Top 9 Hestehaler med snor

Skyld det på den nyeste teknologi eller skønhedsentusiaster, en hestehale kan nu aldrig gå galt. Ofte ville vi ønske, at vi kunne kopiere vores yndlings -celebs og deres fantastiske frisurer, men manglen på personlighed i dit hår har ganske vist været årsagen til mange fejl.

Nu med snoreponyer kan du kysse det dårlige hår dage væk. Disse ligner normalt hårforlængelser, men kun præ stylet til perfektion. Alt du gør er at holde det fast og prale med dig selv.

1. Massive krøller:

hestehaler med snor 1

Behovet for at se godt ud til præsentationen eller den længe ventede dato går altid forud for at prøve at matche dine eyelinervinger og din læbestift og til tider som dette kan hårproblemer ikke være en hindring. Det er især derfor, at du nu kan smide dit hår i en bolle og vedhæfte denne snorekrøllepony og se dit bedste ud.

2. Afro Turf:

Hestehaler med snor 2

Du er måske i humør til noget afro -magi, og til tider som dette kan håret blive hårdt hårdt, hvilket kan resultere i hårskader, der er langt mere indbydende efter den pludselige stemningsændring at vende tilbage til dit gamle hår. Til tider som dette har vi afro -ponyen til at tage sig af dette.

3. Pin lige pony:

Hestehaler med snor 3

Denne slags hestehale er bestemt en favorit for de travle kvinder, der ikke kan bruge mere end fem minutter af deres travle morgener på at perfektionere deres krøller til en straight pony. Ved at putte dine krøller i en bolle fastgør du denne snor med lige hår til ryggen og fortsæt din travle dag uden megen bekymring.

4. Holde det naturligt:

Hestehaler med snor 4

Au natural har altid været din stil, og nu er du bekymret for at tage de falske extensions på, som du frygter kan få din pony til at se surrealistisk god ud, men alligevel ikke organisk med resten af ​​håret. Det er her snoreponyen kommer til at spille, hvor du endda ser naturlige hestehaler ud med fjerskåret ombre tilbage for at få dig til at se helt fantastisk ud.

5. Princess Curls:

Hestehaler med snor 5

Opvarmning af krølle og styling af dit hår svarer derfor til de ekstra timer, der er brugt foran spejlet, og det er derfor, vi har princess curl snørehestehale, som ville tage mindre end et minut for dig at få den ønskelige krølle uden at bekymre dig om, at det skulle blive hæmmet i løbet af dagen.

6. Dreadlock Dead Care:

Hestehaler med snor 6

Vedligeholdelse af dreadlocks tager meget af din tid, og det er ikke kun svært at håndtere, men også svært at style hver morgen. Derfor kan det at gøre en del med tiden væk at tage en frygt låst hestehale på, præfabrikeret og præ stylet. Alt du skal gøre er at tilføje snoreponyen til din bolle og fikse den på plads.

7. Smarte bølger:

Hestehaler med snor 7

vi ved, hvor svært det er at få lige den perfekte mængde bølger i dit hår, som ville opretholde den tynde grænse mellem krøller og glat hår. Ville det ikke være let, hvis alt, hvad vi skal gøre, er at få en færdiglavet snorepony med den rigtige mængde bølger og klare dem for en hurtig oprejsning.

8. The Slank Chic:

Hestehaler med snor 8

Hele denne tid spekulerede du på, hvordan du låser din pony slankhed fast og ved slutningen af ​​dagen altid har givet op. Dette behøver dog ikke at være scenen, når du let kan tilføje denne superslanke pony til din hårsamling og være færdig med alle bekymringer.

9. Til den manglende lydstyrke:

Hestehaler med snor 9

lad os rejse en skål for det sidste til listen over snoreponyerne, hvor denne superperm præfabrikerede pony kan besvare alle dine forespørgsler om ikke at have hårvolumen og hoppe. Tilføj et nyt look til dit hår denne gang med noget sparkende volumen, og hold dig selv på, at du er et spil.