Energizer Power Max P18K Pop – MWC 2019: n hauskin älypuhelin

Kun valitset uutta älypuhelinta, akun kapasiteetti on usein tärkein prioriteetti. Ranskalaisen yrityksen tarjous koskee Avenir Telecom Lisensoitu Energizer-brändi on jo pitkään ollut johtava suorituskykyisten akkujen valmistaja. Tämän vuoden puolella Mobile World Congress Akunvalmistaja meni kuitenkin askeleen pidemmälle ja hyppäsi kaikki kohtuulliset älypuhelinmääritykset! Uusin malli on nimeltään Energizer Power Max P18K Pop ja siinä on 18 000 mAh: n hirviöakku, mutta sillä on suuri haitta!

Ensi silmäyksellä täysin normaali älypuhelin

Energizer Power Max P18K Pop - MWC 2019: n hauskin älypuhelin, jossa on selfie -kamera

Energizer Power Max P18K Pop – MWC 2019: n hauskin älypuhelin, mutta myös tehokkain

Energizer Power Max P18K Pop, jonka odotetaan saapuvan markkinoille kesäkuussa, on melkein kolminkertainen iPhone X: n (7,7 mm) kokoiseen ja sen 18 mm: n paksuiseen. Tämä Energizerin tiiliälypuhelin on oikeutetusti ansainnut nimen “paksu boi”.

Vai onko se enemmän kuin akku, jossa on sisäänrakennettu älypuhelin?

Sivulta katsottuna Energizer P18K on kuitenkin kolme kertaa paksumpi kuin iPhone

Energizer Power Max P18K Pop - MWC 2019: n hauskin älypuhelin, matkapuhelin kolmen tavallisen älypuhelimen vieressä

Mutta mitä tämä laite voi todella tarjota meille perustellakseen sen valtavan koon? Avenirin mukaan älypuhelin voi yhdellä latauksella joko toistaa 200 täyttä tuntia videota, 90 tuntia puheluita, 100 tuntia musiikkia tai valmiustilassa jopa 50 päivää. Laitteessa on C-tyypin USB-liitäntä, ja se voidaan ladata täyteen vain 8 tunnissa. Täydellinen selviytymis älypuhelin?

Paljon enemmän akkua kuin itse älypuhelin

Energizer Power Max P18K Pop - Hauska älypuhelin MWC 2019 -näkymästä valtavan älypuhelimen sivulta

Mitä muuta Energizer Power Max P18K Popilla on varastossa Monster -akun lisäksi?

Monster -akun lisäksi myös muut Energizer Power Max P18K Popin tekniset tiedot ovat melko hyviä. Siinä on 6,2 tuuman näyttö, MediaTek Helio P70 -prosessori, 6 Gt RAM -muistia, 128 Gt muistikortti ja Android 9 Pie. Tämän vuoden MWC-trendin mukaan matkapuhelimessa on myös viisi sisäänrakennettua kameraa. Nämä ovat kaksi moottoroitua ponnahdusikkuna-selfie-kameraa ja takana oleva 12 MP: n pääkamera, jota tukevat 5 MP: n ja 2 MP: n kamera syväterävyyden lisäämiseksi. Avenir Telecom on asettanut Energizer Power Max P18K Popin hintaan 599 euroa.

Selfie-kamerat ovat samanlaisia ​​kuin Wall-E: n söpöt robottisilmät

Energizer Power Max P18K Pop - MWC 2019: n hauskin älypuhelin moottoroi selfie -kameran ponnahdusikkunan

Mitä mieltä olet siis Energizerin uusimmasta mallista? Ostaisitko koskaan niin hirvittävän älypuhelimen, ettei sinun tarvitse enää koskaan huolehtia akusta? Olet varmasti hyvin valmistautunut zombie -apokalypseen.

Energizer Power Max P18K Pop - Hauska älypuhelin MWC 2019 -näkymästä alhaalta kädessä