Heidi Klumin puku vuonna 2019 oli jälleen taideteos

Heidi Klum tunnetaan Halloween -juhlistaan ​​ja Halloween -asuistaan. Ne ovat todellakin meikkitaiteen ja naamioinnin paraati. Heidi on järjestänyt tällaisia ​​tapahtumia vuodesta 1999 lähtien ja yllättää joka vuosi Halloween -fanit ja itsensä uudestaan ​​ja uudestaan. Kuinka hän edes tekee sen? Kuinka on mahdollista, että hän voi tehdä jotain parempaa kuin edellisenä vuonna? Emme löydä selkeää selitystä heidän uskomattomalle luovuudelleen. Ehkä se johtuu vain siitä, että hän rakastaa tätä festivaalia niin paljon. Halloween -perinne näyttää todella houkuttelevan Heidi Klumia. Joka tapauksessa hän teki sen uudelleen vuonna 2019! Legendaarisella huippumallilla oli erittäin mielenkiintoinen puku!

Heidi on järjestänyt Halloween -juhlia 20 vuotta

heidi klum itse

Heidi Klumin esiintyminen Halloweenina

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 20 vuotta Heidi Klumin Halloween -juhlista. Standardit olivat korkeat ja odotukset eivät pettyneet. Festivaalin juhlat järjestettiin tällä kertaa New Yorkin East Village -alueella. Heidi Klum ilmestyi näyttävällä tavalla hitaasti liikkuvan kuorma -auton takaa.

Tässä oli siniset ikkunalasit, jotka oli ruiskutettu verellä. Tänä vuonna Heidi esitteli itsensä maanpäälliseksi, verenhimoiseksi olennoksi. Hänen mukanaan oli hänen miehensä Tom Kaulitz, joka meni pieleen zombie -astronautina, jonka kasvot olivat veren peitossa.

Vaatteet pukuille ovat hänen kanssaan erittäin korkeat

suunnittelu heidi klum ja muut

Tietoja puvusta

Kuten aina, Heidi Klumin puku oli mestariteos. Hirviön aivot olivat näkyvissä ja peitetty lasikulholla. Lisäksi esitettiin koko kehon anatomia, joista osa lävistettiin metalliosilla. Jotain koneen ja ihmisen välillä! Melko kammottava ja silti jotenkin estetiikan tuntuinen! Se oli tyypillinen Heidi Klumin tyylinen provokaatio. Inspiraation tähän projektiin pitäisi saada hänen miehensä, Tokio -hotellin laulaja. Koska he uskovat ulkomaalaisiin ja tässä arvaus siitä, miltä jotkut niistä mahdollisesti näyttävät.

Eri teemoja voi nähdä

mielenkiintoisia malleja - heidi klum

Tom Kaulitzin puku

Tom Kaulitz lähti avaruuteen astronautina etsimään uutta planeettaa. Hän rakastuu ulkomaalaiseen ja tuo hänet kotiin. Hän tekee tämän toivoen, että hän jakaa hyödyllistä tietoa ihmisten kanssa maan päällä. Mutta voiko tällainen hirviö todella pelastaa ihmiskunnan vai aiheuttaako se pikemminkin haittaa? Tom Kaulitzin ja Heidi Klumin halloween -puvut eivät ole vain jännittäviä. Lisäksi ne koskettavat monia filosofisia kysymyksiä, futuristisia ideoita ja moraalisia ongelmia. Se on selvästi oikea asia! Viestintä pimeiden voimien kanssa on Halloweenin päätarkoitus.

Ihmisen anatomian visualisointi on erittäin suosittu Halloween -asuissa 

luurankoja ja heidi klum - pahuutta

Heidi Klum ja Tom Kaulitz muotoilivat puvuillaan filosofisia kysymyksiä

hienoja ideoita - heidi klum

Toinen hieno kuva heidän kanssaan 

hienot luurangot - heidi klum