Top 9 antikke halskæde designs

Antik halskæde er en type smykker, der repræsenterer en tidligere æra eller en tidsperiode i det menneskelige samfund. Disse typer juveler videregives fra generation til generation og er en slags velsignelser fra de ældste. Disse halskæder bærer også følelser fra en familie og er et arvspynt. Antik halskæde er lavet af ædle perler, og halskæden er fantastisk og efterlader dig målløs.

antikke halskæde designs

Halskæden kan også designes til ethvert metal som guld, diamant, smaragder eller sølv. Antik halskæde giver dig kongelig og et elegant touch. Lad os se nogle top antikke halskæde designs.

Bedste antikke halskæde designs:

Her er de 9 bedste antikke halskædesign som følger.

1. Ren guld antik halskæde:

ren-guld-antik-halskæde1

Guld er et metal, der er populært siden oldtiden. Konger og kejsere plejede at bære halskæde af rent guld, som det plejede at skildre royalty af en person. Generelt var antikke halskæder udført i rent guld, og håndværket udført på halskæden var forbløffende. Disse typer af antik guldhalskæde kan bæres i bryllupper eller ved enhver lykkebringende lejlighed, der får dig til at se yndefuld og elegant ud.

2. Antikke brude halskæder:

brude-antik-halskæde2

Nu bærer dagens brude gerne antik halskæde på deres bryllupsdag. Da disse halskæder er unikke og får dig til at se smuk og anderledes ud end andre, på grund af disse kvaliteter sætter brude pris på at bære disse halskæder på dagen. Disse halskæder er meget tunge og røde rubin og kundan præget i det får det til at se ud af verden.

3. Betagende antikke halskæder:

Betagende antikke halskæder

Selvom denne halskæde ser enkel ud, men ved første øjekast kan du blive forelsket i denne antikke halskæde. Kombinationen af ​​alle de dyrebare perler som rubin, smaragd, perle, diamant og kundan får halskæden til at se fantastisk ud. Denne type halskæde kan også bæres på lette fester i fede hangouts, der får dig til at se cool og stilfuld ud. Det kan gelere med ethvert outfit, du foretrækker.

4. Antik halskæde med rubin og gudinde præget:

Antik halskæde med rubin og gudinde præget

Matchningen af ​​rubin og guld er der siden århundreder og er endda en god kombination. Halskæden er designet i form af blade og mellem har dollaren en gudindefigur. Hele konceptet med at designe er forskelligt fra andre typer halskæder og får det til at se unikt ud fra andre. Det er den bedste antikke guldhalskæde.

5. Spirituelle antikke halskæder:

Spirituelle antikke halskæder

Nogle mennesker har en åndelig bøjning af tanker, og de vil bære halskæde eller ornamenter relateret til det. Så denne antikke guldhalskæde er det perfekte valg for dem, da hængningen består af portrættet af “Lord Krishna”, og det håndværk, der er indgraveret på den, er ude af verden. Du kan endda indgravere ethvert andet herreportræt efter dit ønske.

6. Kundan antik halskæde:

Kundan antik halskæde

Kundan er også en form for guld og skabt efter mange strabadser. Den antikke halskæde udført med kundan har et gnistrende og kongeligt udseende. I denne halskæde hænges perle og gyldne kugler rundt om halskæden, som forbedrer skønheden i din udskæring såvel som halskæden. Rubin og smaragd brugt mellem halskæden øger værdien af ​​juvelen.

7. Designer Ruby Antique Halskæder:

Designer Ruby antikke halskæder

Designere har udformet en antik halskæde, der giver den et unikt og stilfuldt look. Halskæden er lavet i form af en stjerne; rubinerne er besat giver juvelen et funklende udseende ved første øjekast. Kæden er lavet af tynde guldtråde, der er viklet sammen til en stærk kæde, hvilket får sættet til at se trendy ud og få dig til at se moderigtigt ud. Det er et af de populære guld antikke halskæde designs.

8. Perle Jhumka antik halskæde:

Perle Jhumka antik halskæde

Jhumka er en formklokker og er meget tradition i indisk kultur. I dette sæt er brugen af ​​rubin besat på en bestemt måde, og under den hænges jhumka, der har perlehængning, og gør halskæden visualiseret ekstra almindelig. Hele håndværket i halskæden er smukt og ville være perfekt til enhver lejlighed, du ønsker.

9. Traditionelle indiske antikke halskæder:

Traditionelle indiske antikke halskæder

Her kommer en traditionel indisk antik halskæde til dig, der er lavet i guld. Guldet er designet og stylet i et mønster af spiralhjul, og på kanterne bruges små gyldne perler. Hængningen imellem er designet af gyldent hjul og ædelstens rubin. Disse typer halskæder bæres generelt også på bryllupper ved enhver særlig lejlighed og ser godt ud med traditionelle slid. Dette er et af de bedste antikke guld halskæde designs.

Antikviteter halskæder er dem, der er forskellige fra andre og er også værdifulde. Da disse halskæder er lavet af ædelsten, så de kan vælge dine lommer på den højere side. Men på samme tid får de dig til at se yndefuld, smuk og anderledes ud end andre. Kommentarer vil blive ved med at strømme, så du også føler dig speciel. Således er antik halskæde det perfekte valg til bryllupper og også til lykkebringende, særlige lejligheder.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80