9 nyeste templets smykker halskæde designs

Templets smykker er dybest set inspireret af den indiske kulturs gud og gudinde. De dejlige gamle designs ved siden af ​​giver dem et antikt look. Sådanne smykker købes i vid udstrækning af den sydlige del af Indien. Denne type tunge smykker er dog nu også tilgængelig i enkle Temple -halskædesign.

tempel smykker halskæde

Temple halskæde designs:

Lad os få et blik på nogle smukke tempelsmykker halskædesign, som helt sikkert vil fange dine hjerter.

1. Royal Kundan Haar:

tempel-smykker-halskæde-designs-royal-kundan-haar

Dette vidunderlige design vil helt sikkert vinde dit hjerte, når dine øjne får et kig på det. Lavet af kundan og besat med røde diamanter, det giver en kongelig følelse. Dette vil give dig et nyt klassisk look med elegance, når det bæres på etniske designer sarees.

2. Ruby Lalitha halskæde:

tempel-smykker-halskæde-designs-rubin-lalitha-halskæde

Vil du gerne have et ædru look med en tung halskæde! Vælg derefter Lalitha tempel design guld halskæde fås i forskellige designs. Vedhænget til gudinden Lakshmi designet med forskellige røde rubiner giver et enkelt og sofistikeret look. Sådan en halskæde ville give dig et diva -look i ægteskabet såvel som andre sådanne små religiøse funktioner på sareer eller lehengas.

3. Pearl Temple smykkesæt:

perle-tempel-smykkesæt

Dette halskædesæt i templet design leveres med smukke øreringe og en mang tikka. Sættet bærer flere designs af gudinden Lakshmi med en havperle hængende for enden. Dette enkle sæt ser fantastisk ud med simpelt etnisk slid. Sådanne enkle, men fashionable sæt er blevet trendy blandt teenagere i denne sæson.

4. Pink Diamond Studded Halskæde:

tempel-smykker-halskæde-designs-pink-diamant-besat-halskæde

Dette sæt med halskæde -designs er lavet med fantastiske rosa farvede stive rubiner, gulddesign af gudinden Lakshmi, perle og lyserøde perler for en dejlig finish. De mellemstore øreringe viser sig at være en bonus for dit elegante look med en Kanjivaram sarees.

5. Rubinhalskæde med Jhumar:

tempel-smykker-halskæde-designs-rubin-halskæde-med-jhumar

Sådanne tempeldesign halskæde sæt giver dig ikke kun et antikt udseende, men giver dig også en klassisk stil, når de bæres på etniske eller designertøj. Halskæden får tre strimler. Den første og den sidste er besat med gyldne kugler, mens den midterste bærer Kemp -rubiner i den. Vedhænget til gudinden Lakshmi er designet med dejlige havperler under den.

6. Lord Ganesha Nakshi halskæde:

lord-ganesha-nakshi-halskæde

Et tempelsmykker halskæde design, der har et dejligt Lord Ganesha vedhæng, med påfugle på begge sider og prydet med store smaragdperler, diamanter, rubiner og perler er et iøjnefaldende design. Det er en kort halskæde, der bæres specielt på festivaler relateret til Ganapati. Det giver et blik på det gamle smykkedesign med lille nakshi -arbejde, der giver et yndigt design.

7. Maharani Haar:

the-maharani-haar

Brudene har nu sådanne lange halskæder på, der i folkemunde er kendt som haar. Dette giver et glamourøst look til brudene. Det er en haar, som blev set meget på halsen på Rajwada Queens. Halskæden har to vedhæng. Den ene af gudinden Lakshmi og den anden af ​​mangodesign med bundi Mala i stedet for kæde.

8. Farverig påfugl og mango halskæde Design:

farverigt-påfugl-og-mango-halskæde-design

Denne fantastiske halskæde vil tilføre din skønhed, når du lægger den på en designer sarees eller lehengas. Dette er også en brudekjole til små funktioner. Halskæden er besat med farverige rubiner, smaragd og nakshi -arbejde med påfugl- og mangodesign.

9. Antik Haram Temple Halskæde:

tempel-smykker-halskæde-designs-antik-haram-tempel-halskæde

Dette er en egentlig kombination af traditionelt nakshi -arbejde, haramdesign og tempeldesign. Vedhænget giver et blik af Lord Shiva med sin familie, gudinde Parvati, Ganesha og Kartikey. Halskæden er præget med flere rubiner, smaragd og kundan.

Templets smykkekæder er blevet mere trendy for at give et religiøst udtryk på festivaler. Mangfoldigheden af ​​designs og de vedhængende designs efterlader dig et øjeblik i dilemma, hvad du skal vælge og hvad ikke. Så prøv et sådant tempeldesign for at give dig selv et feminint og diva -look.