15 enkle og stilfulde nulklippede frisurer til mænd nogensinde

De moderne modetrends kredser om robuste, smarte og moderne looks med lav vedligeholdelse og minimalisme. Nå, det er ikke svært at finde sådan et hårklipp, hvor du finder alle disse funktioner, du leder efter! Svaret er-helt nye nulklipninger. Også populært set som synonymer for en buzz cut, barbermaskine eller klipning, disse nulklipning og frisure tendenser handler om smukke og unikke udseende.

I dag vil vi vise dig varianter og populære tendenser inden for disse hårfrie trends. Fra berømtheder til modebymodeller og almindelig mand har nul -lookene fået højder i sin popularitet i de sidste par år.

15 bedste og populære frisurtrends i nul størrelse i 2021:

Når vi taler om mændenes nulklipning, kommer der flere stilarter inden for det samme. Til at begynde med inkluderer de mest populære fade -look (fuld fade, hudfade, skaldet fade, let fade), buzz -cut, klipning af hårklipp, barbermaskinevarianter, frisurer fra nul og mere! For at give dig et glimt, her er vores favoritvalg i nul hårklippestil i denne sæson!

1. Zayn Maliks blonde nul frisure:

Zayn Maliks Blonde Zero Haircut

Vores foretrukne opsigtsvækkende berømthed, Zayn Malik, er populær for sin modesans. Hans unikke nul buzz cut-variant med den blonde platinhårsvariation er en hjerteknuser for den nye generation. Med det dejlige udseende og smukke, smarte udseende problemfrit, elsker vi, hvordan han praler stiludtalelsen så ubesværet. For alle mænd og fyre i den yngre aldersgruppe og ny-gen er dette et must-look, hvis du er en modeentusiast. Det være sig til fester eller arrangementer; denne hårstørrelse i nulstørrelse vil fortsat være dagens snak!

2. Nick Jonas’s Met-Gala Haircut:

Nick Jonas's Met Gala Haircut

Vores yndlingssanger, Nick Jonas, har også prøvet den enkle, men alligevel nyeste zero cut -variant. Med hårklippning under nul og lettere fade på siderne er dette look dapper og ikke mindre end en sensationel berømthedstrend. Prøv denne lignende stil med designertøj eller formaler, som det ses på billedet, og vi satser på, at hele udseendet bliver markeret som en trend. For mænd med ovale og aflange ansigtsformer kan dette være den passende match.

3. Nul frisure med en fade:

Zero Haircut With A Fade

En anden variant af nulklippet hår med en fade er her. Vi elsker den måde, hvor hårklippet her overgår til at falme problemfrit. Med hudfadevariant på siderne og nedenunder med nul haircuts på toppen, er dette herrelook enkelt og meget minimalistisk. Det er let at vedligeholde og vil forblive din bedste ven i de kommende sæsoner, især i somre og varme, fugtige måneder. Desuden er dette zero fade -snit super alsidigt, kan være ideelt til både formelle og uformelle festlige lejligheder.

4. David Beckham i Zero Cut:

David Beckham i nulskæring

Vores foretrukne berømthedssportsudøvere og ikon, David Beckham, blev også set med at prøve den hårfrie variant. Med lettere fade på siderne og nulskæring, kombineret med en robust skægkombination, vi elsker, hvor smukt hele looket har vist sig at være. Kombiner det samme med formals eller blazere, og makeoveren ser ubesværet ud. Denne nul grader lavt fade haircut kan se ungdommelig ud for mænd over 40 år!

5. Zero Cut med striber:

Nulskåret med striber

Denne frisure er helt moderne i modeverdenen. Med burr zero frisure på toppen og lille fade i siderne. Med striben på den ene side bliver hele makeoveren til at se klassisk og kantet ud med maskulin udseende. For de mænd, der foretrækker uformelt og afslappet udseende, med festen og livlige vibes omkring, kan denne frisure med høj nul fade passe perfekt til hverdagen!

