6 huipputeknologian vinkkiä laihduttamiseen: motivaatiotyökalut 2019

Useimmilla ihmisillä on suuria suunnitelmia uudenvuoden alussa ja he menettävät usein ylipainoa. Tavallisten vinkkien ja ideoiden lisäksi uudet älykkäät tekniikat tulevat yhä enemmän peliin. Vuonna 2019 jotkut uudet tai optimoidut motivaatiotyökalut auttavat monia matkalla parempaan lukuun. Ne täydentävät tavanomaisia ​​vinkkejä laihtumiseen. Katsokaa tätä ja ehkä löydät jotain itsellesi.

Kello auttaa sinua matkalla kohti terveellisempää elämää

omenakello

Apple Watch

Tämä on ihanteellinen sovellus kaikille, jotka ovat motivoituneita pitämään kiinni laihdutusvinkkeistä. Tämä muistuttaa sinua milloin liikkua, harjoitella tai vain seisoa hetken istumisen sijasta. Signaalit perustuvat tietoihin kaloreista, joita käyttäjät kuluttavat päivän aikana.

Mukana on laaja valikoima signaaleja ja melodioita. Muun muassa voit saada signaalin, kun olet syönyt tarvittavat kalorit.

Vinkkejä painonpudotukseen ranteessa

Fitbit Alta HR

Fitbit Alta HR

Voit myös käyttää tätä älykästä sovellusta ranteessasi ja pyrkiä parempaan kuntoon. Se on älykäs korkeusmittari, joka laskee askeleesi ja myös portaat, joihin olet noussut. Tämä pitää sinut motivoituneena kävelemään enemmän ja myös kiipeämään portaita. Itse asiassa laihdutusvinkit sisältävät aina tämän tyyppisen “harjoituksen”.

Upea sovellus, jossa on vinkkejä Niken terveelliseen laihtumiseen

mukava treenikerho

Vinkkejä painonpudotukseen Nike Training Clubilla

Jos sinulla on tämä sovellus osoitteesta Nike lataamalla, saat kaksi suurta etua samanaikaisesti. Toisaalta voit seurata toimintaasi ja sinulla on myös käytössäsi yli 185 harjoitusideaa. Ne sisältävät muun muassa visuaalisia ohjeita niiden oikeasta suorittamisesta. Voit jopa saada erittäin tarkkoja vinkkejä painonpudotukseen suositeltavien harjoitusten muodossa.

Keskitytkö enemmän urheiluun vai kalorien vähentämiseen? Valitse sopiva sovellus!

tee urheilusta parempaa painonpudotusohjelmavinkkien avulla

Kadonnut! Health-O-Meter

Voiko terveytemme mitata? Lost It! -Luojan luojan mukaan Health-O-Meter pystyy siihen. Sen avulla voit mitata kehosi rasvan tarkasti ja saada erityisiä vinkkejä ylipainon pudottamiseen. Vinkit laihduttamiseen sisältävät myös suosituksia eri elintarvikkeista ja tuotteista.

Monet sovellukset auttavat sinua saamaan lisätietoja toiminnastasi

dietbet vinkkejä laihduttamiseen

DietBet

Kuinka vaikeaa sinun on laihtua? Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka tarvitsevat paljon motivaatiota taistelussa paremman hahmon puolesta? Oletko motivoitunut tekemään vähän rahaa? Oletko syntynyt voittaja? Jos vastaat näihin kysymyksiin “kyllä”, sinun on ehdottomasti ladattava uusi DietBet -sovellus. Voit keskittyä kalorien ja painon leikkaamiseen sekä muiden kanssa panostamiseen siitä, menetätkö kilot vai et.

Paras tapa saada oikeat vinkit laihduttamiseen on korkean teknologian sovellukset

vinkkejä ruokavalion suunnitteluun laihduttamiseen kännykkä

Fitness Pal

Erilaiset laihdutusstrategiat sopivat eri ihmisille. Jotkut tarvitsevat vain harjoitella enemmän ja toiset haluavat laskea kaloreitaan. Jos kuulut toiseen ryhmään, suosittelemme Fitness Pal -sovellusta, joka julkaistiin vuonna 2019. Sen avulla voit laskea kuinka monta kaloria todella syöt päivittäin. Täällä on myös suosittu vaihtoehto, jolla voit määrittää tarkasti, kuinka paljon olet liikkunut päivän aikana. Molemmat yhdessä antavat sinulle realistisen kuvan nykyisestä tilasi. Tämä helpottaa sinulle sopivien laihdutusvinkkien valitsemista.