Google Maps voi määrittää, kuinka täynnä bussi tai juna on

Google Mapsista on tullut enemmän hyötyä työmatkalaisille. Viimeisimmän päivityksen ansiosta älykäs navigointisovelluksesi voi nyt ennustaa, kuinka täynnä bussi tai juna on. Ruuhkien ennuste näkyy heti, kun etsit joukkoliikennereittiä Google Mapsissa. Tilastot perustuvat muiden käyttäjien arvioihin. Kartat voivat myös kysyä sinulta, kuinka täynnä bussi tai juna on sillä kyydissä.

Valitse aina paras reitti ja halvin kulkuväline

Google Maps voi määrittää, kuinka täynnä bussi tai juna on, ja valita parhaan reitin

Saatavilla jo monissa suurissa kaupungeissa ympäri maailmaa

Google on kuukausien ajan yrittänyt tarjota käyttäjilleen lisätietoja niiden kauttakulkureittien ruuhkautumisasteesta. Matkansa päätyttyä heillä oli neljä vaihtoehtoa – monta tai vähemmän vapaita istuimia, vain tai rajoitettu seisomapaikka.

Nyt yritys on kerännyt riittävästi tietoja tarjotakseen tarkkoja ennusteita käyttäjille, jotka käyttävät Google Mapsia päivittäisen työmatkansa suunnitteluun. Uusi toiminto on jo saatavilla 200 kaupungissa ympäri maailmaa Android- ja iOS -käyttäjille.

Tämä pieni kysely auttoi Google Mapsia keräämään tarkkoja tilastoja

Google Maps voi määrittää, kuinka täynnä bussi tai juna on. Käyttäjiltä kerätyt tiedot

“Mikään ei ole epämukavampaa kuin olla kääritty sardiinipurkkiin kuumassa, hikisessä junassa”, Google Maps -tiimi kirjoitti blogikirjoituksessaan. ”Otamme käyttöön ruuhka -ennusteita, jotta näet, kuinka bussi, juna tai metro on täynnä, riippuen aiemmista matkoista. Nyt voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, haluatko päästä heti sisään vai odota muutama minuutti seuraavaa ajoneuvoa, joka todennäköisemmin saa paikan. “

Voit usein säästää itseltäsi tällaisen paineen

Google Maps voi määrittää, kuinka täynnä bussi tai juna on metrolla

Google Maps näyttää myös viivästyksiä ja tarkkoja matka -aikoja

Google Mapsin julkisen liikenteen ominaisuuksien uusimmat päivitykset näyttävät myös mahdolliset viivästykset. Maps ilmoittaa käyttäjälle, kun hän etsii, onko bussi tai juna myöhässä, kuinka kauan se vielä kestää ja kuinka kauan matka kestää.

Tiedä tarkat matka -ajat aina ja suunnittele päivittäinen elämäsi sen mukaan

Google Maps voi määrittää, kuinka täynnä bussi tai juna on, ja näyttää matka -ajat ja viivästykset

Lisäksi Google julkaisi raportin useiden suurkaupunkien ruuhkatilastoista, mukaan lukien ruuhkautuneimmat reitit ja paikalliset kulkureitit. Google keräsi ja analysoi tiedot lokakuusta 2018 kesäkuuhun 2019 ruuhka -aikana. Esimerkiksi Buques Airesin Urquiza -linjaa pidetään maailman vilkkaimpana paikallisliikenteen linjana.

Maailman ruuhkaisimmat linjat

Google Maps voi määrittää, kuinka täynnä bussi tai juna on maailman ruuhkaisimmilla linjoilla

Jatkoa jo tunnetuille ylikuormitustilastoille

Teknologian jättiläinen on testannut ominaisuuksia, jotka osoittavat suosittujen paikkojen ylikuormituksen jo jonkin aikaa. Kun katsot ylös, ravintoloiden ja muiden kauppojen viikoittaiset aukioloajat ja vastaavat odotusajat näkyvät usein jo. Monet tarjoavat jopa välitöntä tietoa parhaista tarjoamistaan ​​ruuista.

Google Mapsin uusimmat päivitykset sisältävät myös matkojen reaaliaikaisen seurannan, ryhmäsuunnittelutyökalut, joiden avulla voit päättää, missä syödä sijaintisi perusteella tai missä ovat lähimmät sähköautojen latausasemat. Mitä Google Maps tarjoaa meille seuraavaksi??

Valitse ravintolat erikoisuuksiensa perusteella

Google Maps voi määrittää, kuinka täynnä bussi tai juna on. Suosittuja ravintoloita