6. Lang induktion nul cut:

Lang induktion Zero Cut

Hvis du foretrækker lidt tykkere hår, med mindre end en tomme over det hele, kan du prøve denne unikke stil nulklipning. Men med kort hår er dette look ideelt til mænd, der har ar eller ujævne former rundt, hvilket kan hjælpe med at skjule disse fejl. Men med de samme funktioner er dette hårklipp behageligt at have på i længere dagtimer og er alsidigt til både afslappede og professionelle eller formelle lejligheder. Set her er Bollywood-berømthed, Shahid Kapoor, der har en variant af burr-zero trim-haircut, og vi elsker måden, hvordan det generelt ser ud på!

7. High Buzz Cut Fade Zero Cut frisure:

High Buzz Cut Fade Zero Cut frisure

Dette er en smart stil, der foretrækkes af nutidens mænd, der har fade-mønster uden hårklipp. Mænd, der har brug for høj brummer med nulvagt klippelængde, kan vælge denne stil af klipning. De foretrækkes for det meste af mænd med et langt formet ansigt.

8. Induktion Short Buzz Zero Cut frisure:

Induktion Short Buzz Zero Cut frisure

Denne frisure med nul kan også navngives som induktionshårklipp med kort summer. Disse typer af barnesenge blev fortrinsvis givet til de friske rekrutter i de væbnede styrker fra den historiske fortid. Det er en af ​​de korteste typer brummer eller nulklipninger, der kan opnås ved at tage barbermaskinen videre til hovedbunden.

9. Cool Buzz og line-up frisure:

Cool Buzz og Line-up Zero Cut frisure

Denne type nummer nulklipning er det sejeste buzz -snit, der er populært blandt de unge. Det er velegnet til de varme årstider, hvilket helt sikkert ville give dig det bedste fantastiske look. Den har den sejeste frisure med et line-up mønster.

10. Crew Cut Long Top frisure:

Crew Cut Long Top Zero Cut frisure

Det helt nye besætningssnit er af den lange top, der fører op til de kortere sider. Denne slående nulklipning tages ofte af de konkurrencedygtige roere, der føler, at der ikke bør være en byrde eller en slags forhindring under deres løb.

11. Edge up Buzz Fade frisure:

Edge up Buzz Fade Zero Cut frisure

Dette er præcis en klassisk haircut til mænd, der har den korteste længde. De består af buzz -mønster og enestående kant op for at vise deres korteste sider. Det er zero -fade haircut, der har de særlige funktioner, som de elektriske klippere giver for at opnå de fineste kanter.

12. Flat Top Short Sides Frisure:

Flat Top Short Sides Zero Cut Frisure

Denne nulklipning ligner besætningsskæring eller buzz cut, der har kortere sider og fører op til at se længere top ud. For at opnå den flade top eller pigge, er denne stil skabt ved hjælp af hårgeler. Det kan også typisk navngives som et langt buzz -skåret mønster med stærke kontraster.

13. Buzzed Top High Skin Fade Hairstyle:

Buzzed Top High Skin Fade Zero Cut frisure

Her er Zero fade -frisuren, der normalt er til højtonet eller flået ansigtsform. Denne buzzed top cut eller zero cut har funktionen som regel skarpere kanter. De er udelukkende dedikeret til mændene i militære styrker.

14. Burr Cut 1 eller 2 Clipper Length Hairstyle:

Burr Cut 1 eller 2 Clipper Length Zero Cut frisure

Dette er et nulklipning, der mere eller mindre ligner induktionstype nedskæringer. De adskiller sig mindre fra dem, men de opnås ved hjælp af 1 eller 2 klippelængde.

15. Classic Taper Long Buzz Hairstyle:

Klassisk Taper Long Buzz Zero Cut frisure

Tag et kig på denne klassiske type zero taper haircuts, der normalt er til et afslappet look. Det kræver bogstaveligt talt mindre vedligeholdelse, der også kan være en lejlighedsvis sekvens med klipperen af ​​lavere aflæsninger.

Disse nulklippede frisure fotos er på magisk vis den unikke stil, der undtagelsesvis er beregnet til mænd. De koster ikke meget, men skal designes professionelt af eksperter. De bærer også lave vedligeholdelsesomkostninger med mindre indsats. Og sammen med det er de trendy og stilfulde først, som de fleste af mændene foretrækker at have en.