9 forskellige typer halskæder til mænd

Halskæder har altid været en del af den menneskelige påklædning. Senest har halskæder kun været en del af kvinders garderobe. Mænd bærer også halskæder, også kendt som halskæder. I oldtiden blev mænd præsenteret for halskæder for at vise respekt eller for at ære deres post. Mænds halskæder er ikke beregnet til at få tilbehør til deres outfit. I stedet bruges mænds halskæder til at supplere og ikke overvælde deres udseende.

herre halskæder

Enkle og nyeste herre halskæder designs:

I dag vil vi tilmelde de 9 bedste herrehalskæder, der er en værdifuld tilføjelse til mændenes garderobe.

1. Sølv Hundemærker Halskæde Mænd:

Sølv Hundemærker Halskæde Mænd

Hundemærker bruges i militæret. Funktionelt er de bare vedhæng, der bærer navnet og andre oplysninger om den person, der bærer det. Perlehalskæden i sterlingsølv får dobbelt vedhæng med sorte kanter, hvilket gør det mere sandsynligt for gade -drenge og kollegier at få et funky look.

2. Herre halskæder i sølv:

Herre halskæder i sølv

Almindelige og upyntede halskæder er et kæmpe hit blandt herremode. Afhængigt af udseende, længde og det anvendte materiale kan herres halskæder tilpasses dit udseende. En simpel sølvbøjet kæde giver et forenklet udseende, selv på formel og bæres derfor også til officielle fester og til almindeligt slid.

3. Mænds vedhæng halskæder sølv:

Mænds vedhæng halskæder sølv

Vedhæng halskæder til mænd består for det meste af en lang enkel eller fjederkæde med en enkel og delikat charme med. Denne type halskæder ses meget let med de afslappede påklædningskoder for fem ud af ti mænd. Mænd, der er vilde med gamle møntsymboler, leder generelt efter sådanne halskæder for at øge deres stilikon eller efter et piratudseende.

4. Religiøse emblemer:

Religiøse emblemer

Disse halskæder er ligesom de vedhængende halskæder. Men vedhængene i disse halskæder er ikke kun til et stilfuldt look. I de fleste tilfælde bæres disse halskæder under halsudskæringen. De religiøse symboler bæres generelt for et åndeligt udseende eller for beskyttelse mod ondskab. Nogle populære religiøse emblemer omfatter jesuskors, David -stjerner, gamle symboler, hinduistiske symboler osv.

5. Chokers halskæder til mænd:

Chokers halskæder til mænd

Chokers er det modsatte af vedhængskæder. Chokers bæres om halsen, og de hænger ikke ned. Ikke kun kvinderne, men mændene er også tiltrukket af designet og det dristige look, som choker -designene giver. En sort streng, når den får et sølvperlet design, ser voldsomt ud på det afslappede og formelle slid. Generelt valgt af college bugs og rockstjerner, er det bredt slidt i Amerika, England og Afrika.

6. Beaded halskæder til mænd:

Herre halskæder med perler

Perlehalskæder er et kæmpe hit i herretilbehør. Disse typer halskæder er fremstillet ved hjælp af enkelte eller flere farver perler. Du kan eksperimentere med længden af ​​disse halskæder for at få det perfekte look. Disse kan bæres over ethvert outfit for at give en enkel og karismatisk personlighed.

7. Feather Men Halskæder:

Feather Men Halskæder

Fjerhalskæder giver den person, der bærer dem, et meget kunstnerisk udseende. Disse halskæder bruger fjer i stedet for vedhæng. De anvendte fjer kan være naturlige eller endda fremstillet af metaller. I modsætning til fjerhalskæderne, der bæres af kvinder, der bruger store fjer, har disse halskæder en lille fjer for at supplere udseendet.

8. Guld halskæder til mænd:

Guld halskæder til mænd

Guld halskæder eller halskæder er en stedsegrøn del af en mands garderobe. Siden oldtiden har mænd båret guldhalskæder. De guldhalskæder, der bæres af mænd, har ikke noget særligt vedhæng eller design. De er beregnet til at være enkle og bæres under udskæringen.

9. Traditionelle halskæder til mænd:

Traditionelle halskæder til mænd

Stammemænd er vant til at pryde forskellige typer halskæder. Disse halskæder er lavet af naturligt tilgængelige ressourcer. De fleste af disse halskæder er lavet af elfenben, sten eller dyretand. Sådanne halskæder giver en robust aura til bæreren uden at være for prangende.

Fremover bliver ikke kun kvinder, men også mænd nu funky med forskellige designs af tilbehør. De store halskæder er blevet ret populære blandt mændene, især dem, der er knyttet til kunstverdenen. Derfor bør alle, der bærer sådanne smykker, passe på at matche deres smykker med deres outfit for at gøre det rigtige indtryk.