9 klassiske frisurer med høj og lav tilspidsning til mænd 2021

Varianterne af forskellige koniske looks kan alle have været i trend i årevis, men de klassiske koniske haircuts er blandt de bedste og tidløse frisurer til at starte med. Det alsidige udseende og smukke udseende er let at vedligeholde og leverer et overdådigt og sofistikeret stiludtryk. Dette look kaldes ofte et gentleman -hårklippning i betragtning af det pæne og værdige udseende, det viser.

Hvis du glæder dig til at udforske mere om disse dejlige stilarter, kan vores liste over trendy mænds klassiske koniske haircuts hjælpe dig.

9 bedste mænds koniske fade frisurer med billeder:

Her er de bedste klassiske koniske haircuts til mænd, så du kan vælge gode muligheder for at ændre gammeldags look til nyt og trendy look.

1. Blow Out Haircut:

mænds koniske haircut -stilarter

Blow out haircut er en ny trendy mænds klassiske koniske haircuts. I dette design vil der være langt hår i toppen og længden reduceres, når det kommer til bunden. Forsiden af ​​dit hår vil ligne tilspidset hår, og længden er efter dit valg. Dette er velegnet til både krøllede og lige hårtyper.

2. Classic Taper Undercut:

klassisk herre tilspidset haircut

Denne klassiske koniske haircuts til mænd vil kun være som langt hår i toppen. Omkring den tilspidsede del bliver håret meget kort, og du kan bestemme længden af ​​hår, du vil beholde det. For at blive bemærket, uanset hvor du går hen, er denne frisure et passende valg.

3. Klassisk konisk snit:

herre kort tilspidset haircut

Dette er en mænds klassiske koniske haircut med en sidedel. Denne frisure er meget velegnet til en, der ønsker at beholde deres koniske haircut -look, selv på arbejdet. Dette er en passende frisure til en forretningsmand. Det har magten til at få dig til at se formel såvel som afslappet ud på samme tid.

4. Lavt konisk frisure:

herre lavt tilspidset haircut

Unge med krøllet hår vil altid prøve noget frisk. Hvis du vil forlænge din tilspidsede haircut, kan du prøve denne lavt tilspidsede stil. I modsætning til det tilspidsede hår i toppen har dette lov -konisk hår med et lille område omkring det. Du kan trimme området for at gøre det kortere. Dette får dig til at se smuk og stilfuld ud.

5. Fransk afgrøde med kort hår:

herre koniske fade haircut

Dette er et nyt eksperiment i mænds klassiske Taper -frisurer. Du ved, hvad fransk klip dette frisure er kombinationen af ​​fransk snit og konisk haircut. Den øverste del er lang, og det omkringliggende hår vil være meget kort eller glatbarberet. Dette er en trendy afslappet klassisk konisk fade frisure og er bedst egnede unge, der elsker at prøve nye eksperimenter med deres hår

6. Sporty tykt konisk hårklippning:

mænds koniske haircut -billeder

For sportsfolk kan de let lide kort hår. Dette er meget velegnet til dem. Denne koniske haircut er velegnet til tykt og let krøllet hår. Denne koniske snit er ikke kun i toppen, hårets længde er højere på toppen og begynder at falde, når det går ned. Håret bliver meget kort ned ad ryggen.

7. Hollywood Comb-over Style:

koniske haircuts til mænd

Er du en Hollywood -fan? Dette er et hårklipp, du kan prøve, hvis du vil kopiere en Hollywood -skuespiller. Dette kræver en vis indsats for vedligeholdelse. Du skal kamme dit hår tilbage, og længden er i henhold til dine præferencer. Længden er højere på toppen og falder, når den kommer ned til bunden.

8. Vintage Taper Cut:

fyre tilspidset haircut

For den unge generation, der har brug for top, vil være stilfuld og kan arrangere som pigge ved hjælp af gel. Juster hårlængden øverst og nederst hårlængde vil være meget mindre. Dette er en s er frisure foone af den bedste koniske haircut til mænd.

9. Long Taper Haircut:

koniske haircuts til fyre

Mænd med langt hår ønsker ikke at klippe deres hår. Dette er et design, hvor de kan beholde den hårlængde, de ønsker. Den øverste længde kan være som du ønsker. Hvis du kan lide langt hår, så behold den lange længde, men bør justere hårformen ved hjælp af passende cremer. Dette er en frisure for unge mennesker og for at være trendy i dette look med et godt par solbriller.

Taper frisure er et klassisk design, hver mand bør prøve. Der er mange ændringer, du kan prøve. Alle ovenstående designs er nogle valg, hvorfra mænd kan klippe deres hår. Vær håret langt eller kort, dette hårklipp er velegnet til enhver hårtype. Vær modig og klassisk på samme tid.