Drones 2019 – nämä hienot innovaatiot ovat äskettäin tulleet markkinoille

Drone -tekniikka on yhä helpommin saatavilla ja helpompi käyttää. Joka uusi vuosi valmistajat inspiroivat meitä uusilla, tulevaisuuteen suuntautuvilla innovaatioilla. Tässä on uusin lentävien robottimarkkinoiden vuosi 2019. Luetteloimme myös suosikkejamme lentävien robottien nykyaikaisimpien mallien joukosta.

Huijari Dji Ryze Tello

dji ryze tello lentävä robotti niitty

Innovaatioita droneissa

Innovatiivinen teli on osa uuden sukupolven lentäviä robotteja. Sen kestävyys on ehdottomasti taattu innovatiivisen suojakotelon ansiosta. Suuret resoluutiokamerat, joissa on yli 700 pikseliä, ovat hitaasti mutta varmasti tulossa standardiksi. Linssit voidaan kääntää jopa 90 °, jotta ne mukautuvat erityisiin olosuhteisiin.

Moduuliparistojen käyttö helpottaa nykyaikaisten dronien käyttöä paljon aiempaa helpommin. Voit aloittaa ja hallita lentoa älylaitteellasi muutamalla napin painalluksella. Nykyaikaiset dronit on myös valmistettu erittäin kevyistä materiaaleista ja tarjoavat erinomaisen toimivuuden pienissä mitoissa.

Lentävä robotti JJRC

jjrc 2019 lentävät robotit pyörillä

Ulkoisen suunnittelun suhteen on paljon erilaisia. Full HD -kameroiden lisäksi innovatiiviset droonit 2019 takaavat erinomaisen tallennuksen innovatiivisten vakautta parantavien ominaisuuksien ansiosta. Yleensä tulosten suorituskyky ja laatu paranevat huomattavasti aiempiin malleihin verrattuna. Tässä ovat myös suosikkimme uusimpien drone -mallien joukossa!

Meidän 7 suosikkia drone -mallien joukossa vuonna 2019

Tässä on luettelo seitsemästä lentävien robottien suosikeistamme, jotka muun muassa kuvaavat upeasti lentävien robottimarkkinoiden innovaatioita. Ominaisuuksien erityispiirteistä riippuen ne soveltuvat elokuva- tai maisemakuvaukseen. Jotkut ovat erityisen pienikokoisia ja sopivat siksi erinomaisesti matkailijoille, jotka haluavat dokumentoida matkansa erityisen innovatiivisella tavalla.

Papukaija Mambo lentävä robotti

papukaija mambo pieni lentävä robotti

  • DJI RYZE TELLO
  • JJRC
  • PARROT MAMBO
  • UVIFY DRACO HD
  • DJI SPARK
  • YUNEEC BREEZE
  • DJI INSPIRE

Uusi lentävä robotti UVIFY DRACO HD

loistava lentävä robotti UVIFY DRACO HD

DJI SPARK – loistava lentävä robotti

metsä lentävä robotti DJI SPARK

DJI INSPIRE 2 – loistava lentävä robotti

DJI INSPIRE 2 lentävä robotti kaupunkiin

Super modernimpi Yuneec Breeze lentävä robotti

yuneec tuulta puiden välillä lentävä robotti