9 Stilfulde designs i halskæde i sterling sølv til kvinder

Ren sølvmetal er blødt og bøjeligt, fordi designere introducerede smykker fremstillet af sølv med en legeringskombination, der normalt er kobber, der kaldes sterlingsølv, har sølvindholdet på 92,55 og legeringsprocent på 7,5, hvilket gjorde det lettere at støbe sterlingsølv til halskæde designs. Her er top 9 sterling sølv halskæde designs, der har vundet, har folk øjne gennem deres fantastiske designs For fyre, der planlægger at give hende en overraskelsesgave, der passer til tykkelsen på din tegnebog, så er det helt sikkert en sølv halskæde!!

Nyeste og traditionelle designs af halskæder i sterlingsølv til piger i trend:

Lad os se på de bedste designs i halskæde i sterlingsølv.

1. Halskæde med perler i sterlingsølv:

Triple Row sterling sølv perlehalskæde

Triple row halskæde tilføjer altid skønhed og nåde, når det kombineres med et vestligt festdragt. Piger fremviser mere gerne deres smykker end mænd, der fik designere til at skabe den trerækkede sølvperlehalskæde med perler af hver streng.

2. Singapore design sterling sølv kæde:

Kæde i sterling sølv i Singapore

Singapore design er et berømt snit givet til kæden, som giver et twist til kæden med en skinnende og blank finish. Disse snoede lange kæder bæres almindeligvis af både mænd og kvinder.

3. Uddannet perle i sterling sølv halskæde:

Uddannet perle i halskæde i sterlingsølv

Uddannede sølvperler taler om sig selv med dets fantastiske design og struktur. Perlerne følger en graduering, der starter fra en tyk perlekugle fra midten, der slutter som den mindste sølvperle med en krog eller snor vedhæftet fil. Sølvet kan laves til en blank eller kedelig finish.

4. Curb Design Sterling Sølv Halskæde:

Curb Design Sterling sølv halskæde

Kantsten design er almindeligt anvendt juvel design til at lave kæde, armbånd og ankler. Det mest populære blandt mænd er kantstenedesignet halskæde med mønster med krog. Kæden er fremstillet ved at sammenlåse fladt identisk designet led. Dette halskæde mønster er tykt og stærkt.

5. Halvmåne vedhæng Sterling sølv kort halskæde:

Halvmåne vedhæng Sterling sølv kort halskæde

Denne type halskæde vedhænget løber sammen med kæden i stedet som et hængende vedhæng. Halvmånedesignet får en tykkere form end kæden, hvilket gør det fremragende og attraktivt. Denne type juvelstykke kommer med et kort halskæde -mønster.

6. Halskæde med hammer i sterling sølv:

Halskæde med hammer i sterling sølv

Hamret sølv giver en kedelig finish med fordybninger på halskæden forårsaget på grund af hammeringsprocessen. Denne metode hamring gør metallet stærkere. Denne type kravehalskæde kommer som et selvjusterbart smykke, der bæres rundt om halsen som en halskæde.

7. Matte Finish Teardrop Vedhæng Sterling Sølv Halskæde:

Matt finish Teardrop vedhæng i halskæde i sterlingsølv

Matt finish vedhæng er blevet almindeligt og mode i dag frem for at bære en mat finish kæde med en blank finish vedhæng. Denne vedhæng er lavet af et massivt metal i ét stykke uden hul, hvilket gør det mere stærkt.

8. Vintage Design Locket vedhæng Sterling sølv lang kæde:

Vintage Design Locket vedhæng Sterling sølv lang kæde

Vintage medaljoner har også bevaret sin stand i modeindustrien på grund af dets unikke udseende. Den forreste del af medaljen kan designes i et geometrisk mønster eller blomstermønster, der har et oxideret sølvmetaludsigt. Denne type medaljon vedhæng passer godt til en simpel lang kæde i sterling sølv.

9. Dangling Heart Linked Rolo Sterling Silver halskæde:

Dangling Heart Link Rolo Sterling Silver halskæde

En flok hjertekæde i sterlingsølv, der kan være fuldt formet sølvvedhæng eller mellemhulformede hjertevedhæng mærket med en rolodesignet kæde i midten, giver et jazzet look, som unge piger og damer er store fans af. Antallet af links er normalt mere end 15, hvilket giver en flok druer design.

Sølvsmykker har altid været den mest solgte juvel end andet ædle metaller på grund af dens pris og lette lette designs. Disse to faktorer har og vil få smykker i sterlingsølv til at være toppen i modeverdenen. At prøve en ny halskæde fremstillet af sølv er mere praktisk end guldsmykker.