45 legjobb 6. házassági évfordulós ajándék kedvesednek

A 6. házassági évfordulós ajándékok tökéletesek, mivel édesek, mint a cukorkák és erősek, mint a fém. Az ajándékot a házastárs hasonlatossága szerint választhatja ki.

A hatodik éves házassági évfordulós ajándékoknak nem feltétlenül kell a dobozból kikerülniük, mert egyszerű, de átgondolt lehet. A hatodik év a köteléked erősségéről és koherenciájáról tanúskodik. Így az ajándéknak ezt tükröznie kell.

házassági évforduló hatodik ajándéka

Mi a közös hagyományos és modern hatodik évfordulói ajándék?

Idén arról van szó, hogy visszamegyünk az időben. A hatodik év közös modern és hagyományos jubileumi ajándéka a kerámia. Ez magában foglalja a földi viseletet főzéshez, dekorációhoz stb. A természetet és az egyszerűséget képviseli. A modern kiegészítő a bőr, amely a hosszú élettartamot jelenti.

Itt van egy cikk, amely segít rendezni ajándékozási gondjait.

6. évfordulós ajándékötletek neki:

Mit szólnál néhány ajándékötlethez a barátod számára?

1. Zenei felvétel:

Az évfordulóra rögzítheti kedvenc dalainak gyűjteményét. Ez biztosan boldoggá teszi.

2. Fejhallgató:

Egy fejhallgató, jó zenével, tökéletes párosítás! Válasszon ki egy jó céges fejhallgatót, amely sok funkciót kínál, és ajándékozza meg vele. Imádni fogja ezt a kombinációt!

3. Házi bor:

Mit szólnál ahhoz, ha extra mérföldet mennél neki egy 6. évfordulós ajándékért? Nos, próbálja ki a kezét, és készítsen otthoni bort. Lehet, hogy időbe telik, és kiderül, hogy nem is olyan nagyszerű, de mindig a gondolat számít!

4. Öv:

Mit szólnál egy bőrövhöz? A bőr mindig a város beszéde, és a legkedveltebb szövet is! Válassz egy klasszikus bőrövet a barátodnak!

5. Házi finomságok:

Néha az olyan apróságok, mint a kedvenc ételének elkészítése is sokat segíthetnek. Mit szólnál ahhoz, hogy 6 éves jubileumi ajándékként?

Hatodik évfordulós ajándékötletek neki:

1. Gyöngy:

Bármit adhatsz neki gyöngyszemben, és egyszerűen imádni fogja. A gyöngy egyszerű és ízléses.

2. Bőr kézitáskák:

Mint mondtuk, a bőr mindig a város beszéde! A bőr kézitáskák pimaszok és egy osztálykülönbség. Stílust és divatot kölcsönöznek egyszerre.

3. Bokalábak:

A bokalánc aranyos kis viselet. Ez jó hatodik évfordulói ajándék lesz a barátnődnek. aranyban, ezüstben és gyémántban vannak.

4. Sütő készlet:

Ha a barátnőd szeret sütni, akkor ez neki való. A sütőgarnitúrák számos tálcát, díszítőelemet és néhány jó édességet is tartalmaznak.

5. Mackó:

Teddy nem szűnik meg a lányok kedvencévé válni. Ajándékozz neki egy nagy mackót, kedvenc színéből.

Ötödik évfordulós ajándékötletek számukra:

Ajándék párokat keres? Íme néhány javaslat.

1. Kína készlet:

Mit szólnál a gyönyörű és színes kínai edényekhez a kedvenc párodhoz? Nem hétköznapiak, bonyolultan készülnek, sok mintával és sok színben.

2. Régiségek:

Ajándékozhat nekik régiségeket is, beleértve az órákat és a gramofonokat. Hozzáadják a ház stílusát, és mindenkor az emberek kedvencei.

3. Kanapé:

Egy jó kanapé nem felel meg a kényelemnek. Ajándékozzon nekik egy jó kanapét, jó anyagból vagy bőrből, 6. évfordulója alkalmából. Egyszerűen imádni fogják.

4. Vacsora készlet:

Minden ház időnként új étkészletet vásárol. Ezúttal segítségére lehet, ha ajándékba ad nekik egy vacsorát.

5. Fazekas tea készlet:

Mit szólnál egy nagyon elegáns és egyszerű kerámia készlethez a párod számára? Itt van egy, akit nagyon szerettünk.

Ötéves jubileumi ötletek:

Íme néhány kortárs és hagyományos ötlet.

1. Középső táblázat:

Mit szólnál egy díszes, de erős középső asztalhoz otthonodhoz? A középső asztal a kanapé előtt ül, és ideális újságok, poháralátétek vagy egyéb könnyű dolgok tárolására.

