9 Stilfulde korte hestehaleideer til naturligt hår

Hestehaler er ikke kun til træning i skole eller gymnastik. De er den letteste frisure at opnå, for alt det behøver er et gummibånd. På trods af at det er en bekvem mulighed, er hestehaler alsidige og bestemt ikke private for mennesker med langt hår. Her er et kig på de ni bedste frisurer til hestehale til kort hår.

9 søde hestehaler til kort hår:

1. Den rodede Bouffant hestehale:

Søde hestehaler til kort hår

En hestehale behøver ikke altid at være prim og ordentlig for at se stilfuld ud. Det behøver heller ikke forsvinde bag hovedet, bare fordi man har kort hår. Denne rodede bouffant tager et fingerpeg om den berømte Bardot -stil. En masse rygbørstning er involveret for at få dette look. Hvis du ikke ønsker at tilføje for meget lydstyrke, er det bare et poof over panden alt, hvad der kræves for at tilføje et strejf af drama til din stil.

2. Den korte hestehale trukket tilbage:

søde korte hestehaler

Hvis man har virkelig kort hår, der ikke alle samler sig til en hestehale, og derefter tilføjer noget tekstur til dit hår for at skabe lidt bevægelse. Efter et føntørring trækkes håret tilbage i en hestehale. Uanset hvad håret ikke når, lad dem falde. Nu for alt dette løse hår, sno dem i bundter og fastgør dem med bobby pins. Afslut derefter pænt alt fly-altid med hårspray. Det er sødt, men helt stilfuldt.

3. Søde, glatte hestehaler:

lette hestehaler til kort hår

Dette look er blevet udført ubesværet af Rooney Mara ved Golden Globes. Meget simpelt, men ekstremt poleret, beviser dette look, at man ikke har brug for langt hår for at se sofistikeret ud på den røde løber. Til dette look skal du blot dele dit hår ved siden af ​​og samle det i en hestehale. Hvis dit hår ikke er pokerrigt, skal du bruge et fladjern på medium varme.

4. Spiky Hestehaler:

Stil handler om attitude. På dette billede tilføjer Cameron Diaz oomf og kant til den ydmyge hestehale. Det er pigget i slutningen, og fronten er struktureret for at tilføje lidt volumen. Problemfri og pæn, denne stil fremhæver din nakke og skulderblade. Sørg for, at den forreste del ser afrundet og ikke anstrengt ud.

5. Omvendte hestehaler:

lavt omvendt hestehale kort hår

Hestehaler kan være stilfulde på arbejdet og ikke kun tegn på, at du står i kø til den næste kaffepause. Så det skal balancere mellem struktureret og stift. Saml alt dit hår i en hestehale og vend det gennem midten. Bedst til stump klippet kort hår, da det holder løst hår til et minimum.

6. Hestehaler med pandehår:

kort lav hestehale med pandehår

Nogle stylister siger, at hestehaler er en doven piges svar på en sød frisure. I så fald skulle man bevidst få det til at ligne, at det blev trukket op i sidste øjeblik. I dette billede opnår Reese Wither skeen netop det. Hendes uimodståelige charme gør den bare sødere. Bangs tager sig af al lagdeling og teksturering i kronedelen. Lad dem bare skødesløst løs og brug lidt hårspray for at holde det på den måde.

7. Twisted Messy Crown Tails:

Vil du øge din søde kvotient? Prøv disse snoede rodede kronehaler. Det er et sjovt indtryk på de originale grisehaler. Bare vrid dem og fastgør dem med farverigt hårtilbehør. Du behøver ikke at være pæn for at få dette sjove look.

8. High Afro:

højt hestehale kort hår

Dette look passer til dem med et perm eller naturligt krøllet hår. Bare saml dit hår til en høj hestehale. Det er sødt, sjovt og yderst praktisk. Dette kan være en perfekt strandfrisure.

Læs: Falske hestehaleudvidelser

9. Mini Hestehale:

Hestehale frisurer til kort hår 9

Dette er endnu et varmt kig på den røde løber. Det er stilfuldt og praktisk og tager virkelig 5 minutter at trække det af. Det hjælper med at skabe en illusion af kraftige sidebørn med håret, der er uden for hestehale. Det indrammer ansigtet og tilføjer feminin nåde og raffinement.

Kort hår har mange muligheder i frisurer. Så begynd at eksperimentere og vær stilfuld.