9 indisk guld og diamant smaragd halskæde sæt designs

Som Emerald er en sten, der er kendt som en sten og mennesker, hvor de for at have succes i kærligheden og disse sten selv plejer hjertet, bringer friskhed og vitalitet til ånden. Denne sten er grøn i farven og søger sandheden. Denne ædelsten blev endda elsket af mange konger og kongelige familier, og denne ædelsten var endda en del af deres krone. I mode- og smykkens verden er det meget værdsat på grund af dets skinnende udseende og attraktive farve.

smaragd halskæde

Forskellige typer smaragdhalskæde indiske smykker:

Smaragdhalskæde er elsket over hele verden, da denne ædelsten har et fantastisk udseende og kan blandes og matches med ethvert metal. Lad os nu se på forskellige designs af Emerald halskæde.

1. Traditionelt guld smaragd halskæde sæt:

Traditionelt guld smaragd halskæde sæt

Guld betragtes som et lovende metal, og hvis smaragder er besat på det, kan intet smukkere være som denne halskæde. Halskæden er lavet i form af klokker og på kanterne smaragder smykker øger smukheden i halskæden. Det er en af ​​de traditionelle halskæder og kan bæres på bryllupper samt ved enhver lejlighed, der får dig til at se smuk og charmerende ud.

2. Smaragdperlehalskæde Design:

Smaragd perle halskæde Design

Denne halskæde er lavet af smaragder med perler i halskæde. Det ser meget moderigtigt ud og kan kombineres med autentisk slid samt casuals og få dig til at se varm og charmerende ud. Da smaragd ædelsten er af grøn farve, går den også godt sammen med andre farve tøj.

3. Rubin, smaragd og et gram guld halskæde:

Rubin, smaragd og et gram guld halskæde

Når rubin og smaragd kombineret giver et fantastisk halskæde, der får dig til at se kongelig og unik ud i mængden. Smaragderne er besat i midten af ​​halskæden, hvilket forbedrer udseendet af hele sættet. Denne type halskæde kan også endda laves på et gram guld, hvilket gør det økonomisk og ikke slår dine lommer dårligt også.

4. Perle- og smaragdhalskædesæt:

Perle- og smaragdhalskædesæt

Perlen giver dig altid et unikt udseende, men når perlen blandes med smaragd øger dens skønhed mange folder og får halskæden til at se smuk ud. Perlen besat i sættet er på 22 karat. Hele halskæden er udskåret i form af kronblade, og perlerne præget på kanterne forbedrer halskædet samt din halsudskæring.

5. Hjerteformet smaragdhalskæde med diamanter:

Hjerteformet smaragdhalskæde med diamanter

Som smaragd indikerer kærlighed, og denne dyrebare ædelsten hjælper med at udglatte forholdet. Hjerteformet halskæde er den korrekte form, hvor smaragder kan besættes, da hvert forhold er forbundet med det øverste hjerte. Halskæden ser fantastisk ud, da halvdelen er lavet i guld, og den anden halvdel består af diamant, hvor smaragder er besat, hvilket giver det et gnistrende look.

6. Crystal Emerald Birth Stone Halskæde:

Crystal Emerald Birth Stone halskæde

Smaragder kan bruges på to måder, en som en charmerende halskæde. Personer, hvis fødesten er smaragd, kan også bruge den som halskæde, og de kan bære deres fødesten på en stilfuld måde. Du kan endda hænge den på en krystalkæde og dermed forbedre synet af halskæden og fremstå også fantastisk.

7. Stilfuldt guld- og diamant -smaragdhalskædesæt:

Stilfuldt guld- og diamant -smaragdhalskædesæt

Her kommer et stilfuldt og moderigtigt smaragdesæt til piger såvel som til midaldrende kvinder. Smaragden er udskåret med diamanter i form af et blad, og diamanter er stukket i hjørnet, hvilket giver det et stilfuldt og tiltalende udseende. Disse typer halskæder kan bæres til enhver lejlighed, og det passer endda også til at afkøle hangout.

8. 18 cents diamant med gul guld smaragd sæt:

18 cents diamant med gul guld smaragd sæt

I disse halskæder er smaragder præget mellem ædle diamanter. To dyrebare ædelsten bruges til at skære denne halskæde. Hvilken skønhed? Diamanterne er præget i et andet mønster, hvilket får hele halskæden til at se fantastisk ud, og du kan bære denne type halskæde som brudeslitage eller ved enhver lykkebringende lejlighed også.

9. Smuk Vintage Smaragd Halskæde Design:

Smukt vintage smaragd halskæde design

Som navnet formidler vintage, bliver denne smaragdhalskæde videregivet til generationer og kan være en form for velsignelser fra de ældste. Håndværket på halskæden er målløst og får det til at se fantastisk ud og give dig et kongeligt præg og få det til at fremstå unikt med et strejf af elegance.

Halskæde bæres af piger og kvinder, da det forbedrer deres skønhed og får dem til at se charmerende ud. Hvis halskæde er lavet af Emerald, hvad skal man så sige! Det forstærker smukheden mange folder og får dig og din hals til at se smuk ud. Du kan ikke stoppe dig selv med at se godt ud og kan style din egen mode og skabe et billede foran dine venner, kolleger.