2. Kabátállvány:

A kabátállvány olyan állvány, amely ruhák felakasztására szolgál. Általában a használt ruhákat itt akasztják fel későbbi használatra. Bambuszból vagy vasból készülnek.

3. Istenségek:

Gondolhat otthonára is az istenségekre, Buddhára, Krisnára stb. A klasszikus érzést keltik otthonában, és biztosítják azt is, hogy partnere más formában szereti a pozitivitást.

4. Virtuális asszisztens:

Mit szólnál egy virtuális asszisztenshez, mint Alexa ajándékba a 6. évfordulón? Nos, az Alexa ajánlott választás. A virtuális asszisztensek mesterséges intelligencián keresztül működnek, és ez egy jó lehetőség a gondolkodásra.

5. Fazekasművészet:

Nagyon szeretnénk, ha elgondolkodna ezen! A kerámiaművészet az igazi szépség és az emberi képességek finom leképezése. Ajándékozd férjednek a klasszikus kerámiaművészetet, amelyet szeret.

6. Nappal:

Ajándékozd meg egymást egy nap a városodból. Tervezzen ideális úti célt, és egyszerűen merüljön el a természet örömében.

7. Réz lombik:

Ez azoknak szól, akik nagyon egészségesek. Mit szólnál egy réz lombikhoz ajándékba? Úgy gondolják, hogy a réz edényekből való ivás előnyös lehet a test szervei számára.

8. Kézzel kovácsolt szobrok:

Vasból készültek, így sokáig szilárdak lesznek. Remek ajándék lesz a hatodik évforduló alkalmából. A köteléked erejét is jelzi. Kiválaszthatja a kívánt szobrot, egy nagyon személyre szabott vagy a rendszeresen szedett szobrot.

9. Ékszerdoboz:

Mostanra az ékszerek gyűjteménye is megnövekedett volna, így a vasból készült díszes ékszerdoboz tökéletes ajándékötlet lesz. A doboznak esztétikai érzéke lesz, és hagyományos is lesz. A vas ajándék 6 éves házassági évfordulóra jó választás lesz.

10. Selyemborítók:

Mit szólnál a selyem 6 éves jubileumi ajándékokhoz kedvenc embereidnek? Választhat egy sor selyemruha kollekciót, kezdve a sarees -től az ágytakaróig.

A hatéves házassági évforduló jelenlegi ötletei:

Lássuk a 45 legjobb 6. házassági évforduló ajándékötletet, amellyel meglephet egy férjet vagy feleséget.

1. Cukorkártya:

6. házassági évforduló

Nem aranyos ez? Az édességi kártya személyre szabható néhány legjobb csokoládé és kedvencei hozzáadásával. A szívedet is kiírhatod. Ez egy 6 éves jubileumi ajándék neki.

2. Vas szív:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 2

Ez egy jó hatodik évfordulós ajándék neki, egy vas szív alakú állvány. Ez a vasállvány a pár nevével vagy kezdőbetűjével van vésve. Alul megadhatja az évforduló dátumát is. Hozzáadhat képeket is a házastársával, próbálja ki ezt az ajándékötletet szeretettünknek.

3. Romantikus figurák:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 3

Ezek a kedves vasfigurák tökéletes 6. éves jubileumi ajándéknak készültek. Bemutatóként vagy akár más hasznos tárgyakkal díszítve is ajándékozhatók. A pár póz ezekben a figurákban csodálatos, és a bonyolult részletek egyszerűen csodálatosak. Egyszerű és előkelő? A férj számára a legjobb 6. házassági évforduló -ajándék!

4. Fém könyvjelzők:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 4

Ha a felesége szeret olvasni, akkor ez egy jó 6 éves jubileumi ajándék lesz a feleségének. A fém könyvjelzőre romantikus idézetek is íródnak, csak személyre szabva.

5. Földi viselet:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 5

A cserépben főzött ételek különleges ízűek és teljesen vegyszermentesek. Itt az idő, amely visszavezeti Önt a régi nagymamák korába, ahol íze van az ételeknek, csipetnyi hagyományokkal.

6. Bőr póló póló:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 6

Bőr szar az új menő. Szexiek és kifejezetten vonzóak. Ez egy nagyon divatos és modern 6. évforduló lesz a férje számára.

7. Kulcskarika vagy báj:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 7

Ezek az igazán egyszerű, mégis elegáns 6. évfordulói ajándékötletek számára. Használhatja a kezdőbetűit vagy bármilyen más dolgot!

8. Ametiszt gyűrűk:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 8

A 6. éves jubileumi ajándékhoz használható drágakövek közül az ametiszt. Ez a gyönyörű lila színű kő csak egzotikus. A fémből készült és az apró drágakövekkel díszített gyűrűk lenyűgözőek. Jó a feleségnek!

