Rogaine hajhullás ellen

A haj elengedhetetlen része a testnek. Fokozza szépségünket. És mindenki szereti, ha szép és vastag haja van. De a környezeti feltételek, mint például a szennyezés, a stressz, a rossz életmód és az étkezési szokások hajhullást okozhatnak. Naponta néhány hajszál elvesztése normális, de ha a hajhullás meghaladja a fejfájást, elkezdünk különféle termékeket kipróbálni, és számos gyógymódot kezdünk alkalmazni a hajhullás szabályozására és a hajnövekedés javítására. De amikor semmi sem múlik el, orvoshoz fordulunk. És leginkább az orvosok ajánlják nekünk Rogaine -t a hajhullás kezelésére.

rogain hajra

Hogyan segít a Rogaine hajhullásban:

A Rogaine egy gyógyszer, amelyet először a piacon vezettek be a vérnyomás csökkentésére. Azok a betegek, akik Rogaine -t használtak vérnyomásuk szabályozására, óriási hajnövekedést tapasztaltak. A Rogaine hatóanyaga, a minoxidil a hajnövekedés növekedéséhez vezetett, így a Rogaine jóváhagyást kapott az FDA -tól a hajhullás problémáinak kezelésére is.

A Rogaine egy alkohol alapú folyékony oldat, amelyet közvetlenül a fejbőrre alkalmaznak a hajhullás kezelésére. Bár a kutatók nem teljesen biztosak abban, hogy a Rogaine hogyan működik, úgy vélik, hogy a Rogaine fejbőrre történő alkalmazása növeli a véráramlást a fejbőrön és az otthonokban a csökkenő szőrtüszőkben.

Különösen a tüszőkben található káliumcsatornákat célozza meg, így megnyitva azokat annak érdekében, hogy megnagyobbodjanak, ami újjáéleszti a hajnövekedési fázist, segítve annak biztosítását, hogy a növekedési fázis hosszabb ideig megmaradjon.

Valóban működik a Rogaine??

Bár a Rogaine segít a férfiak és nők hajnövekedésében, meg kell jegyezni, hogy nem gyógyítja meg teljesen a kopaszodást. Valójában gyógyszerként kell kezelni, amely késlelteti a hajhullást, nem pedig gyógyítja.

Ezenkívül a Rogaine sikere a haj elvékonyodására korlátozódik, de nem a kopaszodás gyógyítására. A Rogaine leghatékonyabb területe a korona, nem pedig a frontális hajszál, és többnyire nőkre vonatkozik. Ezen túlmenően, naponta kétszer kell alkalmazni a krémet, és soha ne hagyja abba.

Van -e Rogaine -nak bármilyen mellékhatása?

A legtöbb más gyógyszerhez hasonlóan a Rogaine -nak is vannak mellékhatásai. De ezek a mellékhatások csekélyek és korlátozottak. A gyakori mellékhatások közül néhányat meg kell említeni: korpásodás, fejbőrirritáció és viszketés.

Ha hajhullással szembesül a termék használata előtt, ne aggódjon, mert ez azt jelzi, hogy a megoldás valóban működik. A Rogaine túlzott használata arcszőrzethez (általában a magas vérnyomásban szenvedőkhöz) és szédüléshez vezethet a magas alkoholfogyasztás miatt. Egyéb mellékhatások:

A fejbőrről:

  • Viszketés.
  • Szárazság.
  • Vörösség.
  • Hámlás.

Kapcsolat a vérnyomással:

  • Mellkasi fájdalmak.
  • Fejfájás.
  • Fokozott szívverés.
  • Ájulás.
  • Légzési nehézség.

Rogaine hajhullás kezelésére:

A fokozott hajhullás abszurdnak tűnhet, mivel a hajhullás csökkentésére hivatott megoldás valójában növeli a hajhullást. A Rogaine azonban eltávolítja a gyengébb szőrtüszőket, hogy egészségesebb és erősebb szőrtüszőket teremtsen, ezáltal a hajhullás.

Zsíros haj A Rogaine eredeti formulája propilén -glikolt tartalmazott, amely zsírosabbá és nehezebben kezelhetővé tette a hajat. A Rogaine új formulája azonban Rogaine habot tartalmaz, amely látszólag megoldja a problémát. De a Rogaine hab csak férfiaknak van kitéve, ezért a nőknek ki kell tartaniuk a Rogaine formula 2% -os változatát, amely nem okoz zsírosodást, mint a korábbi 5% -os változat.

Mikor veszi észre a látható eredményeket?

A kezelés megkezdése után általában körülbelül négy -egy év telik el, amíg a hajnövekedés látható jelei megjelennek. És az ajánlott adag túllépése semmit sem tesz a haj gyorsabb növekedésének elősegítése érdekében. A Rogaine-t használó hajhullás elleni gyógyszerek eredményei gyorsabbak, mint a piacon található egyéb gyógyszerek.

Mindig tanácsos az FDA által jóváhagyott gyógyszereket használni. Mivel a Rogaine recept nélkül kapható, és az FDA által jóváhagyott gyógyszer, érdemes kipróbálni a hajnövekedés javítását.