A fehérjék előnyei a hajnövekedéshez

Hajhullási problémáid vannak? Szüksége van a megfelelő kezelésre a hajnövekedéshez? A hajhullás számos tényező miatt következhet be, mint például az étrend, a stressz, a szezonális változások, a hormonális egyensúlyhiány, a terhesség és mások. A kívánt hajhossz eléréséhez elegendő fehérjét kell tartalmaznia az étrendben. Az Amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia bőrgyógyászai szerint a hajhullás és a hajhullás egyik fő oka a fehérjehiány. Tehát a fehérjében gazdag ételek bevitele elengedhetetlen az egészséges hajnövekedéshez.

A fehérjék előnyei a hajnövekedéshez:

Kiegyensúlyozott étrenddel kell kezdenie, alacsony zsírtartalmú ételekkel és elegendő zöldséggel. Győződjön meg arról, hogy egy regisztrált dietetikus vagy táplálkozási szakember által tervezett étrend -táblázatot tartalmaz a fehérjebevitel fokozására. A kiegyensúlyozott, elegendő fehérjét tartalmazó étrend a megfelelő módja a hosszú, egészséges hajnak. A fehérjék serkenthetik az egészséges haj növekedését, mivel a haj alapvető eleme a fehérje.

fehérjék a haj növekedéséhez

Bizonyos dolgokat követnie kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a haja megfelelő mennyiségű fehérjét kap a hajnövekedéshez.

A természetes fehérjeforrások gyönyörű hajat varázsolnak:

Az étrendnek tartalmaznia kell néhány természetes fehérjeforrást, például tojást (albumin vagy fehér rész), búzacsírát, halat, szójababot, tofut, húst, diót, hüvelyeseket, gabonaféléket és joghurtot. Egy felnőtt embernek naponta átlagosan 1,4-2,5 uncia fehérjét kell fogyasztania. A bevitt fehérje mennyisége azonban korától, nemétől, magasságától, súlyától és egyéb hasonló tényezőktől függ. Szerezzen be egy megfelelő étrend táblázatot egy szakembertől.

Az emberi zárak lényegében fehérjéből (keratin) állnak, amelyek viszont 20 aminosavból állnak. Az aminosavak gondoskodnak a fehérjeszintézisről. Az emberi test természetesen 11 ilyen aminosavat termel. A maradék 9 -et be kell venni az étrendbe a hajnövekedés fokozása érdekében.

Aludjon megfelelően a hajfehérje megfelelő működéséhez:

Mivel a stressz gyakori oka a hajhullásnak, megfelelő alvásra van szüksége. A napi legalább nyolc órás alvás stresszmentessé teszi a testet, és lehetővé teszi a haj növekedését. Tehát a fehérjebevitel mellett meg kell győződnie arról, hogy a fehérje stressz nélkül kerül a hajba.

Nézze meg a szintetikus fehérje alternatívákat:

A haj egészséges növekedésének ösztönzése érdekében megnézheti a fehérjében gazdag hajápolási termékeket, aminosav -kiegészítőket és egyéb hasonló dolgokat is. Az áruházakban megtalálhatja az FDA által jóváhagyott, fehérjében gazdag hajápolási termékeket. Ezeket kedvezményes áron is beszerezheti neves online kereskedőktől. Ezek felgyorsítják a haj növekedését, és hamarosan fejed tele lesz vastag, hosszú szálakkal.

Ha követi ezt a három alapvető dolgot, rövid időn belül rugalmas, puha, vastag és hosszú hajszálakat talál a térdéig. Ha azonban terhes vagy szoptató anya, akkor konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen típusú szintetikus fehérje -kiegészítőt választ. Mindig ellenőrizze rendszeresen szakemberrel az étrendjét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó úton jár. Kábítsd meg az embereket a társadalmi és szakmai köröd közepette hosszú és egészséges hajjal.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80