7 uutta pyörävälinettä, jotka ovat erityisen suosittuja vuonna 2019

Pyöräily on yksi parhaista urheilukoulutuksista koskaan, ja tämä on dokumentoitu laajasti erilaisissa terveys- ja muissa raporteissa. Polkupyörät ovat myös ekologinen kulkuväline suurissa ja pienissä kaupungeissa. Polkupyörät ovat tärkein kulkuväline monilla Euroopan paikkakunnilla. Korkean teknologian polkupyörälaitteet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Ne palvelevat motivaatiota sekä turvallisuuttamme ja terveyttämme.

Valitsemamme polkupyörälaitteet vuodelle 2019

Tämä korkean teknologian laite on saatavana mustana, mutta myös muina väreinä

pyöräkello suuria innovaatioita

Magneettinen pyöräkello – ystävällisempi rengas

Haluatko saada polkupyörän kellon, joka näyttää erittäin mukavalta ja on samalla käytännöllinen? Juuri näin tulee olemaan Magnetic Bike Bellin tapauksessa. Lisäksi tämä polkupyöräkello on yksi polkupyörän laitteista, jotka on helppo koota ja purkaa.

Se voidaan myös helposti laittaa taskuun.

Korkean teknologian innovaatio polkupyörän navigointiin

innovaatiot Hammerhead Navigation

Navigointijärjestelmä – Hammerhead One Bicycle Handle Bar

Se on GPS -navigointijärjestelmä. Se on erittäin käytännöllinen muun muassa siksi, että se voidaan asentaa ohjaustankoon. Hammerhead One Bicycle -kahvatangossa on myös erittäin tyylikäs ja samalla toimiva T-muoto. Järjestelmä on suunniteltu siten, että on olemassa erittäin selkeitä, valoisia signaaleja, jotka suojaavat elämääsi etenkin yöllä ja voivat pelastaa sen hätätilanteessa.

Tällaiset huipputekniset gadgetit tekevät kääntymisestä turvallisempaa

älykkäät käsineet korkean teknologian uutisia

Signaalikäsineet

Nämä signaalikäsineet ovat myös yksi suosikkipyörälaitteistamme. Heidän virallinen nimi on Zackees Turn Signal Gloves. Sisäänrakennetut LED -lamput auttavat antamaan selkeitä signaaleja kääntyessään.

Turvallinen onnettomuuden sattuessa

innovaatiot ICEdot polkupyörä gadget

ICEdot -törmäysanturi

Enimmäkseen vaikuttavien polkupyörälaitteiden ei välttämättä tarvitse olla kovin suuria. Pyöreä ja kirkas, tämä on ja se voidaan kiinnittää kypärällesi. Tämä laite muodostaa yhteyden älypuhelimeen signaalin kautta. Tapahtuman sattuessa se lähettää välittömästi sopivia signaaleja.

Erityinen huipputekninen takki pyöräilyyn 

älykkäät takki levis polkupyörän gadgetit

Älykäs pyöräilytakki

Löysimme älykkään pyöräilytakin Levin brändiltä. Se on yhteistyön tulos Googlen kanssa. Yksinkertaiset liikkeet voivat aktivoida erilaisia ​​toimintoja. Voit esimerkiksi kytkeä musiikin päälle tai aloittaa puhelut ja keskittyä ajaessasi.

Korkean teknologian gadgetit suojaavat terveyttäsi

wahoo tickr sykeinnovaatiot

Moderni sykesensori

Pyöräily on rasittava urheilulaji ja modernit polkupyörälaitteet, kuten Wahoo TICKR, ovat tärkeitä terveydellesi. Se mittaa sykkeen pyöräilyn aikana.

Innovaatioita polkupyörälaitteissa

linkin älykkäiden lukitusjärjestelmien innovaatiot

Linka Smart Lock

Viimeinen esittämistämme polkupyörälaitteista auttaa sinua suojaamaan suosittuja kulkuvälineitäsi varkauksilta. Siinä on sisäänrakennetut anturit, jotka ilmoittavat välittömästi ei-toivotuista liikkeistä.