9 indiske simple koral halskæde designs til damer

Kvinder har brug for tove og tov designet Kæde omkring hendes fejlfrie hals og Coral designet halskæde gør en bemærkelsesværdig retfærdighed for det. Coral Jewels er den mest tiltrækkende, sofistikerede organiske sten, der er fundet under gamle egyptiske og forhistoriske europæiske begravelser og fortsat er den mest populære ædelsten til nu. Koralhalskæde kan designes enten med smukke koraller selv eller halskæde med guld, diamant, sølv sammen med koraller.

koral-halskæde-designs

Koraller kan have forskellige farver, mest foretrukne koraller er Calcareous Corals Red (corallium rubrum), hvid, bleg til dyb Rose, Blue og Conchiolin Type i sort, brun. Dybe røde koraller og klare hvide koraller er meget dyre på markedet. De bedste røde koraller kommer fra Middelhavet. Korallerne, der bruges til juvelfremstilling, er hårde kernekoraller, der kan kræve meget polering.

Forskellige typer koralhalskæder:

Her er de 9 populære koralhalskædesign, der er blevet påpeget:

1. Simple Coral Halskæde Design:

Enkelt Coral Halskæde Design

Koral tilføjer i sig selv skønhed til halskæden. Det er grunden til, at damerne foretrækker at bære designede koralhalskæder, og det skaber et antikt look og farvekombination kan også gøres for at få de forskellige farver frem i en koralhalskæde. Halskæden kan enten være en tostrenget eller flerstrenget koralrev med et koralvedhæng eller en koralsten loddet til selve kæden. Koralhalskæde går meget godt med Simple bomuldssaree eller en Kurta -bomuld. når kvinder går i almindeligt tøj med koral designet halskæde, har hun vundet øjnene på alle der!!

2. Womens Red Coral Necklace Design i guld:

Dame rød koral halskæde design i guld

Denne type halskæde er et typisk smykke i traditionelt slid. At bære guldsmykker i juletiden er en del af indisk og blandet med koraller bliver mere tilpasset til traditionelle outfits.

Koraller med guldkombinationsjuveler, der fortrinsvis foretrækkes af 50’ernes aldersgruppe end den yngre generation, og designene er også lavet på en måde, der passer til kvinder over 50’erne. Designet af halskæden som: koralperler placeret mellem guldhalskæden eller en guldhalskæde med koralperler hængende som perler.

3. Coral Crystal Halskæde:

Coral Crystal halskæde

Koral kan genoprette forbindelse til naturens skønhed og dens vidundere. Med denne tankekombination af krystal med koral kan det gøre underværker. Da krystaller og koraller bringer åndelig støtte til i relation til helbredelse & indre fred og hjælper også med følelsesmæssig stabilitet. Krystallernes skær sublimerer med korallerne.

4. Coral Pearl halskæde til piger:

Coral Pearl halskæde til piger

Som citaterne lyder af Jean de la Bruyere “De sjældneste ting i verden ved siden af ​​en skelnenes ånd er diamanter og perler.” Koralperlekombination er bestemt et mesterværk. Perlens overdådighed og koralens farverighed går hånd i hånd. Dette er en type halskæde, der anbefales til festtøj i et moderne outfit (blusset kjole, blondekjole) eller Statement -kjole.

5. Designer Coral Diamond Halskæde Design:

Designer Coral Diamond halskæde Design

Navnet Diamond er altid på “hendes” gaveliste. Diamant betragtes som et tegn på kærlighed !! Diamanthalskæde er altid efterspurgt under bryllup eller juletid over hele verden. Juvelmagerne er helt sikkert kommet ud med en strålende idé om at kombinere de to ædelsten, og nu er den blevet bedømt som den bedst solgte juvel i dag. Korallens elskværdige farve købes af diamanter.

6. Rød Coral sølv halskæde:

Rød Coral sølv halskæde

Sølv er de mest økonomiske metalsmykker sammenlignet med andre ædle metaller og foretrukne metaller af kvinder og også af mænd. Sølvkoralhalskæde anbefales til alle aldersgrupper. Det er et let smykke. Koralstenene kan indlejres i sølvkæden, eller der kan laves et sølvkoralmønster. (F.eks .: koralbold og sølvkuglemønster)

7. Coral White Gold:

Koral hvidguld

Hvidt guld er en legering af guld og en legering, der er hvid i farven og som navnet siger, sølv i farve med rhodiummetal. Hvidt guld er en af ​​de foretrukne af de unge. Da farven Gold ikke er en yndet farve af skole- og college -piger. Kombination af hvidguld og koral kan også være et traditionelt slid.

8. Coral emalje halskæde til piger:

Coral emalje halskæde til piger

Coral Emalje er mest populær blandt alle aldersgrupper og er tilgængelig på markedet i et overkommeligt udvalg. I denne type trænges korallerne i enhver ønsket form, og disse udskårne koraller er forbundet med farvet emalje, disse emaljesmykker kan også være belagt med guld- eller hvidguldselementer.

9. Traditionel Coral Kundan Halskæde:

Traditionel Coral Kundan halskæde

Det sidste mønster af halskæde er med kundansten (kendt som Bikaneri eller Jaipuri Jewellery). Den mest berømte ædelsten folieret med guld mellem stenen og bjerget. Det er blevet en af ​​de mest indiske ædelsten og i trend. Upoleret udseende af kundansten blandet med koraller frembringer et moderne syn.

Koraller er ved at slukke på grund af intensivt fiskeri. Så folk bør ved koralsmykker med denne tanke i tankerne. nu om dage er der også syntetiske koraller til rådighed, som vil skildre det samme træk ved de rigtige koraller. Som også kan trætte ved at købe det.

Bevaring af koralsmykker er meget vigtig, da koraller normalt overføres fra generation til generation. Det anbefales at tørre en blød, ren klud og hæve med varmt sæbevand. Koraller må aldrig lægges i blød. Koralens opbevaring er lige så vigtig som at tørre den, den skal opbevares i blød stofpung eller i sin egen juvelkasse. Iført Coral Halskæde bør foretages efter endt med make -up og tilføjelse af parfume, hvis det er nødvendigt.