9. Szív cukorkák:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 9

Ezek az ízletes kis szív alakú cukorkák csak amire szüksége van a 6. házassági évforduló ajándékötletei számára. Csomagolhat egy dobozzal ezeket a kis cukorkákat. Mindegyik cukorka apró jegyzetekkel van nyomtatva, ami még szórakoztatóbbá teszi az evést. Jól hangzik? Ez biztos az édes feleséged számára.

10. Saját készítésű torta:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 10

Mit szólnál egy tortához, amit meg tudsz sütni? Egy egyszerű torta cukormázzal sokat segíthet abban, hogy különleges legyen. Próbáld ki ezt az évfordulót. Biztosak vagyunk benne, hogy ez siker lesz. Ez a férjednek való.

11. Fazekaspohár:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 11

Bátorítsd a férjedet, hogy töltsön egy pohár bort vagy akár vizet egy kerámia edénybe. Az egészségre is jót tesznek.

12. Gyógyfürdő:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 12

Ajándékozd férjedet, egy komplett gyógyfürdőt. A Spa segít neki ellazulni és megfiatalodni. Hadd merüljön el a feszültség nélküli medencében. Ez egy jó 6. házassági évfordulós ajándék lesz a férjének.

13. Autójátékok:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 13

A férfiak megszállottsága az autók és kerékpárok iránt soha nem hal meg. Bütyök kap egy igazán költséges autójátékot neki, és csodálkozva fogja látni, hogyan játszik még vele. Számos lehetőség áll rendelkezésre, valamint számos autó.

14. Nyakkendő:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 14

A nyakkendők számos szövetben és színben kaphatók. Nagyon profik és divatosak is. Válassza ki a számára legjobbakat, és győződjön meg arról, hogy megfelel -e a póló kollekciójának.

15. Bluetooth:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 15

Mi a helyzet a Bluetooth -szal? Ha üzletember, és gyakran olyan személy, akinek készenlétben kell állnia, akkor ez hasznos és hasznos lesz számára. Valószínűleg neki is lenne már ilyenje. Ennek ellenére szerezzen be egy fejlettebbet, finomabb minőséggel. Imádni fogja az ajándékát.

16. Walkman:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 16

Nem szeretünk mindannyian pihenni és csak zenét hallgatni? Itt egy jó lehetőség. Ajándékozd feleségednek egy menő Walkman -t kedvenc dalaival. Biztos örülni fog a választásodnak.

17. Porszívó:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 17

Szerezzen neki egy nagyon kényelmes és könnyen használható porszívót, hogy valóban ne kelljen minden kemény munkát elvégeznie az irodája után. Így te is segíthetsz neki a takarításban!

18. Bor:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 18

Mit szólnál egy borhoz a hangulathoz? Szerezzen szilárd és régi bort feleségének 6. évfordulója alkalmából. Emelj fel neki pirítóst, és ezt imádni fogja.

19. Konyhai szett:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 19

Mit szólnál egy konyhai szetthez? A konyhai szett sok hasznos edényből, gyönyörű edényekből és evőeszközökből áll, valamint finom konyharuhát az asztalokhoz és kötényt. Az átalakítás mindig jó!

20. Kindle:

A legjobb 6. házassági évfordulós ajándékok 20

Szeret olvasni? Nos, a Kindle neki való! A Kindle lehetővé teszi, hogy saját tempójában olvasson. Igazi könyvnek érzi magát, és így remek időtöltés számára.

Hogyan ünnepeljük a 6. évfordulóját és hogyan ajándékozzuk meg az ajándékokat?

A hatodik évforduló megünneplésének legjobb módja az, ha elviszi kedvenc embereit egy tengerparti vagy medence melletti üdülőhelyre. Ha kifogyóban van a költségvetésből, otthon is rendezhet bulit az elkészített ételekkel. Ez lesz a kiváló módja annak, hogy különlegesnek érezzék magukat, és együtt főzhet.

A hatodik jubileumi ajándékot úgy tudod bemutatni, hogy csak kitalálod, kinek az ajándéka lehetett. Tegye ezt szórakoztató tevékenységgé, és nagyon érdekes lehet.

Teendők a hatodik házassági évforduló alkalmából:

  • Szeretnénk, ha sokat utaznál ezen az évfordulón. Nincs jobb alkalom beszélgetni és szórakozni.
  • Legyen egy árva szponzora, és gondoskodjon minden szükségletéről.
  • Kezdje el évente legalább egy fa ültetését, és fogadalmat tegyen erre.

A 6 éves házassági évforduló ajándéka inkább a múlt felidézése és a barátokkal való felelevenítése. A barátaid ezen a ponton mások lehetnek, de az esemény emlékeztetni fogja Önt arra, hogyan kezdődött minden, és arra az időre, amikor minden új volt. Emelj fel pirítóst az öt hosszú évre!