Ensimmäinen lentotaksi saksalaiselta Lilium -yhtiöltä testissä

Saksan kieli Aloittava yritys Lilium julkistaa täysin sähköisen viisipaikkaisen lentävän taksin ensimmäisen lennon. Se on uusin menestyvien testien sarja uusille sähkölentokoneiden teollisuudelle. Tavoitteena on, että lentävät autot huutaisivat kaupunkiemme yli seuraavan vuosikymmenen aikana.

Yhdessä Video Münchenissä sijaitsevan yrityksen on nähtävissä, kuinka miehittämätön kauko-ohjattava ilmataksi nousee pystysuoraan helikopterin tavoin, leijuu hetken ja laskeutuu sitten uudelleen. Se ei näytä paljon ensi silmäyksellä, mutta se on itse asiassa valtava harppaus yritykselle. Lilium toivoo pystyvänsä tarjoamaan täysin toimivan lentotaksipalvelun useissa kaupungeissa vuoteen 2025 mennessä.

Saksalaisen startup -yrityksen Liliumin perustajat

Liliumin takana oleva tiimi testasi saksalaisen Lilium -yhtiön ensimmäisen lentotaksin

Vallankumouksellinen uusi suihkukone testissä

Ensimmäinen lentotaksi saksalaiselta yhtiöltä Lilium testissä lentävässä autossa testissä

Saksalaisella ilma -taksilla on epätavallinen muotoilu

Munanmuotoiselle lentävälle taksille on ominaista täysin ainutlaatuinen muotoilu, joka ei sisällä perää, peräsintä, potkuria tai vaihteistoa. Siivet on varustettu yhteensä 36 e-jet-moottorilla, jotka kallistuvat ylöspäin pystysuoraan lentoonlähtöön ja siirtyvät sitten eteenpäin vaakasuoralle lennolle. Valmistumisensa jälkeen Lilium -taksin pitäisi pystyä saavuttamaan uskomaton 300 kilometrin etäisyys ja huippunopeus 300 km / h. Se on paljon pidemmälle kuin monet kilpailijat odottavat omilta sähkölentokoneiltaan. Tämä johtuu siipien suunnittelusta, joka käyttää alle 10% maksimiteholtaan 2000 hevosvoimasta risteilylennon aikana.

Ensimmäinen lentotaksi saksalaiselta Lilium -yhtiöltä, joka testasi lentäviä autoja kaupungin yli

  • Tulevaisuuden taksit voivat lentää

Lentotaksin pitäisi lopulta pystyä kuljettamaan viisi matkustajaa matkatavaroineen ja erikoislentäjä. Lilium aikoo päästää aluksi ihmislentäjän lentokoneeseensa ja vasta myöhemmin siirtyä autonomiaan. Tämä mahdollistaa yksinkertaisemman sertifiointiprosessin Euroopan lentoturvallisuusvirastolta ja Yhdysvaltain ilmailuviranomaiselta.

Lilium aikoo myös tehdä lentotaksista osan vallankumouksellisesta tilauspalvelusta. Yhtiö kehittää sovellusta, jonka avulla matkustajat voivat löytää lähimmän laskeutumispaikan ja varata sieltä taksin lentämään niitä lyhyitä matkoja. Erityiset laskeutumispaikat useissa paikoissa kussakin suuressa kaupungissa ovat osa hanketta.

Erityisten laskeutumisalueiden tulisi olla helposti saavutettavissa

Saksalaisen Lilium -yhtiön ensimmäinen lentotaksi testasi erityisiä laskeutumispaikkoja

Pystyvätkö he tekemään kaiken tämän vuoteen 2025 mennessä? Liliumilla on varmasti paljon enemmän testejä erilaisissa ankarissa olosuhteissa, mukaan lukien huono sää, osoittaakseen laajemman valikoiman suihkukoneen ominaisuuksia.

Saksan Lilium -yhtiön ensimmäinen lentotaksi tulevaisuuden taksin testissä

Saksalaisen Liliumin ensimmäinen lentotaksi testataksikoilla pian todellisuutta