A gyantázás csökkenti a testszőr növekedését?

Szeretné csökkenteni a testszőr növekedését? A gyantázás csökkenti a testszőr növekedését? Mi a válaszod? Ne gondolja, a rövid válasz az, hogy IGEN, több esetben igen. Sok nő és lány elfogadja ezt a tényt. A viasz egyfajta szőrtelenítő rendszer, amellyel sima és szőrtelen lábakat kaphat. Vannak más szőrtelenítési módok is, például borotválkozás, Nair és viasz. Most gondoljon arra, hogy melyik a legjobb a hajnövekedés csökkentésére. Így ebben a cikkben ma a viaszozás szerepéről beszélünk a hajnövekedés csökkentésében.

A gyantázás csökkenti a testszőr növekedését

Csökkenti a gyantázás a testszőr növekedését ?:

A gyantázás koncepciója finomabbá és fényesebbé tenné a haját, ha elég hosszú ideig biztosítja. A gyakori gyantázás miatt a tüszők tönkremenhetnek. Egyénenként változik; egyesek láthatják a hajnövekedés csökkenését, míg mások nem.

A gyantázás menete:

• Ha gyantázta a haját a testéről, először meleg viaszt kenjen a területre. Ezután fedje le a viaszt papírral vagy gézzel, és magabiztosan húzza le a bőréről, és távolítsa el a hajat közben.

• Amint gyantázta a hajat, az eredmények három -hat hétig tarthatnak. A hajad is nagyobbra nőhet, ami kevésbé láthatóvá teheti a kezelések között.

Sok kozmetikai és szépségápolási márka értékesít otthoni gyantázó készleteket, azonban a képlet számos szalonban is megtalálható. Gyantázhat. Jellemzően a gyökér az alján nyugszik, és amikor leülepedik, máskor hajszálakat kezd kifejleszteni. Több hétig is eltarthat. Időnként a tüsző eltorzulhat, és a haj kissé finomabb vagy gyengébb lesz a normálnál. Néha valóban károsíthatja a gyökeret, vagy akár meg is ölheti, hogy a haj soha többé ne fejlődjön ki.

Gyógyulás:

A szervezet képes önmagát gyógyítani. Az emberi test nagyon jól gyógyítja és megújítja önmagát. Ezért folyamatos gyantázásra van szükség. Valószínű, hogy ha teljesen leállítja a terület gyantázását, idővel a teste teljesen helyreállítja a romlott tüszőket. Nem mindig állítja le folyamatosan a haj növekedését, de azt jelentheti, hogy a tüszők csak világosabb és finomabb hajat hozhatnak létre.

A gyantázásnak extra hosszú távú hatásai vannak, de nem kerüli el, hogy haja néhány héten belül visszafejlődjön. A jó hír az, hogy ha sok éven keresztül folytatja a gyantázást, akkor képes lehet arra, hogy megakadályozza a haj visszafejlődését.

A gyantázás jelentősége:

A gyantázás az egyik legjobb szőrtelenítési eljárás. A gyantázás után feltételezheti, hogy a hatás több hétig tart, de a gyantázás nem tükrözi a tartós szőrtelenítést. A gyantázás sokkal operatívabb, mint a borotválkozás, mivel a hajszálaktól lefelé szabadul meg a hajától, így hosszabb ideig tart, amíg visszanő és észrevehető lesz. Másrészről, ha többször is gyantáztatja a lábát, előfordulhat, hogy hosszú ideig tartó szőrtelenítést végez. Ez azért történhet meg, mert a folyamatos gyantázás gyengíti a hajat, ami miatt leállhat.

Előfordulhat, hogy nem működik:

Valószínűleg az emberek azt gondolják, hogy csökkenti a hajnövekedést, mert megszokták a borotválkozást. Borotválkoznak, és rájönnek, hogy a haj szinte azonnal vissza nő. Gyantázással és epilálással a haj teljesen meg akar nőni a gyökerektől. Talán ez a többletidő azzal a kijelentéssel kombinálva, hogy a haj halk, új, azt a benyomást kelti az emberekben, hogy a hajnövekedés csökken.

Az egyetlen stabil adat úgy tűnik, hogy a hatások személytől és a testszőr helyétől függően változnak. A lábszőr idővel finomabbá válhat, míg az ajak és a szemöldök szőre sűrűbbé válhat.

Tehát remélem, hogy helyes választ kap, és nagyon hasznosnak és informatívnak találja ezt a cikket!

A kép forrása: Redőnykészlet