9 Seneste smykker i platinhalskæde

En af de mest varige former for herretilbehør, halskæder til mænd har gjort store fremskridt i de sidste par år. Halskæder til mænd er en ideel type ‘work to play’ tilbehør, da det let kan gemmes under en skjorte eller T-shirt. Ligesom andre typer herresmykker ses halskæder til mænd oftest i moderne materialer som rustfrit stål, titanium og wolframcarbid. Platinkæder er et stort hit blandt nutidens fashionable mænd.

platin halskæde

Smukke platin halskæde designs med billeder:

Brug en af ​​disse platinhalskæder med det korrekte outfit, og du vil være centrum for tiltrækning for alle. Her er de 9 bedste platinhalskæder og -kæder, der vil øge dit udseende til en ny høj.

1. Platin mesh halskæde:

Halskæde i mesh i platin

En kæde sammensat af flere små tråde, der kombinerer til en snor eller kæde, kaldes en netkæde. Kæden giver et fjeder- eller wire -look til et stramt look til dine casuals. Denne type platinhalskæder kan bæres i forskellige længder afhængigt af det ønskede look.

2. Victorious Platinum Halskæde med diamanter:

Sejrrig platinhalskæde med diamanter

Denne yndefulde platin Evara halskæde er noget, der tilføjer en velsignelse i dit liv med sit elektriske design, der består af omkring 93 diamanter og ingen farvesten og platinvægt er 34,454. Denne sejrrige halskæde er et stykke, som enhver kvinde ønsker i sin garderobe.

3. Platinum Royal Bloom halskæde:

Platin Royal Bloom halskæde

Denne runde halskæde er udformet på en sådan måde, at når den bæres med traditionelle ser fantastisk ud i nakken. Disse platinhalskæder er meget populære, alsidige og lette i vægt. Royal Bloom halskæder giver brugeren et prangende look uden at tilføre vægt på dem.

4. Platin facetteret klynge halskæde:

Platin facetteret klynge halskæde

Denne polerede halskæde består af facetterede perler, der er forbundet med klynger af små polerede perler for at skabe et iøjnefaldende design. Halsstykket er bredt slidt i casuals, der er velegnede til officielle funktioner eller også til små begivenheder. Det er de kongelige kvinders første valg for et enkelt udseende.

5. Halskæde med halskæde i platin -kryds vedhæng:

Halskæde i platin med kryds vedhæng

Leder du efter et ikonisk udseende til enhver temafest eller lejligheder som jul, fødselsdag osv. Prøv en krydsende platinhalskæde til mænd. Halskæden består af kabelkæde og et tværhængende ophæng fra denne smukke platinkæde. Det kurvede design tilføjer sin unikhed. Prøv det på casuals for et rockende look.

6. Platin venetiansk halskæde:

Platin venetiansk halskæde

Elsker at bære geometriske former som et ornament! Tag et design lavet af firkantede perler. Den eneste klak ser fantastisk ud for dem, der er villige til at have et ensartet udseende til casuals i fester, firmaarrangementer, ægteskaber osv. For det meste valgt af de ældre er det også de unges valg at give deres udseende delikatesse.

7. Platin Infinity Ring halskæde:

Platin Infinity Ring halskæde

Leder du efter et elegant look til enhver funktion, begivenhed eller almindeligt slid! Få en uendelig ring halskæde, der er designet med to polerede ringe sammenlåst med hinanden. Kæden giver brugeren et smadderudseende på både casuals og formals. Det er stærkt udvalgt af de unge par, dansere, ringelskere osv.

8. Platin Charms:

Platin charme

Platinvedhæng er små artikler, der sættes på en kæde. Vedhængene, der bruges i disse halskæder, er små, i modsætning til dem, der bruges i kvinders smykker. Disse halskæder i platin er generelt slidt, så vedhænget hviler på brystbenet og ikke er synligt, medmindre du planlægger at fjerne din skjorte.

9. Platin religiøst emblem halskæde:

Platin religiøst emblem halskæde

Disse halskæder bruger religiøse symboler og emblemer til vedhæng. Hindu guder som Shiva, Ganesh og andre symboler såsom kors er velkendte for at blive brugt i sådanne halskæder. Disse platinvedhæng bæres af mennesker over hele verden på grund af forskellige religiøse overbevisninger.

Kvinder og mænd bærer halskæder eller kæder for at supplere deres look. Halskæder og kæder som disse giver bæreren et meget kongeligt udseende. Platinkæder er ikke for prangende, men på samme tid giver de dig en anden form for elegance. Brug dine smykker forsigtigt, da det siger meget om dig og din stil.