CES 2019 – Hi -tech -kauneudenhoito- ja muotitrendit 2019

Oletko jo lukenut artikkelimme CES (Customer Electronic Show) 2019 -messuista korkean teknologian tuotteille? Siellä korostimme, että terveyttä ja hyvinvointia edistäviä innovaatioita on yhä enemmän. Messuilla esiteltiin muun muassa ultramodernia korkean teknologian ideoita, jotka liittyvät muotitrendeihin ja kauneudenhoitoon. Tietenkin olemme erityisen kiinnostuneita tästä aiheesta, ja siksi kiinnitämme siihen erityistä huomiota täällä.

Älykkäät tekniikat skannaavat ihoamme ja kasvojamme neuvoaksemme meikistä

Kasvojen skannaus CES 2019

Älykäs peili

Älykkäitä tai älykkäitä peilejä voitiin nähdä kaikkialla CES 2019 -tapahtumassa. Hyvä uutinen on, että erittäin kalliiden mallien lisäksi on myös joitain ilmaisia ​​malleja, jotka voit ladata henkilökohtaiselle älylaitteellesi. Suurimman osan ajasta voit käyttää sitä käytännössä kokeilemaan erilaisia ​​meikkityylejä kasvoillesi.

Monet meistä säästävät rahaa ja aikaa sovelluksilla, jotka liittyvät erilaisten meikkityylien kokeiluun tosielämässä. Ajatus ei ole uusi, mutta sen toteuttamisesta on nyt tullut uskomattoman hyvä, koska uusien hi-tech-peilien testit CES 2019 -messuilla. Luot realistisen kuvan kasvoistamme merkitsemällä digitaalisia pisteitä ja näin saadaan uskottavia tuloksia.

Hi-tech-peilien avulla voit kokeilla erilaisia ​​kampauksia

CES 2019 älypeili

Meikin lisäksi voit kokeilla myös erilaisia ​​kampauksia ja hiusvärejä. Joten voit helposti selvittää vuoden 2019 muotitrendit ja kokeilla niitä samanaikaisesti. Jotkut huipputekniset älypeilit eivät ole vain kasvoille, vaan myös koko vartalolle! Näin voit valita asusi älykkäästi. Jotkut tulevaisuuden älypeilit auttavat sinua myös terveydenhuollossasi. He tunnistavat ihosi ja sen ongelmat ja antavat sinulle sopivia vinkkejä. Jotkut huipputekniikan valmistajat työskentelevät parhaillaan vastaavien projektien parissa.

 Robotit eivät hävitä myyjiä, vaan auttavat heitä

upeat mekot - CES 2019

Muotitrendit ja älykkäät kauneudenhoitajat

Älykkäitä kodin laitteita ei käytetä vain kotitalouden apuun. Alexan kaltaiset avustajat auttavat meitä jokapäiväisessä elämässä oikean vaatteen ja meikin valinnassa. Hyvän viestinnän ansiosta eri Internet -medioiden kanssa he voivat nyt kertoa meille vuoden 2019 muotitrendeistä ja neuvoa, mikä niistä sopii meille ja mikä ei. Tältä osin CES 2019 -tapahtumassa oli paljon nähtävää! Tyypillinen esimerkki tästä on huipputekninen valaistus, jonka ansiosta voimme realistisesti kuvitella, kuinka katsomme eri vuorokaudenaikoihin samalla meikillä.

Monitoimiset peilit kylpyhuoneessa toimivat myös muodin trendiavustajina 

CES 2019 peili kylpyhuoneessa

Robotti myyjä

Robottimyyjät eivät koskaan tule todellisiksi tavalliset myyjät tarpeetonta muotikaupoissa. Mutta toisaalta heillä on tiettyjä taitoja, jotka helpottavat valintaa. Huipputeknologiat skannaavat kasvosi ja kehosi ja huomaavat tai visualisoivat, mikä asu sopii sinulle paremmin tai ei niin hyvin, ilman että kokeilet sitä. Muodostamalla yhteyden Internetiin saat nopeasti ja tehokkaasti tietoa uusimmista muodin trendeistä ja muista tärkeistä vinkeistä.

Täydellinen kampaus on paljon helpompaa tulevaisuuden huipputeknisten kuivausrumpujen kanssa kuin nykyään

CES 2019 loistava hiustenkuivaaja - loistava idea

Futuristiset muotitrendit CES 2019 -tapahtumassa – huomisen asiakas

Muotitrendeihin suunnatut innovaatiot antavat meille jännittävää tietoa tulevaisuudestamme. Yksilön on yhä helpompi näyttää täydelliseltä ja pysyä terveenä ilman kalliiden neuvonantajien apua. Monien vuosien jälkeen, jolloin meidän piti käsitellä liikaa tietoa, mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tosiasioita ja ideoita kanavoidaan ja tehdään käytännöllisemmiksi ja ymmärrettävämmiksi loppukäyttäjälle. Tämä on myös yksi asiakkaiden tärkeimmistä vaatimuksista tulevaisuudessa.

Mitkä ovat vuoden muodin trendit? Hi-tech-kauneusapulaisesi voi kertoa sen milloin tahansa!

CES 2019 suuri peili - upea


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80