6 módszer a hajhullás kezelésére a templom területén

Amikor a szőrszálak a halántékon elkezdenek elvékonyodni, az emberek általában vegyszeres kezelést alkalmaznak. Számos más módszer is létezik a probléma leküzdésére. Néhány házi gyógymód is kipróbálható.

hajhullás a halánték területén

Temple hajhullás kezelések:

Az alábbiakban bemutatjuk a 6 legnépszerűbb házi módszert a hajhullás kezelésére a templom területén.

1. Margosa csomagok:

Ez egy könnyen elkészíthető csomag. Ezek könnyen beszerezhetők és mellékhatások nélkül használhatók. Ezeket gyakran javító intézkedésnek nevezik azoknak az embereknek, akik súlyos szárazsággal vagy gombás fertőzésekkel küzdenek. Egy személy vásárolhat szárított port a levelekből, amelyeket gyakran jól ismert termékértékesítő cégek értékesítenek. Ezeket friss levelekkel is meg lehet tenni, ha a helyi piacokon kaphatók, egy személy csokrot vásárolhat ezekből, majd körülbelül egy hétig hűtőszekrényben tarthatja. Ezeket vízben lehet áztatni, majd pépesre őrölni, amelyet körülbelül 20–25 percig lehet alkalmazni.

Ezt le lehet mosni, majd tisztítószerrel jól megtisztítani. Ezt hetente kétszer kell követni, hogy észrevehető eredményeket érjen el. Ez gyakran ártalmatlan módszer a problémák kezelésére, és azok az emberek, akik nem kapnak friss leveleket a piacról, szárított porokat is vásárolhatnak, majd körülbelül 6 teáskanálnyit áztassanak egy csésze forrásban lévő vízben. Ezt egy éjszakán át kell tartani, majd másnap ugyanúgy lehet alkalmazni, mint a friss neemleveleket.

2. Tojáskeverékek:

Látható, hogy a fehérjekomponensek ellátása a területeken hasznos lehet. Egy személy felverheti a tojást és a sárgáját egy csészében, és ehhez adjon hozzá még egy fehérje tejet, például joghurtot, és keverje össze. Ez masszírozó mozdulatokban alkalmazható, és az eredmény rendszeres alkalmazással látható. Egyes emberek azonban érzékenyek lehetnek a nyers tojások alkalmazására, ezért ha valaki forrásban vagy kitörésekben szenved ennek használata miatt, akkor ezt az emberek nem használhatják. Ezt körülbelül 20 percig kell tartani azok számára, akik nem érzékenyek erre a keverékre, majd jó tisztítószerrel le kell mosni.

3. Kókuszolaj:

Ez természetes zsírokat tartalmaz. Ez úgy alkalmazható, hogy az olajat körülbelül felét egy teljes csészébe felmelegítjük közvetett hő hatására úgy, hogy ezt egy tálban tartjuk, majd forrásban lévő vízre tesszük. Ezt akkor lehet alkalmazni, ha kissé kihűlt és jól masszírozza. Ezt rendszeresen meg lehet tenni, és jó enyhe tisztítószerrel mossuk, hogy jótékony eredményeket érjünk el.

4. Görögszéna:

Ez egy enyhe szer, amelyet őrölt paszta formájában vihetünk fel a fejbőrre. Ezt rendszeresen meg lehet tenni a jó eredmények elérése érdekében.

5. Ricinusolaj:

Ez ismert, hogy könnyen új növekedést generál. Ezért néhány cseppet bármilyen normál olajra felvihet, majd rendszeresen használhatja. Ezt egy személy éjszaka lefekvés előtt is alkalmazhatja. Így ez hosszabb ideig marad a területen, majd normál esetben lemosható tisztítószerrel.

6. Bhringraj:

Ezt jó márkájú cégektől lehet megvásárolni, majd egy éjszakán át vízben áztatni. Ezt fel lehet használni a halványító területre, amely ritkítással néz szembe. Ezt rendszeresen, hetente néhány alkalommal lehet elvégezni, és körülbelül 20 percig kell alkalmazni. Ez nagyon hasznos és enyhe az ilyen típusú hajproblémák kezelésére.

A kép forrása: Redőnykészlet