Blizzardin BlizzCon 2020 on peruttu koronaviruksen vuoksi

Activision Blizzard ilmoitti äskettäin faneilleen, että tuleva BlizzCon 2020 on peruttu. Koronaviruksen vuoksi kokouksen kaltaisiin joukkotilaisuuksiin liittyy tällä hetkellä monia terveysongelmia. Blizzard tutkii nyt virtuaalisia vaihtoehtoja.

Uutinen tapahtuman peruuttamisesta tuli BlizzConin johtavalta tuottajalta Saralyn Smithiltä. Hän kirjoitti yhdessä Blogipostaus, että Blizzard “teki erittäin vaikean päätöksen olla hankkimatta BlizzConia tänä vuonna”.

BlizzCon on yksi monista suurista pelitapahtumista ja -kilpailuista, jotka on peruttu tai muutettu tänä vuonna. Evolution Championship Series ja Tokyo Game Show 2020 ovat jo ilmoittaneet, että ne järjestetään verkossa tänä vuonna. E3 peruutti vuosikokouksensa kokonaan. Ruokapeli 2020 jouduttiin myös perumaan.

Tapahtuma on järjestetty vuosittain vuodesta 2005

Blizzardin BlizzCon 2020 on peruttu koronavirusvaiheen ja logon aktivoinnin vuoksi

Mikä on BlizzCon?

BlizzCon on Activision Blizzardin vuosikokous ja lippulaiva. Se järjestetään yleensä Anaheimissa, Kaliforniassa, marraskuun alussa. Yhtiö käyttää tapahtumaa pääasiassa paljastaakseen uutta sisältöä suurimmille peleilleen. Näitä ovat suuret nimet, kuten World of Warcraft, StarCraft, Diablo ja Overwatch. Esimerkiksi Overwatch 2 ja World of Warcraft: Shadowlands julkistettiin vuonna 2019.

Overwatch 2: n ja Shadowlandsin julkaisupäivät julkaistaan ​​tänä vuonna

Blizzardin BlizzCon 2020 on peruttu koronaviruksen Overwatch 2 -julkaisun vuoksi

Molempien pelien fanit odottavat sitä innolla

Blizzardin BlizzCon 2020 on peruttu koronaviruksen wow world of warcraft -varjojen vuoksi

Lisäksi BlizzConin aikana järjestetään erilaisia ​​kehittäjäpaneeleja, pelidemoja, live -urheilutapahtumia ja cosplay -kilpailuja, joista osa suoratoistetaan myös kotona oleville faneille. Tapahtumaan osallistuu ja seuraa miljoonia faneja vuosittain.

Vuonna 2018 yli 40 000 fania tuli Anaheimiin katsomaan ohjelmaa

Blizzardin BlizzCon 2020 on peruttu koronaviruksen anaheimin Kalifornian päärakennusvaiheen vuoksi

Mahdollisia vaihtoehtoja Blizzardille verkossa

Ilman BlizzConia Activision Blizzardilla ei ole valtavaa alustaa urheilutapahtumilleen ja paljastuksilleen. Ilmoituksessaan yhtiö sanoo etsivänsä vaihtoehtoisia menetelmiä saman sisällön turvalliseksi toimittamiseksi faneille. Seuraava BlizzCon on mahdollinen vasta vuonna 2021.

Todennäköisesti se tapahtuu sitten osittain tai kokonaan verkossa, kuten useimmat esports -tapahtumat. Overwatch League ja Call of Duty League ovat vain kaksi esimerkkiä tästä onnistuneesta strategiasta. Tunne olla tietokoneen ääressä lavan edessä ei ole aivan sama. Fanien ja pelaajien terveyden ja turvallisuuden on oltava etusijalla.

Tämä kotitekoinen puku voitti cosplay -kilpailun vuonna 2017

Blizzardin BlizzCon 2020 on peruutettu koronavirus cosplay -kilpailun voittajan vuoksi