Disney Plus on uusi suoratoistopalvelu, joka debytoi myöhemmin tänä vuonna

Disney Plus on tulevan Disney -suoratoistopalvelun virallinen nimi, joka julkistettiin ensimmäisen kerran elokuussa 2017 ja julkaistaan ​​tämän vuoden lopussa. Tämä uusi hiiren talon alusta tarjoaa tuhansia tunteja TV -ohjelmia ja satoja elokuvia kaikenikäisille katsojille. Sillä on myös merkittävä vaikutus siihen, miten Disneyn tuotemerkit, kuten Pixar, Marvel ja Lucasfilm, tekevät liiketoimintaa tulevaisuudessa. Tässä on kaikki, mitä tiedämme palvelusta toistaiseksi.

Disney Plus on tulossa pian

Disney Plus on uusi suoratoistopalvelu, joka debytoi tänä vuonna klassikoista uuteen sisältöön

Disney Plus aloituspäivä, hinta ja saatavuus

Disney Plus julkaistaan ​​alun perin Yhdysvalloissa 12. marraskuuta hintaan 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria vuositilaukseen. Palvelu laajenee maailmanlaajuisesti kahden vuoden kuluessa markkinoille tulosta, toivottavasti vielä aikaisemmin Saksaan.

Disney vahvisti 11. huhtikuuta, että sillä on suoratoistosopimukset PlayStation 4 -konsolien ja Roku -televisioiden kanssa.

Simpsonit ovat siellä

Disney Plus on uusi suoratoistopalvelu, joka debytoi Simpsonit ja muut tv -ohjelmat myöhemmin tänä vuonna

Disney Plus tukee myös 4K -suoratoistoa elokuville ja TV -ohjelmille, jotka tarjoavat sitä. Älypuhelin- ja tablet -sovellukset tukevat sisällön lataamista, jotta käyttäjät voivat katsella elokuvia ja ohjelmia offline -tilassa niin kauan kuin he tilaavat palvelun.

Disney Plus -sovellus ja käyttäjäalusta sisältävät erityisiä alueita Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- ja National Geographic -brändeille. Se sisältää myös alueita, joilla voit kaikki Elokuvat, TV -ohjelmat ja alkuperäinen sisältö palvelusta. Käyttäjät voivat luoda omia mukautettuja profiilejaan, jotta lapset ja aikuiset voivat tallentaa ja katsella suosikkiohjelmiaan ja -elokuviaan.

Kaikki Marvelista National Geographiciin on saatavilla

Disney Plus on uusi suoratoistopalvelu, joka esittelee kaikki Disneyn alustat myöhemmin tänä vuonna

Mitä elokuvia ja TV -ohjelmia Disney Plus tarjoaa?

Kun Disney Plus julkaistaan ​​loppuvuodesta 2019, käyttäjät voivat käyttää mainoksia ilmaiseksi yli 7500 televisiosarjaa ja 500 elokuvaa. Disney vahvisti, että kaikki Pixar- ja Star Wars -elokuvat ovat saatavilla ensimmäisen vuoden aikana. Siinä on myös lähes kaikki elokuvat ja TV -ohjelmat Marvel Studiosista National Geographic Channeliin. Disney Plus sisältää myös klassista Disney Channel -sisältöä, jossa on tuhansia jaksoja ja yli 100 elokuvaa. Disney Plus lisää myös useita TV -ohjelmia ja elokuvia 20st Century Foxin äskettäin hankitusta sisällöstä. Nämä ovat edelleen saatavilla ensimmäisestä päivästä lähtien.

Kaikki uudet ainutlaatuiset elokuvat ja TV -ohjelmat

Disney Plus on uusi suoratoistopalvelu, joka esittelee uusia elokuvia ja TV -ohjelmia myöhemmin tänä vuonna

Lisäksi Disney vastaa tällä hetkellä monista uusista suoratoistopalvelun uusista elokuvista, mukaan lukien monien live-toimintakomedioiden uusinnat. Yksinomaisten elokuvien budjetit voivat olla jopa 35 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria ja kymmenen tunnin TV-ohjelmat jopa 100 miljoonaa dollaria. Monet Disney -elokuvista, joiden pitäisi saapua teattereihin ensimmäisenä, eivät tee maailmanlaajuista debyyttinsä ennen kuin Disney Plus. Alustalla ei ole R-luokiteltuja elokuvia tai TV-ohjelmia. Sen sijaan nämä menevät Huluun, josta Disney omistaa tällä hetkellä 60%.

Frozen 2 julkaistaan ​​22. marraskuuta

Disney Plus on uusi suoratoistopalvelu, joka julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna. Monet elokuvat ilmestyvät vain uuden palvelun mukana

Katso kaikki klassikot

Disney Plus on uusi suoratoistopalvelu, joka debytoi tänä vuonna ja sisältää klassikot