Forró olajos masszázs a hajnövekedésért

A növekvő szennyezés miatt egyre több ember szembesül nehézségekkel a test, a bőr és a haj tekintetében. Mindez növeli a napi stresszt, ami ront a helyzeten, és még több problémához vezet. A belső és külső tényezők magas aránya hajhulláshoz és hajhulláshoz vezet, ami közös kihívás. Voltak extrém esetek, amikor az emberek kopaszodást tapasztaltak emiatt.

Forró olajos masszázs a hajnövekedéshez

Másrészt vannak különféle ajándékok, amelyeket a természetanya adott nekünk. Régóta figyelmen kívül hagyjuk ezen ajándékok előnyeit. A haj esetében elkezdtük figyelmen kívül hagyni az olaj előnyeit. Ez az alábbi útmutató bemutatja, hogyan vonhatja ki az olaj előnyeit a hajhullás megállításához és egészséges hajhoz.

Forró olajos masszázs a hajnövekedéshez.

Egy jó forró olajos masszázs javítja a vérkeringést a szőrtüszőkben és a fejbőrben. Ez elősegíti a megfelelő működést és a jobb táplálást. Ezenkívül kenést biztosít a szálaknak, amely védi őket és csökkenti a sérüléseket.

Forró olajos masszázs a hajnövekedésért

Az eljárás és a tippek:

Van egy speciális módszer, amellyel a hajat olajozni kell a szálak maximális előnyei érdekében. Ellenőrizze, hogyan:

1. Az alkalmazást úgy kell elvégezni, hogy a fejbőr megfelelően érintkezzen. A fő terület, amely nedvességet igényel az egészséges eredményekhez, a hajgyökér. Ez mindenképpen szépséget ad a szálaknak.

2. Alkalmazás előtt melegítse fel egy kicsit az olajat. Ez sokkal előnyösebb, mint a hagyományos olaj.

3. Ujjbegyével óvatosan vigye fel a meleg olajat a fejbőrre és masszírozza meg, vagy vegyen egy tiszta vattacsomót, mártsa be a folyadékba, és vigye fel. Mindenesetre ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba a masszázst, és ne legyen durva, mert hajhulláshoz vezet, amit nem szeretne.

4. Adjon neki egy kis időt, hogy a fejbőr felvegye a meleg olaj előnyeit. Ha van időkorlátozása, a samponozás előtt 1-2 órával vigye fel a meleg olajat. Ha nem, akkor tartsa az olajat a fejbőrön egy éjszakán át. Ez időt ad a hajgyökereknek ahhoz, hogy maximális táplálékot kapjanak az olajból.

5. Ügyeljen arra, hogy a hajat zuhanysapkával lefedje. Ezzel elkerülhető a por vagy szennyeződés felhalmozódása a hajra és a fejbőrre.

6. A legjobb eredmény érdekében csak jó minőségű olajat használjon. Ezenkívül próbáljon olyan termékeket vásárolni, amelyek 100 százalékban természetes összetevőket vagy egyszerű kókuszolajat tartalmaznak.

Hogyan melegítsük fel az olajat?

Soha ne melegítse az olajat közvetlenül a lángra, ez elpusztítja a folyadék táplálkozási előnyeit, és nem adja meg a kívánt eredményt. Másrészt vegyen egy tál forró vizet, és ehhez adjon hozzá egy másik kis tálat az olajjal körülbelül 5 percig. Ez tökéletesen felmelegíti az olajat, és készen áll a forró olajos masszázsra.

Használható olajok:

Csak bizonyos olajok használhatók a haj forró olajos masszázsához. Ezek a következők:

Olivaolaj:

Olívaolaj masszázs hajra

Ez az egyik legjobb olaj, amely antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Táplálja a hajat és javítja a haj növekedését. Ismert, hogy növeli a haj erejét és rugalmasságát. A fejbőr általános egészsége érdekében ez a tökéletes olaj.

Mandulaolaj:

Mandulaolajos masszázs hajra

Az E -vitamin ebben a folyadékban tökéletes a haj erősségéhez, fényességéhez, vastagságához és hosszához. Ezenkívül táplálja a hajszálakat.

Kókuszolaj:

Kókuszolaj masszázs hajra

Ennek a folyadéknak a kondicionáló és tápláló tulajdonságai összehasonlíthatatlanok. Segít a fejbőr tisztításában is, és tökéletes a forró olajos masszázshoz. Könnyen hozzáférhető és megfizethető a zsebben is.

Forró olajos masszázs a hajnövekedéshez