Top 9 asiatiske hestehale frisurer Kvinde 2021

De mest trendy og hurtigste frisurer er hestehaler. Hestehaler er for evigt. Fra enkle til komplekse designs giver hestehale det smarte subtile look. Hestehaler kan laves på enhver hårlængde. Frisuren adskiller sig fra hinanden i forskellige længder. Faktisk kan man beskytte deres hår mod solskader, sammenfiltringer og andet snavs ved at binde dem i en hestehale. De kan laves ved alle lejligheder fra et formelt møde til et elegant festlook. De kan være slanke og lige til et formelt look, og en smule oomph -faktor kan tilføjes til hestehaler ved at tage nogle bølger og krøller ud.

9 Bedste asiatiske hestehale frisurer ser billeder:

Man kan aldrig gå galt med en hestehale. Du kommer til at gøre det rigtigt på en enkel eller lidt anden måde. Hestehaler er noget, der kan laves, mens du går til gymnastiksalen for at træne til at gå i seng efter en lang trættende dag. I dag præsenterer vi de 9 bedste hestehaler i vores lookbog.

1. Den grundlæggende hestehale:

asiatisk hestehale

Dette er den enkleste, men stilfulde hestehale, som hver pige laver, især om somrene. Denne form for hestehale kan laves til forskellige lejligheder fra et formelt møde til en natfest.

2. For skolegængere:

asiatiske frisurer med hestehale

Denne type hestehaler er lavet af skolegående børn. Det ser sødt ud og giver et boblende look til en skolegående pige. En skolepige burde være kendt for sin pæne og ryddelige. Faktisk giver ovenstående frisure et meget enkelt, barnsligt udseende.

3. One Twist Hestehale:

asiatiske hestehale frisurer kvinde

Teknikken til at lave denne hestehale er meget enkel. Det vil ikke engang tage dig 2 minutter at lave dette. Denne smukke og trendy hestehale er meget velegnet til afslappede udflugter med venner og familie på dagtid eller aften.

4. Flettet sidehestehale:

hestehale asiatisk look

Det ser komplekst ud, men det er ikke, som det ser ud. Det er meget trendy til strandfester. Det kan klæbes med varme bukser og løse skjorter.

5. Side Fluffy Hestehale:

koreanske frisurer med hestehale

Denne hestehale er forbandet let at lave. Alt hvad du behøver for at gøre dette, tag en tyk hårstreng og fortsæt med at vride den til slutningen. Til sidst laves en hestehale sidelæns. Det ser meget elegant ud, og du er altid klar til et møde eller en vens fødselsdagsfest.

6. Fletninger med krøllede sidelåse:

asiatisk hår hestehale

Denne hestehale er elegant og er specifik til bestemte lejligheder. De krøllede sidelåse giver det et meget trendy og iørefaldende look. Du kan lave en hestehale af sådan art hos din vens bachelor eller enhver anden lejlighed af den slags. Hvis du går på en date, vil det passe dig, og blæse din partners sind ud.

7. Hårbinding hestehale:

koreansk hestehale

Dette er igen et grundlæggende udseende. Du kan lave det når som helst på dagen. Det, der får det til at se ud af boksen, er det faktum, at man i stedet for elastikker binder håret ved hjælp af en tyk hårstreng og en bobby pin.

8. To-sidet flettet hestehale:

asiatisk flettet hestehale

Det er en meget elegant stil, der kan bæres med en kort kjole. Det er velegnet til alle slags fester. Du skal bare lave to fletninger fra begge sider og slutte dem til midten som vist på billedet.

9. Side frynser høj hestehale:

asiatisk høj hestehale

Dette er passende for en college-going pige. Det er meget let at lave og giver et meget moderigtigt og attraktivt look. Håret skal være meget voluminøst, og sidekanterne skal rettes lidt ud.