekedését.

Ez a homeopátiás gyógyszer folyékony és tabletta formájában is kapható. Ideális a korpásodás okozta hajhullás kezelésére. Kénrészeket tartalmaz, ezért kiválóan alkalmas a haj általános növekedésére. Vigyázni kell, nehogy naponta kétszer többet vegyen be. A legjobb, ha több mint két hétig folyamatosan abbahagyja a szedését.

11. Kali Carbonium:

Ha látja, hogy a haj leesik a gyökerekről, akkor a sérült gyökerek kezelésére szüksége van erre a gyökértápláló gyógyszerre. A gyógyszer rendszeres használata megállítja a hajhullást, és vastag, egészséges és hosszú hajat eredményez.

12. Calcarea Phosphorica:

Ha sok forrást lát a fejbőrön és a haj gyorsan hullik, akkor próbálja ki ezt a homeopátiás gyógyszert. Bizonyított eredményeket mutat, és hatékonyan javítja a haj növekedését.

13. Foszforsav:Acid Phos 30C ősz hajra és hajhullásra

A stressz a hajhullás másik kiváltó oka, a fehér és ősz haj. A stressz káros hatással lehet az egészségre is. Ez a homeopátiás gyógyszer előírt választás, ha a hajhullás kiváltó oka bármilyen stressznek vagy bánatnak köszönhető. A foszforsav gyógyszer megbízható homeopátiás kezelés a korai fehér vagy ősz haj feketedésére.

14. Szépia 30C:

Szépia 30C hajhullás és újbóli növekedés kezelésére

Néha a haj gyorsan elkezd hullni a szülés után. Ez a menopauza után is előfordul. Tehát kezelheti a kopaszságot ezzel a gyógyszerrel, és rövid időn belül láthatja, hogy a haja a korábbi felhajtóerő mellett nő vissza. Ez egy újabb homeopátiás gyógyszer a hajhullás és az ősz haj ellen, amelyekről ismert, hogy jól működnek.

15. Lycopodium, Baryta Carb & Foszforsav:

Ez néhány ismert gyógyszer a haj újbóli növekedésére kopaszodás esetén. A Lycopodium a homeopátiás gyógyszer, amelyet terhesség utáni kopaszodás vagy hajhullás ellen írnak fel. Egy másik megbízható homeopátiás gyógyszer a haj újbóli növekedésére a Baryta Carb, amely hasznos a csúcs (koponya és korona) kopaszodása esetén. A foszforsav egy újabb homeopátiás gyógyszer a hajnövekedéshez, és a krónikus bánat után megjelenő kopaszság receptje..

16. B&T hajnövesztő olaj:

B & T hemopátiás hajnövesztő olaj

B&A Schwabe India T re-növesztése a legjobb homeopátiás gyógyszer a hajnövekedéshez. Tele van Jaborandi, Arnica Montana, Sabal Serrulata és olívaolaj gazdagságával és kombinációjával, amely tökéletes fényt és csillogást kölcsönöz a hajnak és elősegíti a haj növekedését.

17. Vinca Minor: Vinca Minor a hajhullás és az újbóli növekedés ellen

Kiváló gyógyszer a viszketés, az ősz haj és az alopecia areata elleni homeopátiás gyógyszerekben, ahol a betegek hajhullást tapasztalnak foltokban. Természetes módon, mellékhatások nélkül működik.

18. Jhactions Hair-SPA olaj:

Haj SPA olaj a hajhullás és a regeneráció ellen

Íme egy másik hatékony homeopátiás hajolaj a nők és férfiak hajnövekedéséhez. Meggyógyít minden olyan hajproblémát, mint a korpásodás, a sérült haj, az ősz haj, a zsíros haj és a fehér haj.

19. SBL Drops No.1:

SBL Csepp No.1 hajhullás és újbóli növekedés ellen

Ez a legjobb homeopátiás gyógyszer a hajhullás ellen az SBL által. Az olyan összetevők, mint a savas foszforicum, az arnica montana és a lycopodium, bizonyítottan kezelik a túlzott hajhullást, a korpásodást és a fejbőr viszketését. A hajhagymák igénybevételével segít a sérült haj újbóli növekedésében is.

20. Az SBL homeopátiás samponja:

Az SBL homeopátiás samponja a hajhullás ellen

A pirulákon és oldatokon kívül a homeopátiás gyógyszerek sampon formájában is kaphatók, amelyek csodákat tesznek a kopaszság kezelésére és fokozzák a haj növekedését. Hatékonysága a korpásodás megszüntetésében, a korai őszülés szabályozásában és a hajhullás csökkentésében rejlik. Nagyon jó a fejbőr higiéniájának fenntartására is. Ezt a gyógyszeres sampont Arnica mont, jaborandi és körömvirág kivonatok kombinálásával állítják elő. Ennek a gyógyszeres samponnak a rendszeres használata kiváló eredményeket mutatott a hajhullásban.

Azok az emberek, akik hajhullásban szenvedő hajbetegségektől szenvednek, mindig homeopátiás gyógyszerekhez folyamodhatnak, amely az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb holisztikus gyakorlat a legkevesebb mellékhatással.