Dr Batra hajhullás elleni kezelése

Testünk milliónyi szőrtüszővel rendelkezik, és ezek közel 20% -a a fejbőrünkön található. Kicsi építőelemekből készülnek, többnyire egy keratin nevű fehérjéből. Táplálkozásra és törődésre van szüksége ahhoz, hogy egészséges maradjon.

dr batras hajhullás elleni kezelés

A hajnak három növekedési szakasza van, amelyek után minden haj leesik. Korlátozott számú szőrtüszővel születünk, amelyek képesek akár 25 alkalommal reprodukálni a hajat egy ember életében. De néha a hajhullás túl heves, és nem pótolják új hajjal. A hibás étrenden kívül számos oka lehet.

hajhullás-tényezők-dr-batra-kezelés

 • A genetika fontos szerepet játszik annak eldöntésében, hogy haja van -e vagy kopasz.
 • Az érzéstelenítést igénylő betegség vagy sebészeti beavatkozás akut hajhullást okozhat 2 hetes műtét után.
 • Lehetnek olyan szokások, mint a trichillománia, amelyek miatt töredezhetünk a hajunkon.
 • Hirtelen érzelmi és hormonális ingadozások léphetnek fel, amelyek hirtelen hajhulláshoz is vezethetnek.

Dr Batra hajkezelés:

A legtöbb ember sokkal később veszi észre a hajproblémáit, majd pánikba esik. Itt jön be Dr. Batra hajhullás elleni kezelése a rend helyreállításához.

dr-batra-haj-kezelés

Miért doktor Batraé?

 • Több mint 2 50 000 hajhullás esete
 • A homeopátia, a trichológia és a technológia holisztikus kombinációja.
 • Fejlett diagnosztikai technika, például videomikroszkópia
 • Londonban képzett trichológusaink szakértelme
 • Alacsony szintű lézeres fésű & Piler fényterápia
 • Biztosítás a biztonságos, hatékony és tartós megoldásokért.

A diagnózisuk:

A Dr. Batra Clinic teljes körű lekerekített megközelítést alkalmaz annak biztosítására, hogy a haj ne legyen lehullva, regenerálódjon és később megerősödjön, hogy ellenálljon mindennapi életmódunk kopásának..

dr batras hajhullás elleni kezelés - thruja

1. A Folliscope, egy PC alapú videomikroszkóp, mindössze néhány percet vesz igénybe a hajvastagság és sűrűség mérésére. Ez az első lépés a diagnózishoz, mivel azonosítja a haj és a fejbőr fő szerkezetét, valamint a diagnosztikai problémás területeket.

2. A részletes kórtörténet és az alapos vizsgálat jelentős támpontokat ad az állapotról és annak okairól. Ebben a szakaszban bizonyos teszteket végeznek a problémák elkülönítésére. Ezek:

 • Húzza le a tesztet a telogen effluvium állapotára
 • Alopécia areata biopszia
 • Vérvizsgálatok vérszegénységre, pajzsmirigyre és cukorbetegségre.

3. A homeopátia a kezelés sikerének első pillére. Biztonságos és természetes mellékhatások nélkül. Tehát az egyik probléma orvoslása nem vezet a másik kiváltásához. Az elmúlt 25 évben figyelemre méltó sikerrel alkalmazták a Thuja erejét a hatékony hajhullás kezelésére.

4. A The Trichological Society of London által képzett trichológiai szakemberek rendelkeznek olyan készségekkel és szakértelemmel, amelyek biztosítják a szolgáltatások kiemelkedő minőségét. Kezelésük minden egyes beteg esetében személyre szabott, és segít helyreállítani az egyensúlyt, és megfelelő karbantartási irányelvekkel elősegíti a tartós eredményeket.

A fejlett technológia a kezelés harmadik pillére. A legnépszerűbbek a következők:

Svájci polarizált sugarak (SPR) terápia:

 • Nobel -díjas Piler Light Therapy alapú, bizonyított haj- és fejbőrbetegségekre.

Alacsony szintű lézerfésű:

 • Ellenőrzi a hajhullást és javítja a vérkeringést, ami elengedhetetlen a haj növekedéséhez.

5. A táplálkozási szakértők gondosan feltérképezik a betegek táplálkozási korlátait. Idővizsgálaton esnek át, és több mint 35 éves tapasztalatuk alapján fogalmazták meg őket.

6. A karbantartást a különböző önsegítő tippek biztosítják, amelyeket a klinika nyújt a betegeknek. Különleges hajápolási termékeik is vannak, amelyek gondoskodnak az egészségéről.

Az ítélet:

dr-batra-hair-fall-treat

A Dr. Batra klinikája gondoskodik arról, hogy ne hagyjanak felfordíthatatlan köveket, hogy segítsenek nekünk felépülni a hajhullásból. Türelmes véleményeik sokat mondanak hatékonyságukról. Az eredmények eléréséhez azonban türelemre van szükségünk. Végül is a türelem és a fegyelem minden gyógyító terápia fő mantrái.