9 bedste mænds rockabilly -frisurer til langt og kort hår

Fra den gode gamle hiphop til rockstilarter og grungy looks, har de smarte og vintage frisurer vokset sig ganske fremtrædende. Rockabilly -frisurer er blandt dem. Disse er helt nye cool; de er finurlige, unikke, friske, smukke og vintage. Mænd, der ønsker at komme væk fra det normale og prøve nye styles, hvad er bedst end rockabilly -haircuts?

Vi har et par af de nye trendinger, og vi håber, at du vil elske dem!

9 nemme frisurer til rockabilly -stil fra 1950’erne til fyre i 2021:

Her har vi listet de 9 bedste rockabilly -haircuts til langt og kort mænds hår. Disse frisurer er vintage, men giver altid et trendy look.

1. Rockabilly Pompadour:

rockabilly frisurer

Dette er de mindst komplekse og klassiske rockabilly -frisurer, der passer til enhver mand derude. Du skal simpelthen foretage en direkte nedtoning af sløring, mens du efterlader håret på toppen tilstrækkeligt langt til en skaldet plet. Brug et betydeligt mål hårgel til at få det udbredte våde rockabilly -look.

2. Voluminøs Fohawk:

rockabilly haircuts

Høj frisure er et utvivlsomt krav for nogle mænd, der har langt hår. For at have disse rockabilly -frisurer skal du holde siderne korte, men alligevel ikke barberede! Lad håret være på toppen tilstrækkeligt langt til at lave en voluminøs fohawk. Det burde være omkring 8-10 tommer. Style det opad med brug af noget hårbruser.

3. Gå moderne:

mens rockabilly haircuts

I tilfælde af at du foretrækker ikke at kopiere Elvis, men på samme tid søger et a la mode -hårklipp for at ligne en ægte musikskat, er denne avancerede stil noget for dig. Hvis du er musikprofessionel sanger eller guitarist, kan denne type frisure rokke dig ombord.

4. Ivy League:

rockabilly haircut mand

Hvis du kan lide Ivy League -styles, men på samme tid har brug for noget rockabilly -touch til dit hårklipp; på det tidspunkt er denne trim din bedste beslutning. Lav en slet lang sløring, og lad omkring 5 gennemsøgninger stå for at afslutte alt. Hvis du er en forretningsperson og vil se ung ud i dit forretningsudvalg, så prøv denne frisure for at fange dit teams opmærksomhed.

5. Underskæring med en sidedel:

lette rockabilly -frisurer

Dette avancerede look er meget let at lave og følge med Rockabilly’s korte frisure. Dette er den korte hårlængdeklipning på siden, du skal lave en slank underskæring, mens du ikke efterlader så meget hår til at afslutte alt. Det ser lidt rodet ud, men dette vil være velegnet til unge, der går på college.

6. Spiky Taper Fade:

let rockabilly hår

Denne spidse faldende sløring bruges af nutidens musikstjerner; de viste sig dog dårligt fra rockabilly -tider. En slank faldende sløring er delegeret med et omfangsrigt bedste. Dette er den bedste løsning i vintersæsonens frisure.

7. Pæn vs. rodet:

lange rockabilly frisurer

Hvis du ikke er en stor fan af en overdreven mængde hårgel, som var ekstremt berømt i rockabilly -tiden, kan du prøve noget andet. Du kan lave et hårklipp, men alligevel holde det på plads ved et strejf af hårbruser. Udseendet kan være noget kaotisk, men alligevel skåner du virkelig dit hår.

8. Kreativ Fohawk:

rockabilly frisure mand

Denne opfindelige fohawk får virkelig et par hoveder til at dreje din retning. I stedet for at påvirke en fuldtid til at reducere sløring, burde du lave en halvvejs. Du har brug for hårekspert for at lave denne stil til dit rette look.

9. Enkel start:

frisurer i rockabilly -stil

Dette er ikke en ægte rockabilly -haircut for mænd, men det er noget, du kan begynde med. Vi vil måske demonstrere for dig, at ethvert rockabilly -snit kan laves i en ekstremt ligetil og umærkelig stil.

Således er du nu blevet fortrolig med alle varianter af mænds rockabilly -frisurer. Bortset fra denne naturlige pompadour og mange andre Rockabilly -haircuts til mænd er også meget attraktive. Så prøv dem og bliv et attraktionscenter i fester.