5 mielenkiintoisinta innovaatiota robottipölynimureille 2019

Robotti -imurit ovat edelleen erittäin innovatiivisia, ja niitä puuttuu edelleen useimmista kotitalouksista. Samaan aikaan nämä huippumodernit puhdistuslaitteet ovat olleet markkinoilla useita vuosia. Vahvan kilpailun ansiosta eri palveluntarjoajat kehittävät voimakkaasti toiminnallisuutta ja optimoivat suunnittelun eri puolia jo saatujen käytännön kokemusten perusteella. Meillä on luettelo viidestä vuoden 2019 jännittävimmästä innovaatiosta.

Monet robottipölynimureiden innovaatiot liittyvät helppokäyttöisyyteen

Robottipölynimurin älykäs hävittäminen

Robottipölynimuri vähentää pölyn syntymistä ilmassa

Tästä lähtien nykyaikaisten robottipölynimureiden on paitsi raikastettava lattiamme myös ilmaamme. Innovatiivisia malleja imetään pölyä tästä ja siten edistää terveyttämme paljon korkeammalla tasolla kuin ennen. Tämä tekee robottipölynimurista erityisen suositun allergikoille.

Useat harjat takaavat täydellisen puhdistuksen monenlaisille pinnoille

Puhdistus useilla uusilla robottipölynimureilla

Innovatiivinen D-muoto

Yksi suurimmista haasteista robottipölynimureiden kehittämisessä on vaikeiden kulmien puhdistaminen. Tämän haitan poistamiseksi jotkut valmistajat ovat miettineet laitteen optimaalista muotoa. Pölynimurirobottien D-muoto näyttää olevan yksi vuoden 2019 suosituimmista innovaatioista.

Monet valmistajat käyttävät jo D-muotoa tehokkaampaan puhdistukseen

Leveä huone ja robottipölynimuri

Digitaaliset nopeat moottorit

Digitaaliset suurnopeusmoottorit lisäävät pölynimurirobottien työn tehokkuutta. Sekä nopeus että imukyky ovat paljon suuremmat. Tulos – vielä perusteellisempi puhdistus.

Esteiden voittaminen tulee yhä pienemmäksi ongelmaksi jokaiselle uudelle sukupolvelle

Robottipölynimuri erilaisia ​​hienoja pintoja

Lisää vaiheita puhdistusjärjestelmässä

Robottipölynimureissa on ollut monivaiheinen puhdistusjärjestelmä jo pitkään. Vuonna 2019 tästä on kuitenkin tulossa enemmän normi ja se on yhä vähemmän poikkeus. Useat (enimmäkseen 3) harjat, joista jokaisella on oma tehtävänsä, täydentävät toisiaan optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Moottorin tehokkuus on saavutettu monilla robottipölynimureilla

Super-moderni-idea-robotti-pölynimureille

Useita puhdistusprofiileja

Robottipölynimurit voivat muistaa alueet, joista heidän on huolehdittava. Mutta yksi suunnitelma ei riitä, jos pölynimuria käytetään useissa kerroksissa. Monet uudet 2019 -mallit voivat tallentaa tietoja useista puhdistusaikatauluista.

Käyttö älylaitteen kautta on nyt vakiovaruste!

Robottipölynimurin malli ohjaukseen